Prietene la bine si la greu - 35
Raspunsuri - Pagina 6
Lumi_Richard spune:
Na ca mi-a dat pisicioasa planurile peste cap!
Noi trebuia sa plecam la doctor si pe ea a lovit-o somnul,asa ca astept sa se trezeasca.
Ups,vorbeam de lup si se aud scancete din dormitor
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
Andrecluj spune:
Fetele, oare ma primiti si reprimiti daca va pup doar in fuga?As vrea sa o strang in brate pe Licurici , sa ii spun la Dienutze ca imi pare teribil de rau de intamplare si sper sa fie cu final fericit, sa o welcoia o pauzasc pe Lumi , de care tare ma bucur, eventual sa va ofer niste cafele cu gheata ? Ma stiti, alerg, azi iar departe de casa, apoi musafiri, copila, dar mi-e dor de voi. Sa nu ne uitati, da? Va pup Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
monica_80 spune:
am scris ditamai mesajul si l-am sters din greseala
incerc sa o iau de la capat daca mai am putere
de scump Maria 13.12.2009
monica_80 spune:
nu am citit nimic, am intrat doar sa va spun motivul absentei mele: Mariuta s-a ales cu o enterocolita virala de toata frumusetea. 3 zile febra din ce in ce mai mare, care de la un timp nu mai trecea nici cu antitermice, copilul leguma, de nu o mai recunosteam, plangea continuu, eu pe langa ea si tati pe langa noi. mare noroc am avut de tanti dr la care stam si care a urmarit-o si a avut grija de ea pas cu pas si zi si noapte.
la inceput am crezut ca sunt dintii deoarece febra nu era mare si alte simtome nu avea, a doua zi incepuse sa creasca febra, i-am facut coprocultura si nimic, totul era ok, seara deja avea 39; 39,5; si febra nu mai reactiona la nici un antitermic, moment in care i-a facut o injectie coktail cu no-spa, dimetrol si analgezic, de a scazut febra de tot si copilul meu a putut sa doarma in sfarsit, a transpirat de curgeau apele de pe ea si apoi a dormit ""ca un prunc"", nu si eu care i-am luat temperatura din ora in ora si o verificam daca mai respira. azi dimineata nu mai avea febra, era totul ok, dupa cateva ore iar febra si din ce in ce mai mare, am fost iar la spital, analize de sange si concluzia a fost ca e virala, deci nu antibiotic. in rest san cat incape, supa de morcov, cereale de orez si saruri de rehidratare.
cam asa ne distram noi. asteptam sa treaca si sa revin si eu mai activa pe forum.
dulci la toata lumea
de scump Maria 13.12.2009
DianaR spune:
Salutare.
Lumi, bine ati revenit. Ne-ati lipsit!
Monis, nu s-a terminat concursul. Inca se mai voteaza, teoretic pana in 4 august, practic cum stiu eu concursurile astea or s-o mai lalaie un pic pana opresc votarea. Apoi urmeaza votarea juriului care conteaza pentru 60% din clasamentul final. Premiile sunt produse Sony (un laptop, o camera video si un ap foto la primele 3 locuri) Daca vrei sa urmaresti clasamentul la zi gasesti aici clasament partial (desi acolo scrie final, dar ala final are si votul juriului...). Multumesc inca odata fete dragi pentru voturi, aprecieri si sustinere!
