Buna fetelor , subiectul sta e destul de delicat pt mine pt ca am ajuns la concluzia ca am facut o obsesie pt copii, vreau f mult un .Toata lumea imi spune ca atunci cand te gandesti mai putin , atunci se intampla
Voi cum procedati ?
pupici
Buna si bine ai venit Adutza pe acest forum.
Cred ca esti putin cam pesimista si ti-ar face bine sa intri pe subiectul"Trupa aspirantelor......". Hai ca nu e atat de negru. O sa iasa soarele si pe strada ta o sa vezi. Capul sus si asa cum spune Anne-Marie: "Niciodata sa nu spui niciodata".
Monica
Adutza-dragaluta... nu mai fi mama asa necajita, hai la noi, "TRUPA ASPIRANTELOR OPTIMISTE" si ai sa vezi cum iti revii! Tu crezi ca noi nu vrem bebe? ohohoho...si inca ce vrem de mult, dar noi am luat niste decizii importante care ne ajuta sa depasim starile de criza. Asa ca nu mai ezita, hai la Trupa si, daca esti cuminte vine bebe si la tine...
Pupici multi,
adar
Multumesc foarte mult fetelor , sunteti f dragute, am fost la Trupa aspirantelor...si mi-a placut optimismul vostru.
Azi e o zi speciala pentru mine si sotul meu , implinim 10 ani de cand ne cunoastem si am pregatit o cina romantica , cred ca asta ne va ajuta pe amandoi.Imi place optimismul vostru si ma voi alatura voua
pupici
...inseamna ca se lasa si cu ... !!!!!!! COOOOOOLLLLL! Deci si la voi vine bebita cu rapidu`!!!!!!!!!! . Pai hai, la noi dupa ce termini de ... la aspirante optimiste, ca aici e fericire mare de vreo doua zile......
Hai repede, repede...ca te asteptam de mult....
adar