FIV 277
Raspunsuri - Pagina 5
angieangie spune:
Mirela...cum iti e?
Angie+13
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"
mirela2 spune:
seara fetelor
in primul rand felicitari noilor mamici
noi, dupa caderea de vineri am ajuns la spital la urgenta
bebei sunt ok, am avut bafta ca nu am cazut pe burta
se miscau tare frumos, le am ascultat si inimioarele
eu am stat pana azi la perfuzii cu vitamine (aduse de acasa, ca spitalul nu are) si metroclopramid si calciu
n am dormit mai de loc, in prima noapte a venit pe la 3 o gravida cu contractii......care pana dimineata la 10 a nascut
iar aseara ne am procosit cu o colorata care a urlat ca tampa toata noaptea,nu avea toate tiglele pe are
ea era in 34 de saptamani si vroia sa nasca
azi am fost cat de cat ok, am reusit sa beau ceva si am si mancat
mi au iesit nalizele cam proaste
anemie si microcalculi la rinichi
va pup si o seara frumoasa fetelor
+12bis cu si
indra03 spune:
Buna ziua mamici si viitoare mamici !
Broscuta [/red]mea draga, iti multumesc mult pentru raspunsuri !
Angieangie, doresc ca saptamana aceasta sa iti aduca raspunsuri la intrebarile tale! Sa fie cum iti doresti tu!
Adhnana sa ai si tu o saptamana cu succes!
Iazmin, Dragaica, Mirela 2 felicitari, aveti grija de voi si de bebeii vostri!
Broscuta, Monaramona, Daniela 74[red] si celelalte fete care sunt in asteptare, eu va doresc sa aveti rabdare si succes in tot ce ati inceput si sunteti pe cale de a incepe !
Eu sunt dezamagita ca trebuie sa fac investigatii in continuare, asa cum scriam si saptamana trecuta !
Va pup pe toate fetele si va doresc multa sanatate !
angieangie spune:
Mirelama bucur ca esti bine..puteam sa jur ca e anemie..si eu am..de aceea am si facut perefuzii..dar mi-a dat si fier fiole..tot'hema se numesc
oricum ai grija de tine
Indraiti multumesc pt gandurile bune..si iti doresc absolut toata fericirea mea si tie cat mai curand
Anda ce faci draga mea?
Mosulikcuscra...ce faci?ce face nor'mea?pup cu cel ami mare drag
pup si toate fetele si o saptamana minunata
Angie+13
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"
anda82 spune:
Angi ...eu numai fac nimic..astept sa treaca timpul ...sa vina septembrie si sa o iau din nou la luptaAngi, tu intre fiv-uri ce analize ai repetat? In rest astept vesti de la tine de pe 29
Indra, nici eu nu am facut nenorocitele astea de mutatii..ma gandesc sa le fac si eu ...Eu nu le am facut pentru ca am inteles ca , chiar daca ies prost tot aspenter ti se da...dra probabil ca am inteles gresit.Acum ce investigatii mai faci?
Mosulik, tu nu mai spui nimic...?
Mirela, Adhnana ma bucur ca sunteti bien si ca ne mai vizitati
mirela2 spune:
buna
merci fetelor de sustinere
anda cum nu, doar de aici am plecat, va tinem pumnii sa reusiti si voi
+14 cu si si mami de Vlad (12.12.1999)
monaramona spune:
indra multumesc ..eu va citesc in fiecare zi dar inca nu am noutati ,, sunt la a 4 injectie de puregon
angieangie spune:
Andadraga mea..avand i vedere ca le-am facut la atat de scurt timp..primul fiv in martie al 2-lea in mai...am repetat hiv-urile; vdrl;micoplasma;ureaplasma;secretiile vaginale..si cred ca atat..a..si hepatitele..oricum iti da iei daca trebuie sa repeti si ce trebuie
abia astept sa incepi iar..o sa fii o mamica beton
Angie+13
sorinake spune:
buna ziua. imi cer scuza ca intervin. am o intrebare: de ce la clinica din cluj pretul la fiv este considerabil mai mic decat la toate celelalte clinici din tara? as intelege o diferenta de 200-300 de euro, dar de la 800 de euro la 1500 sau peste? multumesc frumos pentru raspuns.
angieangie spune:
sorinakenu stiu ce pret au per total la sibiu...deci nu ma pot pronunta..
dar fiecare are pretul ei..probabil ca e doar pt fiv(icsi si alte proceduri se platesc separat)dar nu cred ca si conteaza daca eu rezultate bune..ar trebui sa ne bucuram
Angie+13