Concursul "I love DC": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=i love dc&page=2" target="_blank">dr-1 si dr-2
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
croitoreasa cea viteaza
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_80 nu am citit nimic, am intrat doar sa va spun motivul absentei mele: Mariuta s-a ales cu o enterocolita virala de toata frumusetea. 3 zile febra din ce in ce mai mare, care de la un timp nu mai trecea nici cu antitermice, copilul leguma, de nu o mai recunosteam, plangea continuu, eu pe langa ea si tati pe langa noi. mare noroc am avut de tanti dr la care stam si care a urmarit-o si a avut grija de ea pas cu pas si zi si noapte. la inceput am crezut ca sunt dintii deoarece febra nu era mare si alte simtome nu avea, a doua zi incepuse sa creasca febra, i-am facut coprocultura si nimic, totul era ok, seara deja avea 39; 39,5; si febra nu mai reactiona la nici un antitermic, moment in care i-a facut o injectie coktail cu no-spa, dimetrol si analgezic, de a scazut febra de tot si copilul meu a putut sa doarma in sfarsit, a transpirat de curgeau apele de pe ea si apoi a dormit ""ca un prunc"", nu si eu care i-am luat temperatura din ora in ora si o verificam daca mai respira. azi dimineata nu mai avea febra, era totul ok, dupa cateva ore iar febra si din ce in ce mai mare, am fost iar la spital, analize de sange si concluzia a fost ca e virala, deci nu antibiotic. in rest san cat incape, supa de morcov, cereale de orez si saruri de rehidratare. cam asa ne distram noi. asteptam sa treaca si sa revin si eu mai activa pe forum. dulci la toata lumea de scump Maria 13.12.2009 |
sanatate multa si lui mateiutz la fel
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
DianaR spune:
Monica, multa sanatate! Sa va faceti repede bine!
Concursul "I love DC": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=i love dc&page=2" target="_blank">dr-1 si dr-2
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
croitoreasa cea viteaza
floricik spune:
Dar pe noi ne mai tineti minte ?
Chiar trebuie sa-mi cer scuze ca am lipsit o buna bucata de timp de pe forum...am avut o perioada mai putin buna...eu (cu pompa mea cu tot ) am pierdut laptele...asta m-a dat peste cap ...apoi tot timpul singura, sotul vine tarziu acasa...Ema a facut enterocolita(deci Monica , nu sunteti singure...) .
Mi-a fost taaaare dor de voi si imi e greu fara fetele mele dragiNu am cui sa cer si eu un sfat, cu cine sa mai stau la o barfa mica...
In rest ( multumesc lui Dumnezeu) Ema e bine, diversificarea merge bine(urmez schema Dianei. E o lungana, are 74 cm la 7 luni, merge de-a buselea...cam timid, ca are niste scheme...
Sper ca toti fulgusorii sunt bine.
Fug afara ca sotul vine abia pe la 9-10.
PS. Cam asa aratam acum.
http://family.webshots.com/album/578138382gMmsnr
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
Lumi_Richard spune:
Am venit de la doc,nu e rau,e rosie si in gatut,dar nu tare.
Deci nu ii dam nimic,o lasam sa-si revina singura.
Monica,sper sa-si revina Mariuta cat mai repede.
Ma uitam ieri la pozicile voastre,sunteti o familie atat de frumoasa!!! Si m-a rupt Mariuta cu ochelarii de soare,e `totala`!!!
Am vazut si florile care o atrageau,pt aceleasi flori s-a ridicat fata mea pt prima oara in picioare,in Grecia!
Floricika,te si tinem minte,si ne este si dor de tine! ine ca i-a trecut Emmei burtica,poate iti mai faci timp sa ne mai povestesti de voi
Diana,sunt aboslut superbe pozele,de copii nu mai spun!
V-am votat si eu,mult succes!
Fetelor,vreau sa va multumesc din suflet ca,datorita voua,am scapat de un mare pitic!!!
In Grecia a inceput fata mea sa se traga de par si sa-si dea palme in cap(nu des,dar,na...s-a nascut piticul). Nu am spus nimanui nimic,dar nu pot sa spun ce era in sufletul meu.... Ieri am reusit sa citesc din urma si,cum ati povestit ca si ai vostri fac asa ceva,m-am linistit.
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
DianaR spune:
Lumy, multumesc!
Floricik, bine ai revenit! Am mai strigat noi dupa voi...Pupam ciufulita blonda! Multumim frumos de vot si comment! (stii ca am doua poze in concurs, nu? Aceea si cea imediat de dupa, cu cei trei muschetari intinsi in iarba )
croitoreasa cea viteaza