Prietene la bine si la greu - 35

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Buna, dragelor
Am venit de la control. Pare in regula fata, am facut o programare la eco transfontanela, nu am reusit la stamate, are abia peste o luna liber, asa ca am ramas la sanador pe 2 august.
Inca nu am scapat de stres pana nu vad si eco aceea.

Pentru Mariuca, Ema, Matei, Annabelle un pupic si o imbratisare sa treaca relele repede! Si pentru mamicile lor nervi tari

Lumi, Andre

Alexa, pupici dubli pentru fete! si sarcina usoara in continuare!

Monis, noi ieseam pe plaja dupa ora 5 dupaamiaza si era traibil pe plaja. Intr-adevar, in timpul zilei stateam la adapost, prin casa, magazine etc, nu poti sta afara.

Lavi, sa iti fie de bine noul net!

Raluci, ce se mai aude de pb cu indemnizatiile? Eu sunt in urma rau!

Pup fulgimea, ne auzim mai pe racoare!

Mergi la inceput

Chiar ma gandeam zilele astea la cat timp voi alapta puiul.
Voi v-ati gandit cat timp il veti alapta?
Pentru asta nu am multumit pana acum celor care m-au ajutat direct sa nu renunt in clipele grele de inceput, la alaptare: Dankutza si Stef! Un mare buchet de flori, fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui dienutze

Buna, dragelor
Am venit de la control. Pare in regula fata, am facut o programare la eco transfontanela, nu am reusit la stamate, are abia peste o luna liber, asa ca am ramas la sanador pe 2 august.
Inca nu am scapat de stres pana nu vad si eco aceea.

Pentru Mariuca, Ema, Matei, Annabelle un pupic si o imbratisare sa treaca relele repede! Si pentru mamicile lor nervi tari

Lumi, Andre

Alexa, pupici dubli pentru fete! si sarcina usoara in continuare!

Monis, noi ieseam pe plaja dupa ora 5 dupaamiaza si era traibil pe plaja. Intr-adevar, in timpul zilei stateam la adapost, prin casa, magazine etc, nu poti sta afara.

Lavi, sa iti fie de bine noul net!

Raluci, ce se mai aude de pb cu indemnizatiile? Eu sunt in urma rau!

Pup fulgimea, ne auzim mai pe racoare!

Mica mea minune: Natalia Oana (16.11.2009)

ce ma bucura intrebarea ta uite aici trebuie sa urmarim sa vedem cu ce ne mai ajuta http://laviniasandru.wordpress.com/, se lucreaza la un formular de completare de catre toate mamele/tatii care doresc sa mearga in instanta

oricum fiecare vorbeste cu avocati ne sfatuim si cred ca intr-o saptamana o punem de o intalnire

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

Mergi la inceput

Super, stiam eu ca esti la curent :)
Merci mult de info, ma tragi si pe mine de maneca, ne vedem iar la razboi :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

v-am trimis un mail interesant zic eu, la noua adresa de e-mail

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

girls vreau si eu un pm plz cu noua adresa plus parola ..si vreau sa va vad si eu pozele .plzzz..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

girls vreau si eu un pm plz cu noua adresa plus parola ..si vreau sa va vad si eu pozele .plzzz..

ai pm
asteptam pozici cu samburica

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

merci lil

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Buna searA,
Remember us?
noi suntem bine.Lipsa de pe forum se datoreaza zilelor calde in care am stat doar cu copilul si sotul si mormanului de rufe pe care l-am spalat ieri.
Geo are 2 zile de cand e foarte marait.Sper sa isi revina.Plange mai ales in somn.Dinti noi parca n-ar fi,dar nu spun nu.Am luat si noi setul de 3 periute de la BL.Vi-l recomandat.Geo e foarte incantat si roade periuta toata ziua.
Azi a papat pastrav.E foarte bun.Parerea tuturor.L-am fiert separat si l-am amestecat cu cartof dulce,patrunjel si un catel de usturoi(asta nu prea i-a placut).Cum simtea usturoiul,chiar daca era fiert,se stramba.
Am citit din urma.Am ceva intrebari chiar daca nu mai sunt la obiect.
.
Incerc sa formulez si trimit.

de George-Stefan (15.11.09)

poze geo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Diana, votat.

Fetelor am vazut poze cu fulgusorii nostri ( o mica parte ca-s multi). Ce mari si frumosi sunt Multi dintre ei sunt si bronzati Noi plecam la mare abia la sfarsit de august dar nu mai am rabdare deloc pana atunci...

La capitolul dinti stam bine...3 jos si 4 sus.(primii 2 dinti si-au facut aparitia la 3 luni jumate) Zilele astea au spart 2 de sus. Roade tot ...la atatia dinti cred si io
Noaptea se tot foieste , se trezeste scancind...o fi de la dinti, ca sete nu-i e.

Maine merg la Synevo ca-i aprope de noi sa facem o coprocultura ca nu-mi place cum arata kk Sper sa nu fie probleme dar ma ingrijoreaza ca face cam des.

Fug sa o culc ca nu ma mai inteleg cu ea.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput