Puiuti de Randunici 2008 (432)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

Bitza, tulai doamne ce frumusete e Antonia...o sa stea tati cu paru' la usa casei cand o sa fie maree

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te înaltii cu adevarat nu când urci, ci când privesti drumul parcurs.

Claudia+16 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am vazut si eu din nou Viena si vienezii , de atata viena ca-n vara asta n-am avut parte niciodata ! E fix dupa sufletul meu! Si in timp ce ma uitam eu mai cu foc, suna si corespondenta si-mi spune ca se taraste prin Viena, pe o caldura de foc, din biserica in biserica Cica s-a racorit la aspersoare si abia asteapta pauza de pranz ca sa se retraga la o terasa , la umbra, sa bea un suc rece!
Deh, aseara admira muntii in lumina lunii, in miros de cetina , la racoare , undeva langa Salzburg Inca nu i-a gasit lu' frat'su mult promisa, mult visata, prea-pretioasa masina de gunoi cu peiii, are un stres fata! O si cred, ca daca vine fara peiii, decade din drepturile de sora
Din ciclul "relatia cu adolescenta" , am intrebat-o daca si-a pus ceva pe cap, daca tot umbla prin soare. Raspuns: "daaa, mami! ca mi-am cumparat de la Londra o caciulita neagra frumoasa rau!" :)))))) Ce sa mai spun, am ras la telefon si abia dupa ce am inchis m-am dat cu capul de masa din bucatarie Ce caciulita maica si-o pus pe cap la 40 de grade , Doamne apara si pazeste!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Bai, innebunesc! O interneaza pe Zoze cu dilatatie "de un deget" ( ce o vrea sa fie asta, nu e vorba de col deschis i s-a spus, ci de dilatatie deja ) si cu contractii si cu dop pierdut si...OF!!!! Simt ca ma buseste plansul si jalea, prea multe tampenii in ultimele zile

Olga 23+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Bai, innebunesc! O interneaza pe Zoze cu dilatatie "de un deget" ( ce o vrea sa fie asta, nu e vorba de col deschis i s-a spus, ci de dilatatie deja ) si cu contractii si cu dop pierdut si...OF!!!! Simt ca ma buseste plansul si jalea, prea multe tampenii in ultimele zile

Aoleu,Doamne...ai grija de ele!
Spre rusinea mea,habar n-am in cate sapt este.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTT????
NU PORT SA CRED ASA CEVA!!!!!!!!!
Olgu, cate saptamani are?ca nu mai stiu.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

zoze? offf poate pot opri contractiile sa mai stea bebe in burtica pentru zoze si bebe mic...mai stai acolo puiule ca nu e inca timpul sa iesi

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te înaltii cu adevarat nu când urci, ci când privesti drumul parcurs.

Claudia+16 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Tin minte ca are cu trei mai mult dceat mine, deci 26 incheiate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

am sunat-o acum si mi-a raspuns Dan...oo baga acum , sau deja au bagat-o la perfuzii, el zicea de col deschis.....o sa dea ea mesaj sau suna cand poate vb.....are 27 de saptamani
Doamne ajut-o sa treaca cu bine peste hopul asta si bebelina sa mai stea in burtica!!!!

aseara cand eram cu ANtonia afara chiar pusesem mana pe tel sa o sun sa vad daca sunt bine, dar am renuntat ca m-am gandit ca-i cu mutatul cu treburi si sa nu o zapacesc eu cu tel....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

am sunat sa vad ce face zoze si....era necajitaaaaa...tareeee ... ajunsese la spital, cu dilataie, se simtea foarte rau....era asa trista si deprimata ... nu se gandeste decat asa a fost si la mihaita si in noaptea aia a nascut... offfff....incerc sa vorbesc cu ea mai tarziu, sa vad in ce stare mai e si daca pot macar o luminita de speranta sa-i insuflu .....

“Copilul nu datoreste parintelui viata, ci cresterea”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Voi vorbiti serios??? Nu pot sa cred! Of Doamne Dumnezeule!

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput