Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (111)
Raspunsuri - Pagina 5
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tanamera Chichi felicitari pentru bebe zambaret http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png |

Cristina
29+
chichiutza spune:
Bebecris cam ciudat! Lungimea rar o zice cineva, pt ca trebuie calculata adunand mai multe segmente! Dar greutatea...
La 32 sigur afli daca mergi la alt medic!
Cristina
29+
hadrianae spune:
bebecris, din cate am inteles eu, greutatea se calculeaza in functie de circumferinta abdomenului copilului. Nu cred ca vreun ecograf cantareste efectiv fatul. Asa ca, în principiu, ar trebui sa se poata calcula cu orice aparat.
Adriana, 28+ 
alexuza spune:
CHICHI felicitari pentru grasunul zambaret 
UAAU CE COL LUNG AI , NU IMI MAI IMPRUMUTI SI MIE JUMATATE DE CM ?![]()
Bebecris nici mie cand ma duceam la eco la cabinet nu imi zicea mereu greutatea , cred ca nu era asa important daca la cele trecute se incadra , nu cred ca stau ei sa masoare mereu , ii lua la fiecare eco pulsul, se uita la lichid si cel mai important la mine colul
Burtica de
33 +
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE
TOATA ZIUA
puiutza spune:
salutare burticutze!
Felicitari Chichi si MAri pt. vestile bune de la eco!
Ne-am intors si noi azi de la eco....si vestile sunt bune...prea bune zic eu....are al meu BB 2500 gr, mie mi se pare prea mult...deja ma gandesc cat o sa mai creasca de acuma incolo si daca o sa mai putem apela la nastere naturala...ca daca va fi prea mare..parca nu as vrea sa ma rup toata! Desi simteam eu mai ales de cand am venit de la mare ca mi-i burta mai mare si BB da mai tare din toate cele - semn ca are mai multa putere. Nu am gresit!
Am fost si cu Bogdi si tati si i-a facut si o poza de "familie" lui bebe...are niste falcutze....o pun in album indata!
Nici nu stiu cat e media la greutatea bb-ului la 32S? Of....si de acuma daca stau acasa si linistita o sa puna si mai mult. In 4 iunie avea 1000 gr. Intr-o luna jumate a pus 1500 gr!!!!
Ma bucur va dati seama ca e bine bebe, dar....sper totusi ca nu se face foarte grasunel! Il pun la dieta acuma! ![]()
Am citit si din urma ... apropo de protectie saltea...eu acuma am luat din Ikea pt. salteluta mica, si din Metro pt. saltea mare (pt. Bogdi - mai avem accidente din pacate). Pe o parte sunt ca un prosopel iar pe cealalta cumva un pic cauciucate, dar sunt impermeabile.
Va pup si o zi cat mai faina va doresc la toate!
Dana
32+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
bebecris26 spune:
bineinteles ca e mult mai important ca dr sa vada daca bebe se dezvolta corect, lichidul, colul, dar cand vad ca toate fetele vin de la eco si stiu greutatea aproximativa a bebelului parca vreau sa stiu si eu.![]()
cristina si bebe in burtica
28+sapt
bebecris26 spune:
puiutza ce bebeloi mare
. sa fie sanatos si daca da Dumnezeu sa te ajute organismu poate sa fie si mai maricel bebe ca vei putea naste natural oricum te taie medicul si nu cred ca o sa te mai si rupi.
cristina si bebe in burtica
28+sapt
LoredanaB spune:
Felicitari Chichi pentru bebelinul grasun!Ce sa mai zic de col, e luuuuuuung.
Puiutza ...waw ...ce flacau mare aveti...2500g super bine!
Ana te asteptam si pe tine cu vesti de la eco!
31+ cu
Sarah Sophie +
Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!
Eric Joshua 
Klarisse spune:
Puiutza felicitari pentru campion, lasa-l sa creasca sanatos si puternic.

Klarisse
graviduta 28+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png