Puiuti de Randunici 2008 (432)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Zoze, trebuie sa fie bine!! Daca nu are contractii dureroase, e de bine, se poate opri cumva! Of!

Ma bucur de Micu! Sper sa fie din ce in ce mai bine! Sa fie ok pe drum... Sa aiba vesti bune Simo curand! Si Zoze sa se linisteasca! Si poate sa ajunga in Buc? OOOOF!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Am intrat si eu putin sa vad ce mai faceti, dar n-am nimerit o zi prea buna.

Multa sanatate lui Siluan, si multa putere parintilor lui. Sper sa ajunga mai repede in Germania si sa gaseasca acolo raspunsurile pe care le cauta de atata vreme. Si mai sper ca Dumnezeu va fi alaturi de ei si il va ocroti pe puiul mic.

La fel si pt Zoze. Aceeasi situatie a fost si la mine la 22 de saptamani. Sacul amniotic era expus, asa ca dr a luat o decizie destul de controversata cu cerclajul la acea varsta a sarcinii. Dar ... la mine a fost cu noroc si cu patru luni de gynipral perfuzii/pastile in doza maxima, cu repaos total, am iesit din casa numai pt control la medic si un drum la Politie ca ne-am mutat si mi-am schimbat buletinul. In aceste conditii mi-am vazut casa noua numai in poze pana la mutare, toate lucrurile noi in casa si pt copil s-au luat fara participarea mea , dar copilul a fost bine, depresia mea a trecut si chiar daca multe din casa nu sunt cum as vrea eu e timp sa le schimb. Asta sa fie singura pierdere, ca se poate recupera.
Sper sa se rezolve si la Zoze si familia sa se mobilizeze sa o ajute cu Mihaita ca ea sa poata sta, chiar si in spital, cat mai mult posibil. Din pacate, oricat de greu ne-ar fi, si este, numai vointa noastra de a avea sarcini normale nu ajuta in astfel de cazuri si sfatul medicului trebuie urmat cu strictete. Imi pare rau ca nu am vb mai mult cu Zoze sa o conving sa aiba mai multa grija, eu nu prea mi-am expus pb cu sarcina, poate ar fi ascultat si n-ar mai fi ajuns in situatia asta de risc.

Mi-au cam pierdut cuvintele si am inima tare stransa, va cu drag pe toate si sper sa se termine totul cu bine pt micutii nostri greu incercati si pt mamicile lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Bravo Siluan, cat ma bucur sa aud ca e mai bine puiul mic!!!!

nu ma pot abtine, sa ma laud si eu putin
Acum 15 min ii spuneam Mateiului, (care e in putza goala, ca e f cald) 'mami, nu faci pisu si kk pe tine, faci la olita, da? ii spui lu' mami si te pune pe olita, da'?
si soc! acum 5 minute, si-a lasat joaca, s-a dus singur la oala, s-a asezat si a tras un pish cat China apoi lua olita sa o duca la toaleta, si spunea 'pa-pa':)) pupa mama cap destept, stiam eu ca intelege si stie tot ce-i spun, insa face numa cum si cand vrea el

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Vesti de la Zoze: se pare ca sub perfuziile alea s-au mai domolit contractiile, care sunt dureroase, nu ne, cum intelesem eu...si la monitorizare bebe e ok. Nu mi-a zis nik de col, dar important acum e sa scape de contractii!!!

Felicitari, Muffy!!!!

Olga 23+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Doamne ajuta!
Tonic, ai dreptate, eu pe ici pe colo am tot incercat sa-i spun lui Zoze...dar de fapt tu ai zis-o cel mai bine, oricat ne-am dori sarcini normale, in care sa daramam si muntii, nu depinde totdeauna de noi si trebuie sa ne conformam indicatiilor medicale. Sa speram ca asta a fost doar o mare sperietura si ca Mariuca va mai sta atat cat are nevoie la mami in burtica pt a iesi sanatoasa tun
Bravo Muffy, sunt invidioasa!

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Am deschis si am inchis pagina de zece ori, cred...Zoze e un OM atat de bun, atat de cald, atat de minunat...A avut mereu timp pentru mine, m-a sunat mereu sa ma intrebe cum imi merge, cum ma descurc, mi-a oferit mereu umarul, sa-mi vars necazul acolo, a avut mereu puterea sa-mi raspunda la telefon si...sa ma asculte. Si sa ma sustina cu toata puterea gandului ei si a vorbei ei calde si atat de calme! Iar eu, acum, nu am puterea sa fac nimic...Sunt f f f trista...

