Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (107)
Raspunsuri - Pagina 10
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mandruta Unde am , ca nu pricep? Da-mi PM, sau sterge-l, te rog! Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010) |
Ne-ai inteles gresit.
Userul comun de picasa cred ca l-ai adaugat tu la favorities (de pe contul tau de picasa) si apari acolo, dar nu ai nicio poza. Daca dau click pe albumul tau imi spune ca nu este public. Deci nu-ti face griji ca nu este nicio pb.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 8 kg
oani_2002 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Oani mai sunt albumele de la FAV...al mandrutei si inca unul (doar ca nu sunt publice). Si eu cred ca userul psypesy nu este de la odiseea noastra, asa ca nu-mi explic prezenta la Fans. Mi-ar placea ca parolele de la conturile comune sa le aiba fetele active si ATAT. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 8 kg |
Miremia - userul "psypesy" nu e de la odiseea noastra, nici de la cea de mai-iunie. E un user de pe Miresici.ro, cum am zis, respectabil, dar nu stiu cum "s-a legat" la galeria noastra. Pare sa aiba multe mesaje acolo, eu am vazut doar un topic cu vopsitul parului. In plus, are foarte multe vizualizari la poze.
Si eu as vrea ca parolele sa fie detinute doar de fetele active sau cele pt care poate confirma cineva ca e ok.
Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)
mandruta spune:
Ne-ai inteles gresit. Userul comun de picasa cred ca l-ai adaugat tu la favorities (de pe contul tau de picasa) si apari acolo, dar nu ai nicio poza. Daca dau click pe albumul tau imi spune ca nu este public. Deci nu-ti face griji ca nu este nicio pb. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 8 kg |
Multumesc! Oricum n-am priceput, azi sunt cam grea de cap. Daca nu e public e suficient pt. mintea mea superficiala.
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
miremia spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui oani_2002
Miremia - userul "psypesy" nu e de la odiseea noastra, nici de la cea de mai-iunie. E un user de pe Miresici.ro, cum am zis, respectabil, dar nu stiu cum "s-a legat" la galeria noastra. Pare sa aiba multe mesaje acolo, eu am vazut doar un topic cu vopsitul parului. In plus, are foarte multe vizualizari la poze. Si eu as vrea ca parolele sa fie detinute doar de fetele active sau cele pt care poate confirma cineva ca e ok. Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006) |
Si nu poate fi scos de la Fans? Eu pana la contul comun n-am avut de-a face cu albume online, facebook, hi5 si altele dar stiu sigur ca la facebook poti sa vezi pozele cuiva daca este printre prietenii unui prieten de al tau. Are logica ce zic? Daca este acelasi lucru si pe picasa inseamna ca desi nu sunt publice tot pot fi vazute?
_
AMR 8 kg
cris_mario spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti
la fel zic si eu mami de Radu si Alex asa creste Alex |
subscriu si eu
cris_mario spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti
multa sanatate! sa ai grija sa te hidratezi corespunzator btw...daca imi amintesc bine,cris d. la fel a patit cu ce a mai ramas din amr-ul ei mami de Radu si Alex asa creste Alex |
multa sanatate nikole
da,asa a patit si cris.d
oani_2002 spune:
Citat: | ||||||
Si nu poate fi scos de la Fans? Eu pana la contul comun n-am avut de-a face cu albume online, facebook, hi5 si altele dar stiu sigur ca la facebook poti sa vezi pozele cuiva daca este printre prietenii unui prieten de al tau. Are logica ce zic? Daca este acelasi lucru si pe picasa inseamna ca desi nu sunt publice tot pot fi vazute? _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 8 kg |
Are logica ce zici, era o lacuna de securitate a facebook-ului, corectata intre timp. Acum ai optiunea de a nu face pozele vizibile decat pritenilor si nu prietenilor prietenilor. Eu trimit acum pe mailul comun un printscreen ^(o poza) a ecranului meu, ca eu continui sa nu vad nimic la fans si ma intreb cum e posibil sa vedem chestii diferite. Uita-te pe ea cand ai timp si zi-mi daca e asemanator cu ce vezi tu?
M-am "blocat" pe mine sa vad ce se intampla.
Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)
cris_mario spune:
Oani mai sunt albumele de la FAV...al mandrutei si inca unul (doar ca nu sunt publice). Si eu cred ca userul psypesy nu este de la odiseea noastra, asa ca nu-mi explic prezenta la Fans. Mi-ar placea ca parolele de la conturile comune sa le aiba fetele active si ATAT. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 8 kg |
asta trebuia sa se intample de la inceput...unele fete intra si vor dkt sa vada poze si sa puna ele (sau nu!!!) ......
cris_mario spune:
eu vad asa:
la FAV 1017.....muulte cifre; onutzu11 si oani
la FANS psypesy si mai era oani,devreme akm nu mai e dkt la FAV
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_mario eu vad asa: la FAV 1017.....muulte cifre; onutzu11 si oani la FANS psypesy si mai era oani,devreme akm nu mai e dkt la FAV Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 o printesa grabita... varsta Alexandrei |
Da...asta vad si eu.
_
AMR 8 kg