FIV 277
Raspunsuri - Pagina 15
daniela74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirela2 daniela asa mi zice si al meu deja se gandeste ca tre sa cumpere 3 masini, 3 case aoleu mama sanatosi sa fim si noi si broscoii +16 ![]() si mami de Vlad (12.12.1999) ![]() |

sa fie ei sanatosi,si sotul tau la fel,sa poata munci
Da-mi Doamne si mie un bebe.....sau doi,te rog.
adipapazi spune:
[b]viss[b], iar ai dat in borcanul cu ganduri negre?
scot bastonul! nu am trecut prin ce treci, dar am fost prevenita de fetele de pe forum ca pana la 12 sapt pot aparea sangerari si sa nu ma arunc in fata trenului, ca nu e nerezolvabil. stiu ca placenta se poate lipi la loc. calma te, baga no-spa si mult magneziu (simplu), ca relaxeaza muschii. bea 3l de lichide ca sa dizolvi ocitocina(?care da contractii).nu ezita sa iei in calcul si cerclajul, tinand cont ca sarcina e gemelara. supravegheaza colul. o sa fie bine, vei vedea. fa acolo gimnastica mintii cu ganduri pozitive!
Adi
+22 cu
si 
pisucmic spune:
Dragele mele
e atat de fain sa vad multe viitoare mamici, si nici nu-mi vine sa cred ca acum postez si eu in aceasta calitate ![]()
Inca nu stiu cum sa imi fac semnatura de 5 saptamani ... si inca nu gasesc locul la Odisee care sa se potriveasca cu mamicile astea proaspete de tot!
Viss draga - eu din start, fiind tot doctorita, nu mai am de gand sa fac garzi; mi se pare mult prea riscant pentru sarcina sa ma obosesc 36 ore la spital de stat poate mai mult in picioare... In plus, stiu ca si avem acest drept legal!
Persi, emotii, emotii, dar acum lucrurile sunt clare!
Va pup pe toate!
Pisuc Mic
daniela74 spune:
Pisucmic,felicitari,sarcina usoara.
Incep sa se inmulteasca gravidutele 
Da-mi Doamne si mie un bebe.....sau doi,te rog.
angieangie spune:
Doamne ce zi minunata!!!!
persifelicitari
.ai vazut ca am avut dreptate

pisucmicsucces mult in continuare

sa ne zici cati bebei ai

viss

pup fetele si bafta tuturor
Angie
+15
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"
goggy spune:
Dragelor, astazi la 9.25 s-a nascut Anastasia, fetita Catalinei2307, o minunatie de copil de 2800 kg si cu o personalitate puternica, la fel ca mama ei
.
Toata lumea se simte bine, boceste si sarbatoreste 
26+ cu 
nichi spune:
Ce veste minunata, sa fie sanatoase si fericite !
Mult noroc la toate fetele si sa auzim doar vesti bune.
broscuta7 spune:
Persi, Pisucmic,Viss va felicit din inima!Sa va dea Dumnezeu sanatate si bb/i sanatos/i.
Extraordinare vesti!!!!Mi-ati inveselit ziua, in toata nebunia pe care o am la servici. Aveti grija de voi

Iar tu Catalina, ce sa zic????? 

M-am bucurat enorm pentru tine. Sa fiti sanatoase, sa aveti parte numai de bucurii si numai de oameni buni in jurul vostru. Recupare rapida pentru fericita mamicuta si un BINE AI VENIT PE LUME micutei ANASTASIA!!!!! Doamne, ce ma bucur, parca am nascut eu...Deci cineva acolo sus chiar ne iubeste. Ne rasplateste la un moment dat pentru toate greutatile. 

Pentru toate fetele