Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (111)
Raspunsuri - Pagina 6
ana_25 spune:
Moamaaa,ce spor aveti la scris!!
CHICHI,MARI,PUIUTZA felicitari pt bebeii sanatosi si grasuni!!!
ALEXUZA stai linistita ca nu o bag eu in seama pe mamaie,dar vine si incepe sa-mi turuie verzi si uscate ,si ma seaca ,dar i-am zis clar si raspicat sa ma lase-n pace,ceea ce a si facut 
In legatura cu "vanatorii" de poze,pedofilii naibii!! Imi vine sa vars numai cand ma gandesc! Le-as taia-o jos si as da-o la caini(nici la aia nu cred ca le-o trebuie).Daca l-as prinde pe vreunul l-as face taitei!!!
Ana
28+
Maia Elena
lu' mama
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Hai Anutaaa! ![]() ![]() ![]() Cristina 29+ |
Acusica,mai putin!!!

Ana
28+
Maia Elena
lu' mama
chichiutza spune:
Alexuza it5i da si tie mamika jumatate de cm de col! Numai sa te vaz fericita!
Puiuta felicitari pt bebe grasun!! Nu cred ca e foarte mare pt 32s, si aparatul mai are erori, dar e posibil sa se faca un bebe mare daca si voi la nastere ati fost mari. Eu de ex am avut 2700 si sotul 3100, deci peste 3100-3200 nu va fi sigur! Sanatosi sa fie!!!
Cristina
29+
vanyy2009 spune:
burticile si albinutza......am fost si noi la eco astazi, totul este bine...suntem in parametrii, doctorul a zis ca suntem lunguti, i-a masurat numai circumferinta capului si la piciorus sus.....raportez 11 kg acumulate pana acum
.....si tensiune ok
nu stiu cine a zis mai devreme ca uita mai tot timpul, si eu sunt in aceeasi situatie.....
mari, chiciutza felicitari pt vestile bune de la doctor
28+

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!!
mari_paun spune:
referitor la faptul ca nu ma lasa mai mult de 36 saptamani...din cate am inteles eu nu corespunde data ultimului ciclu cu masuratorile, adica ovulatia a vut loc mai tarziu si pt ca sa nu existe ceva...eu stiu, contractii, travaliu ...la 36 sapt il scoate...eu care ma gandeam ca sigur va fi balanta...il fac fecior![]()
oricum nu cred ca ar trebui sa ma ingijorez...de la 36s oricand se poate naste bebe...nu vreau sa stea ca Ema 43s
nevoia de dulce o am acuta in perioada asta
ma chinui sa mananc fructe ca sa-mi treaca
iar de uitat...credeti-ma ca am schimbat cardul pt ca am uitata PIN-ul, la cardul de salarii, ala pe care il folosesc in mod frecvent
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari
28+
si mami de Ema
Klarisse spune:
Mama ce frumos aici numai vesti bune, sa dea Dumnezeu sa o tinem tot asa pana la 40 s.
Vanyy felicitari si tie pentru eco reusita

Klarisse
graviduta 28+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui Andreea82 Anuta, tie iti tinem in continuare pumnii. Si chiar asa, ce-ar fi sa ne vedem si noi intr-o zi? 29+ cu un carucior multicolor :) |
Multumesc!
Daaaa,spuneti cand si unde!! Cine mai era din Timisoara??? Pianna si mai o burtica (nu mai stiu acuma'
)Aaaa si facem si poza de grup

Ana
28+
Maia Elena
lu' mama
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui LoredanaB Felicitari Chichi pentru bebelinul grasun!Ce sa mai zic de col, e luuuuuuung. Puiutza ...waw ...ce flacau mare aveti...2500g super bine! Ana te asteptam si pe tine cu vesti de la eco! 31+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu! Eric Joshua ![]() |
Loredana daaa nu ma asteptam sa avem un col asa lung! Am cam avut contractii si cu balamucul din casa nu prea am stat locului! Doamne ajuta!

Cristina
29+
alexuza spune:
| citat din mesajul lui chichiutza Alexuza it5i da si tie mamika jumatate de cm de col! Numai sa te vaz fericita! ![]() Cristina 29+ |

Burtica de
33 +MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE
TOATA ZIUA

29+ cu un carucior multicolor :)
Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!