Am scris mesajul de azi dimineata, apoi am zis ca poate suna anapoda...si l-am lasat in 'drafts'...Apoi mi-am amintit ce-mi zicea Luny, si anume sa spun ce simt si punct. Mai departe, nu mai conteaza...

Mi-e dor de Ela, vesela si plina de optimism, mi-e dor de glumele ei si de shuetele de pe forum, imi lipsesc mult conversatiile noastre...De aceea nu pot sa cred decat ca VA FI BINE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Seara buna, crenguta!

M-am bucurat ca Siluan gangureste si e putin voios, ajuta-le Doamne sa decurga totul lin si sa se insanatoseasca frumusetea mica a lui Simo. VA tin pumnii si ma rog pentru voi sa fie bine.

Am citit de Zoze si m-am speriat tare dar sunt increzatoare dupa ultimul mesaj ca va fi bine, contractiile or sa se opreasca si Mariuca va mai sta in palat la mami atat cat trebuie.

Sunt terifiata de pedofilii care viziteaza pozele copiilor pe picasa si alte site-uri de poze. Am pus totul pe privat, eventual o sa sterg toate pozele si gata...

Am citit de succesul lui Mufilici cu olita, bravo puiut!

Bine-ai revenit Delphin , ti-am vazut baietii pe mail-ul comun, ce mari si frumosi sunt!

Am vazut-o si pe domnisoara Iulia, minunata in vacanta ca si mami a ei!

Si poze frumoase din Viena , si povestile minunat spuse de Mimo din calatoriile Teodorei.

La fel m-am bucurat de pozele frumoase ale Stelei si puiuta, minunate amandoua!

Ce sa mai zic de buburuza Bitzei, mor dupa ea.

Alibia, bine-ai revenit, Doamne cat de greu trebuie sa-ti fie fara fete , cand am citit ca plangi in fiecare seara dupa ele mi s-a zburlit pielea pe mine. Sa-ti dea Dumnezeu resursele necesare pentru ati recupera fetele, cred ca este cumplit.

Alice, ai scris minunat de Zoze, aproape ca v-am invidiat prietenia. O sa fie totul bine cu Zoze, am asa un sentiment bun in legatura cu ea si MAriuca.

Eu n-am avut zile prea bune, mi-e dor de copii si sun cand pe unul cand pe altul, Razvi zburda fericit pe la tara si Rebecca e cu mama la Pitesti, imi povesteste de toate cand o sun. Desi ma plimb in fiecare zi cu Paul dupa servici si stam pe la terase, inutil sa spun ca mi-e dor de copii cand intru in casa! Imi povesteste mama ca Bacca face in fiecare zi kk la olita, se aseaza, face si pleaca la treaba ei! Ea avand de cateva luni probleme cu constipatia, e minunat ca acum reuseste zilnic, singurica si la olita!

Ieri dimineata in drum spre servici am parcat 10 minute in rond la Alba Iulia avand o treba acolo si stupoare, n-am mai gasit masina....mi-au ridicat-o si am dat toata ziua telefoane sa o localizez. Seara am recuperat-o ...m-a costat 600 ron sa o iau inapoi, asta in prima zi caci apoi costurile cresc!

Ar mai fi de spus, dar merg sa-mi fac un dus si daca nu ma ia somnul in urmatoarele 10 minute ( sunt franta efectiv) o sa mai revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Alice, asa sa faci!!!
...mi-ati cobit baiatul - Naty - ca urmatorul pish l-a facut in scaunul de masa, preocupat fiind de ale lui, dar nu-i bai!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

bai, nu se poate, e prea de tot
Mesaj primit acum de la Remaliss:
Naty, iarta-mi indrazneala, dar poate spui impreuna cu fetele o rugaciune pt bebele meu. E vorba de brida amniotica si care poate obstructiona dezvoltarea normala a bebelui. Daca dai cautare pe google te ingrozesti. Eu nu am acces acum la net. Plang si iar plang. Alina (Remaliss)

"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

N-am inca alte amanunte, ce e cu ea, daca e internata (cum deduc eu) etc, i le-am cerut acum pe sms ca nu indraznesc sa o sun la ora asta.
Ariel, multumesc pt pm cu nr Zozelei, intre timp il aflasem de la Olga, i-am dat sms si mi-a raspuns,cand deja avea un ton mai calm, se simte ca e mai optimista.

Mergi la inceput