Puiuti de Randunici 2008 (432)
Raspunsuri - Pagina 11
daciana.t spune:
Bitza, tulai doamne ce frumusete e Antonia...o sa stea tati cu paru' la usa casei cand o sa fie maree ![]()
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te înaltii cu adevarat nu când urci, ci când privesti drumul parcurs.
Claudia
+16 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
mimonix spune:
Am vazut si eu din nou Viena si vienezii
, de atata viena ca-n vara asta n-am avut parte niciodata ! E fix dupa sufletul meu! Si in timp ce ma uitam eu mai cu foc, suna si corespondenta si-mi spune ca se taraste prin Viena, pe o caldura de foc, din biserica in biserica
Cica s-a racorit la aspersoare si abia asteapta pauza de pranz ca sa se retraga la o terasa , la umbra, sa bea un suc rece!
Deh, aseara admira muntii in lumina lunii, in miros de cetina , la racoare , undeva langa Salzburg
Inca nu i-a gasit lu' frat'su mult promisa, mult visata, prea-pretioasa masina de gunoi cu peiii, are un stres fata! O si cred, ca daca vine fara peiii, decade din drepturile de sora ![]()
Din ciclul "relatia cu adolescenta" , am intrebat-o daca si-a pus ceva pe cap, daca tot umbla prin soare. Raspuns: "daaa, mami! ca mi-am cumparat de la Londra o caciulita neagra frumoasa rau!" :)))))) Ce sa mai spun, am ras la telefon si abia dupa ce am inchis m-am dat cu capul de masa din bucatarie 
Ce caciulita maica si-o pus pe cap la 40 de grade 
, Doamne apara si pazeste!
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
Olgutzika spune:
Bai, innebunesc! O interneaza pe Zoze cu dilatatie "de un deget" ( ce o vrea sa fie asta, nu e vorba de col deschis i s-a spus, ci de dilatatie deja ) si cu contractii si cu dop pierdut si...OF!!!! Simt ca ma buseste plansul si jalea, prea multe tampenii in ultimele zile 

Olga
23+ cu Alexandru
si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
mstela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Bai, innebunesc! O interneaza pe Zoze cu dilatatie "de un deget" ( ce o vrea sa fie asta, nu e vorba de col deschis i s-a spus, ci de dilatatie deja ) si cu contractii si cu dop pierdut si...OF!!!! Simt ca ma buseste plansul si jalea, prea multe tampenii in ultimele zile ![]() ![]() ![]() Olga 23+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 ) |

Spre rusinea mea,habar n-am in cate sapt este.
mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
bitza037 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Bai, innebunesc! O interneaza pe Zoze cu dilatatie "de un deget" ( ce o vrea sa fie asta, nu e vorba de col deschis i s-a spus, ci de dilatatie deja ) si cu contractii si cu dop pierdut si...OF!!!! Simt ca ma buseste plansul si jalea, prea multe tampenii in ultimele zile ![]() ![]() ![]() Olga 23+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 ) |
WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTT????
NU PORT SA CRED ASA CEVA!!!!!!!!!
Olgu, cate saptamani are?ca nu mai stiu.....

daciana.t spune:
zoze? 

offf poate pot opri contractiile sa mai stea bebe in burtica 

pentru zoze si bebe mic...mai stai acolo puiule ca nu e inca timpul sa iesi 
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te înaltii cu adevarat nu când urci, ci când privesti drumul parcurs.
Claudia
+16 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
Olgutzika spune:
Tin minte ca are cu trei mai mult dceat mine, deci 26 incheiate...
Olga
23+ cu Alexandru
si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
bitza037 spune:
am sunat-o acum si mi-a raspuns Dan...oo baga acum , sau deja au bagat-o la perfuzii, el zicea de col deschis.....o sa dea ea mesaj sau suna cand poate vb.....are 27 de saptamani
Doamne ajut-o sa treaca cu bine peste hopul asta si bebelina sa mai stea in burtica!!!!

aseara cand eram cu ANtonia afara chiar pusesem mana pe tel sa o sun sa vad daca sunt bine, dar am renuntat ca m-am gandit ca-i cu mutatul cu treburi si sa nu o zapacesc eu cu tel....

lianam spune:
am sunat sa vad ce face zoze si....era necajitaaaaa...tareeee
... ajunsese la spital, cu dilataie, se simtea foarte rau....era asa trista si deprimata
... nu se gandeste decat asa a fost si la mihaita si in noaptea aia a nascut... offfff....incerc sa vorbesc cu ea mai tarziu, sa vad in ce stare mai e si daca pot macar o luminita de speranta sa-i insuflu
.....
“Copilul nu datoreste parintelui viata, ci cresterea”
Kya spune:
Voi vorbiti serios??? Nu pot sa cred!
Of Doamne Dumnezeule!

Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!