FIV 277
Raspunsuri - Pagina 14
broscuta7 spune:
Angie, cu intarziere , iti doresc un sincer LA MULTI ANI sa fii sanatoasa impreuna cu cei dragi si sa va bucurati de tot ce aveti frumos in viata voastra!!
angieangie spune:
broscuta7.iti multumesc..si iti doresc din suflet sa simti bucuria de a fi mama..eu o sa-ti tin pumnii mereu
Angie+15
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"
indra03 spune:
BUNA ZIUA MAMICI SI VIITOARE MAMICI!
Angisor, iti doresc din suflet ca noul trandafir prins in buchetul vietii tale sa iti aduca, impreuna cu "bobocelul sau bobocica" ta, un an cu sanatate si impliniri!
Broscuta, Denisa, Persi, Daniela, Monaramona s.a.m.d. va doresc o saptamana cu realizari si vesti bune !
Moshulik, Adhnana, Mirela, s.a.m.d va doresc sa cresteti "mari" si "sanatoase" impreuna cu puiutii vostri!
VA PUP CU DRAG !
viss spune:
buna fetelor. angie- la multi ani -si eu cu intarziere.eu de-abea acum mi-am revenit.am avut o sapt. horor, un deces duminica trecuta in familie, marti inmormantarea, miercuri am fost de garda, iar joi am iesit din spital la 15,cu multa alergatura,de era sa ma asez in fund pe coridor sa bocesc..apoi cand am ajuns acasa am avut o scurgere rozalie cu un firicel-cheag..vineri am sunat-o pe dr.,am fost la eco,bebicii erau bine, dar era si o mica dezlipire de placenta.m-a bagat pe nospa, uscosin, si ..am renuntat la restul garzilor pe aug si sept.nu am mai avut sangerare de atunci..
m-a chemat peste inca 2 sapt, intr-un colt al creierului am acea fobie ca pot sa nu am nici un semn,dar la eco sa fie opriti in evolutie..de joi intru in concediu.a avut vreuna dezlipire mica de placenta, care sa se resoarba?la sarcina mea trecuta n-a trecut cu toate ca am stat la pat o luna, si am facut nospa injectabil..poate acum e altfel.. dc as putea salva macar un bebic..
angieangie spune:
vissmerci de urari
nu mai gandi asa..bbeii sunt bine,stai linistita acasa in pat si palcenta isi revine..iei si progesteron?daca nu ar trebui
nu te mai gandi la prostii..stai linistitao sa fiebine ai sa vezi
hai ca te astept cu vesti bune
Angie+15
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"
indra03 spune:
Viss, iarta-ma ca am uitat sa-ti scriu numele!
Imi pare rau ca ai avut o saptamana asa de grea, important este ca nu s-a intamplat ceva iremediabil la bb. Trebuie sa stai cumintica si sa analizezi recomandarile!
ITI DORESC TIE SI LA MULTA SANATATE !
mirela2 spune:
persi bv bv
noi avem 2 brotacei, inca mai sper ca unul sa fie broscuta, caci pt bebe 2 nu ne a garantat ca e 100 la 100 baiat
pana pe 24 sept suntem in grafic cu 2 brotaci de 157 g si 149 g
pupi fetelor
+16 si mami de Vlad (12.12.1999)
daniela74 spune:
Persi,am avut dreptate,nu?Bravo,felicitari si sarcina usoara,fara multe batai de cap.
Indra,Angie,multumesc,sper sa fie si ultimul ca m-am cam saturat,vreau si eu la ``gravidute``.Va pup si sa auzim numai de bine.
Mirelus,soacra cu trei nurori
Da-mi Doamne si mie un bebe.....sau doi,te rog.
mirela2 spune:
daniela asa mi zice si al meu
deja se gandeste ca tre sa cumpere 3 masini, 3 case
aoleu mama
sanatosi sa fim si noi si broscoii
+16 si mami de Vlad (12.12.1999)