Puiuti de Randunici 2008 (432)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

vad ca stiati deja...offff....

“Copilul nu datoreste parintelui viata, ci cresterea”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

baiiiii, nuuuuuuuuuuuuuu!!!!!! NU NU NU NU NU !!! refuz!

DOAMNE AJUTA LUI ZOZE!!! TE ROG EU MULT, DOAMNE!!! AI GRIJA DOAMNE DE MARIA!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Bitza, nu erau bine de vreme buna, a tot fost internata, a tot avut contractii, era pe medicatie serioasa... Nu a vorbit despre asta, ca asa e ea, viteaza. Si pe urma probabil ca nu a vrut sa va impovareze si cu necazurile ei, pe langa cele ale Simonei...Si eu sper sa fie vorba doar de col deschis, dar ea repeta ca medicul ii vorbea de dilatatie. Era panicata rau, spunea ca se intampla exact ce s-a intamplat la Mihai...sper sa o fi remontat putin, atat cat am putut vorbi pana a ajuns la spital. Va rog eu, ganditi-va si la ele, au mare mare nevoie de rugaciuni, de sfinti si maici si nu mai stiu de ce sa se opreasca contractiile alea, sa se inchida colul, ca cu dop putin, o mai poate lungi. Si ramane si singura, ca Dan trebuie musai sa plece acum la Bucuresti. A ramas ca ma tine la curent, i-am spus ca eu stau cuminte si astept vesti de la ea.

I-am mai zis ca daca chiar o apuca nascutul, asa cum spune ( i-au spus ca nu ii garanteaza nimic...au speriat-o si mai rau, cred ), sa ceara sa o duca cu elicopterul la Giulesti. Am aberat? O busise si mai tare plansul cand a spus ca la Craiova nu are nicio sansa Maria, asa mi-a venit in cap Giulestiul.

Oooooof! Numai asta imi vine, sa oftez!

Olga 23+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

salutari...
sunt franta..o zi de rahat! m-am certat si cu mama nitel, pe tema 'de ce sta numai ea cu copilul cand noi lucram?'... stie clar problema si tot ma seaca, de parca daca as putea sa- las o pauza si ei, n-as face-o, insa asta e soacra-mea si nu am ce sa mai zic... sunt car de nervi, dar o trece..
Ce mai stiti de Simo si Siluan?..sper numai la vesti bune!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_Singh spune:

pt Micu' si Simo. Sa ajunga repede la consult si sa fie bine.
si pt Zoze si regina ei. Nu stiu exact, dar i-au facut cumva cerclaj ? sau i-au dat numai cocktailuri de molesit ". Ma rog sa fie bine amindoua.

Nicoleta, La multi ani si sa va iubiti ca-n prima zi

Delphin, vreau si eu emailul si parola de la rindunici si

MihaP, Gudinde, Naty, Nicol multi pupici si pt voi.

Bitza, mini-me e o dulceata si aratati tare frumos impreuna pe vaporas.

Gecko, nu stiu daca am zis sau nu asa ca mai zic si acum....Felicitari de Cel mai cel din orasul tau. Sa va traiasca, sa fie sanatos si cuminte si sa va ocoleasca bolesnitele.

Sovi, mami ce vacanta ati avut....urmatoare o sa fie de vis si ochelarii aia roz vad ca ii ai bine lipiti pe ochi....bravos ( poate ii pazezi si aici departe din cind in cind)

Ariel, da eu postasem linkul ala cu pedofilii. Am avut si eu citiva atirnati la pozele mele. Din fericire n-am gasit poze cu Jamine pe nici un alt site, dar cred ca am avut noroc. Mi-am facut totul privat si numai cu parola se pot vedea.

in legatura cu dezpamperseala.....noi tot cu pampersi, deabea deabea am reusit s-o fac sa stea pe olitza si asta numai pt ca a fost la noi varu' si l-a vazut pe el si a vrut si ea. A facut o data pipi la olitza si o data la WC, dar atit. Am incercat si cu bye bye pipi si cu colacel pt WC si cu chilotei si uda pina la calciie.....NIMIC. Clar nu e pregatit copilul si pace. Nu ma stresez ca n-am vazut nici un adult cu pampersi la cur pina acum ( exclus batrinii :P)
La fel si cu suzeta, care e prietena cea mai buna in ultima vreme. Nu o lasa nene si gata. Cind era mai mica nu o cerea decit la culcare, acum o vrea non-stop. Nici adulti cu seuzeta n-am vazut asa ca sunt convinsa ca o sa scapam si de aia pin la urma.

La discutia cu bunicii, ajutoarele etc, nu ma bag ca la mine situatia e groasa asa ca fac numai asa si gata ca altceva nu pot in situatia asta. Or venii si zile mai bune.

Numai stiu cine zicea ca nu vb copilul de el. Nici a mea n-a vb pina tirziu,aduca vb ea pe limba ei si mai baga un cuvint de al nostru din cind in cind dar atit.Acum a inceput usor usor sa le lege, face ceva propozitii: Mama jos there ! Me shoes la ! papa NOW ! cu strigat apasat pe NOW hahahaha. Eu ma ingrijorasem la inceput dar judecind la rece, am ajuns la concluzia ca-s dusa cu pluta si ca ce drac cer eu de la puiul asta, la numai 2 ani. Acasa se vb engleza,romana si franceza, la gradi numai franceza, asa ca ce-o fi inc apul ei saraca numai ea stie. Le amesteca de le omoara dar le intelege pe toate 3 si asta ma bucura si mi-e de ajuns. Plus, e perfectionista indirjita nu vrea sa pronunte nimic daca nu crede ea ca-i iese bine.....

RABDARE si TUTUN si gata

Mimo, m-ai terminat cu copila ta si povestioarele ei. Acum si tu vrei cam multe hahaha, fata a prevazut ca o vei itnreba de palarie si s-a conformat, acum ca e delina sau nu......numai conteaza

gata ca numai stiu ce am scris sau nu si ia prierd pomelnicul, asa ca dau send si mai impachetez ceva din birou si mai trag un ochi la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

TREBUIE SA FIE BINE MARIUCA!!!!
oooffff, numai belele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Lunyaia cu "meandrele concretului" mi-a dat ceva de furca :)))Nu de alta, dar eu vad meandrele si nu vad concretul :)))

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

crezi ca eu il vad? ala e shpilu', ca la noi la nimeni vad ca aseara ai avut o stare, assshhheeeeaaa...plangacioasa:)sper ca esti mai bine acum

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Of,Doamne...speram sa aiba mai multe sapt de sarcina.
Dea Domnul sa nu fie dilatatie si sa se inchida cumva colul.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Nu pot sa cred cu Zoze,o sa ma rog pentru ele sa treaca cu bine peste etapa asta.
Daca este col deschis si contractiile nu sunt dureroase are sanse sa mai stea bb in burtica,eu de la 28 de sapt am stat cu dilatatie 2 si col deschis .
Doamne ajuta!!

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

858 SMS PENTRU COPII!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Olgu, nu ai aberat deloc....daca Doamne fereste se intampla asta, si eu zic ca Giulestiul este solutia.....Naty o poate ajuta.....
si mai zic ca dupa ce trece si o restabilizeaza , mai bine vine la Giulesti sa stea internata cateva saptamani...sa treaca de perioada asta critica......acum aberez eu???dar asa ma gandesc ca ar ajuta-o mult mai mult, macar pana ar ajunge cat mai apropae cu putinta de termen

Mergi la inceput