FIV 277

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Angie, eu m-as bucura daca ar costa 800 de euro. ideea e ca nu inteleg de ce ar fi atat de ieftin, comparand cu celelalte clinici. ICSI e 1000 de euro, iar fiv 800 de euro. asta e, cand nu dispui de f multi bani, te bucuri sa coste atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

fetelor, m-ar interesa si pe mine sa stiu care din voi ati facut sindrom de hiperstimulare ovariana, si cam cat a durat pana s-a remis lichidul din burta? 1 sapt/ 2,1 luna? eu am o burta de gravida in 3 lunichiar mi-a oferit o pustoaica loc in metroudr. mi-a zis sa beau multe lichide, dar cand beau am burta de 5 luninoroc ca nu am dureri..as fi curioasa cum le-a fost altor fete..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indra03 spune:

Broscuta acum am raspuns ultimelor doua mesaje!
VA PUP PE TOATE FETELE SI VA DORESC MULTA SANATATE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

viss,eu am facut o usoara hiperstimulare.lichid nu stiu daca am acumulat prea mult dar am avut vreo 5 zile de dureri groaznice si o burta de 4 luni.si acum dupa ET ma mai dor putin ovarele.dr a zis ca o sa treaca in doua trei sapt durerea si balonarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

Sorinake eu cred ca diferenta de pret este din cauza ca la cj este de stat ,iar la sb este clinica privata si nu se compara una cu cealalta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Athena34 spune:

Sorina, la Cluj e substantial mai putin pentru ca e clinica universitara. costurile sunt simbolice la multe proceduri, dar pe de alta parte si dependenta de comisiile universitatii poate crea neplaceri, intarzieri in diferite cazuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

multumesc mult pentru sfaturi. am decis, in cele din urma sa mergem la dr albu dragos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

buna tuturor,

Revin si eu dupa aproape 1 saptamana destul de grea care a inceput vinerea trecuta cu sangerari mici in reprize. Luni la prima ora am fost la Giulesti si m-au internat de urgenta avand in vedere ca marti eram programata la cerclaj. Intre timp sangerarea se oprise de tot, m-au dus la eco si bebeii sunt bine. Am intrat la cerclaj, care a decurs normal, m-au mai tinut o zi in spital pana aseara la 10 cand mi-au facut externarea.
Ce am putut sa vad in spitalul ala apropos de avorturi spontane si tot felul de alte belele m-a ingrozit. Si majoritatea erau cu FIV.
In fine...sper sa fie bine si de acum incolo si pe 22 septembrie m-a programat dl profesor Marinescu in centru pentru eco morfofetala.

Va pup pe toate si sa auzim numai de bine!

Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si 14+ cu &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Adhnanadraga mea ma bucur ca esti bine si bebeii..uoff chiar ma gandeam la tine..eu am fost azi la profu..bebe e binemi-a redus si arefam-ul..mi-a dat elevit..si ghici..pe 22 septembrie vin la echoasa ca ne vedem..tot la planificare..la 15;40 am eu programare.Stai linistita in patut si incearca sa lasi balta munca..puiutii sunt mult mai importanti..te pup cu drag

Angie+13

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indra03 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adhnana

buna tuturor,

Revin si eu dupa aproape 1 saptamana destul de grea care a inceput vinerea trecuta cu sangerari mici in reprize. Luni la prima ora am fost la Giulesti si m-au internat de urgenta avand in vedere ca marti eram programata la cerclaj. Intre timp sangerarea se oprise de tot, m-au dus la eco si bebeii sunt bine. Am intrat la cerclaj, care a decurs normal, m-au mai tinut o zi in spital pana aseara la 10 cand mi-au facut externarea.
Ce am putut sa vad in spitalul ala apropos de avorturi spontane si tot felul de alte belele m-a ingrozit. Si majoritatea erau cu FIV.
In fine...sper sa fie bine si de acum incolo si pe 22 septembrie m-a programat dl profesor Marinescu in centru pentru eco morfofetala.

Va pup pe toate si sa auzim numai de bine!

Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si 14+ cu &

OF,OF, OF, Adhnana, eu ti-am scris luni cand tu erai deja in spital!
Totul e bine, cand se termina cu bine!
Si important este ca bebicutii sunt bine si trebuie sa incerci sa te menajezi mult, asa cum spunea si Angisor mai devreme!
Imi pare tare rau pentru ce ai vazut in spital, acele avorturi spontane inteleg ca erau frecvente la fete cu sarcina obtinuta prin FIV, .....? Vai de ele!
Eu sunt deja ingrijorata de o saptamana de cand am aflat de rezultatul unei mutatii care in fapt este specifica trombofiliei si de care am aflat prin insistenta si incapatanarea mea de a face ce cred ca depinde de mine si am cunostinta, bineinteles!
Putem risca probabil cu multe pe care nu avem nici macar habar ca trebuie sa le facem!
Suntem deja in "caruselul neprevazutului" .
Saptamana viitoare la aceasta vreme sper sa-mi fie mai clar ce trebuie sa mai fac si ce tratament trebuie sa urmez !
Constat ca nu a fost deloc o saptamana usoara pentru noi cele care mai activam pe aici macar din cand in cand !
Poate fetele care nu ne-au mai scris sunt macar ele BINE !

VA DORESC MULTA SANATATE !

Mergi la inceput