Puiuti de Randunici 2008 (432)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

cuvinte nu mai am....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

nu-mi vine sa cred... ce Dumnezeu se intampla?..
Remalisss, ma rog si pentru voi, sa fie toate bune!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

zoze, sa se linsteasca odata contractiile alea si de-o fi sa stai in spital pana nasti nu conteaza, conteaza ca tu si bebe-Maria sa fiti bine!

ma bucur ca Siluan zambeste si gangureste...insa tot cu inima stransa sunt, pana nu vin din Ge cu vesti bune

remaliss si pentru tine si puiutul tau.

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia+16 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Remaliss cica nu e internata, asa cum banuiam cica e o chestie la care nu ai cum interveni, doar stai si te rogi la Dumnezeu sa se rupa de la sine brida aia si/sau, daca nu se rupe, te rogi sa nu-l afecteze pe bebe. Va multumeste din suflet tuturor ca va ganditi si la ea.
in alta ordine de idei...mi-am amintit ca odata demult s-a discutat despre un soi de cozoroace de pus pe cap copiilor cand le faci baie daca le e frica sa nu le intre apa in ochi. Nu mai tin minte unde se gaseau chestiile astea pt ca pe atunci nu aveam deloc problema asta. De cateva sapt insa Iulia imi urla rau la spalatul pe cap. In rest nu are probleme cu apa, ati vazut-o doar si la mare in colac, dar sa nu dea Sfantul sa o atinga vreun strop pe cap ca urla de mama-mama. I-as lua o chestie de-aia daca ziceti ca ajuta...

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Indeparteaza Doamne aceasta suferinta... Adu lumina pe crenguta...

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

naty fa-i o caciulita din tifon , probabil i-a intrat apa in ochi si de aia urla, si daci a avut o perioada de genul dar am obisnuit-o ca atunci cand ne clatim pe par tinem capul pe spate si ne uitam la tavan, asa nu-i intra deloc apa in ochi.

Simo? ati ajuns?
Zoze? cum mai esti?

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia+16 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

naty, asta o avem noi, de la alex: http://www.pro bebe.ro/alte-accesorii-baie/aparatoare-cap-pentru-baie-bebe-confort--729

Doamne ajuta lui Micu, Zoze si Mariuca, Remaliss si bebe din burtica!

Fetelor, sunteti de acord, in fiecare zi la ora 3 sa spunem o rugaciune colectiva pt ei?

M-a sunat Simo, pleaca luni dimineata, din pacate nu reusesc sa gasesc un zbor ok, pe ruta Bucuresti-Munchen sau Sibiu-Munchen. mai caut in noaptea asta. sper sa gasesc. le trebuie dimineata, la orele 7.30-12, cu sosire pana in 2, ora locala.
Mai are nevoie de info despre Cardul European de sanatate: de unde se ia, cum, ce acte, cat dureaza.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

cardul european se ia de la casa de asigurari
se depune o cerere cu : copie dupa certificat de nastere al copilului,pt.adulti copie dupa buletin si o adeverinta de la lucru (daca e angajat ,daca nu o hartie din care sa reieasa ca e platitor de
cas)
si cam atat
la noi dureaza cam 1-2 saptamani dar ma gandesc ca lucreaza si in regim de urgenta

pt.Siluan,Zoze si Remalis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Naty si David a avut o astfel de perioada, desi el se baga cu capul in apa fara nici o problema la plaja sau la piscina.
Apoi ia trecut, ii zic ca e ca la piscina, caci la noi e facem dus si apoi il las sa se joace in baliuta lui.
Incet si cu rabdare treceti si peste.

ZOZE, Remalis si nu in ultimul rand Simo si SILUAN...D-zeu sa va aiba in paza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

naty, poate-i citesti alinei de aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84588

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput