FIV 277
Raspunsuri - Pagina 7
angieangie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui indra03 Angisor, ma bucur ca tu ai putut aduce vesti mai bune! |
Indra draga mea iti multumesc pt gandurile bunesi voi fi alaturi de tine si de fete atat cat voi putea de mult..de aici m-am alimentat si eu cu putere
sa -ti dea Dumnezeu bebelusii mult doritima voi ruga pt tine
Angie+13
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"
Adhnana spune:
citat din mesajul lui angieangie Adhnanadraga mea ma bucur ca esti bine si bebeii..uoff chiar ma gandeam la tine..eu am fost azi la profu..bebe e binemi-a redus si arefam-ul..mi-a dat elevit..si ghici..pe 22 septembrie vin la echoasa ca ne vedem..tot la planificare..la 15;40 am eu programare.Stai linistita in patut si incearca sa lasi balta munca..puiutii sunt mult mai importanti..te pup cu drag Angie+13 "http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1" |
angie ma bucur ca sunteti bine si d-abia astept sa ne cunoastem si live. Mie nu mi-a spus nici o ora pentru ca nici macar nu l-am mai vazut dupa cerclaj. A scris in foaia de observatie data de 22 septembrie. O sa sun cu cateva zile inainte sa vad exact.
Nici de Arefam nu am vorbit, nici de elevit. Spune-mi te rog la cat ti-a redus arefamul? Ca nu cred ca are sens sa iau pana in septembrie 600 mg.
pup
Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si 14+ cu &
Adhnana spune:
indra03 multumesc mult pentru gandurile frumoase!
Vad multe persoane cu aceste mutatii legate de trombofilie si constat cu bucurie ca multe dintre ele au reusit sa ramana gravide si sa duca sarcina la bun sfarsit.
Sunt convinsa ca o sa fie bine si la tine si te asteptam cu vesti bune si un plan de bataie
Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si 14+ cu &
mirela2 spune:
citat din mesajul lui viss fetelor, m-ar interesa si pe mine sa stiu care din voi ati facut sindrom de hiperstimulare ovariana, si cam cat a durat pana s-a remis lichidul din burta? 1 sapt/ 2,1 luna? eu am o burta de gravida in 3 lunichiar mi-a oferit o pustoaica loc in metroudr. mi-a zis sa beau multe lichide, dar cand beau am burta de 5 luninoroc ca nu am dureri..as fi curioasa cum le-a fost altor fete.. |
eu am facut hiperstimulare, ovare de 8 cm si kilu de lichid in abdomen, imi ura lumea nastere usoara si eu nu stiam daca sunt insarcinata
1 luna jumatate am tras cu ea
2 perfuzii cu albumina am facut, mai trebuia, dar ciuciu bani
dar....poti bea lapte, kile, lichide de orice fel, sus de rosii
mananca oua, peste, multe proteine
ai grija de tine
ia si espumisan, sa elimini gazele, apare efectul de meteorism si doare apoi
si mami de Vlad (12.12.1999)
mirela2 spune:
citat din mesajul lui sorinake multumesc mult pentru sfaturi. am decis, in cele din urma sa mergem la dr albu dragos. http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/ |
pup, ma bucur de hotararea luata
nu ti va parea rau
mirela2 spune:
am fost si noi azi la dr sa luam rez de la DT, totul e ok
si ne a facut si o eco, bebei stateau fata n fata se jucau
asa s haiosi
sorinake spune:
mirela,te pup si eu si ma bucur ca sunteti bine! acum ma chinui sa gasesc un laborator la noi in galati unde sa fac amh-ul, dar pe aici nu au auzit de aceasta analiza!
morena29 spune:
Buna seara fetelor, scriu destul de rar ,nu stiu daca va mai amintiti de mine .VOiam doar s ava intreb daca ati mai auzit de un medicament care se numeste Zomacton (este un factor de crestere pe care il iau pt endometru care nu creste cu estrofem )si voiam sa va intreb daca stiti ceva de el si daca ati mai auzit pe cineva ca l-a folosit si ce rezultate au avut.va multumesc si multa bafta tuturor aspirantelor