Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (32)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

ca vorbit de papa, eu in week-end am musafiri, in nasii, verisor, bunici, asa ca trebuie sa gatesc. M-am gandit sa fac niste sarmale la ceaun....foarte bune, o salata boef, si salata de vinete. Asa ca voi avea program de bucatarie.....la noi s-a mai racorit, de maine ma pot apuca de treaba. Si cred ca la un pranz o sa-i duc la un restaurant si am rezolvat problema bucatariei.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrea.z spune:

O... da... salata de vinete... trebuie sa comand de la soacra mea ca mi sa facut pofta

bebe de 13+
http://andreaz-style.blogspot.com/

Mergi la inceput

Daca mai vorbit de mare eu imi bag concediu mai repede. Simt ca saptamana asta nu va mai trece .....cat de nasol e singur in birou 8 ore.
eu iubesc Eforie nord....cred ca e tot ceva de copilarie....e adevarat ca uneori vreau liniste dar imi place si atmosfera aia de vacanta in care toata lumea pare zapacita de cap.
LA anul ma voi duce la DUNI bulgaria, ieftin si e foarte liniste. Cu bebe mic dupa mine nu cred ca fac fata undeva unde e aglomerat......in schimb la mare nu renunt asa ca gasesc alternative.
Da zumzu, am papat luni cred ca o paine intreaga cu salata de vinete si rosii....vai ce pofta mi.e iar.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

mmmmm...mi-ati facut pofta de salata...noroc ca mi-a pus mama la congelator ca stie ca am lene in glanda(din nastere)
fug sa decongelez o punga..pofta buna

Angie+12

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

si eu fac salata de vinete azi
dar nu mai aveam inca o mana sa le car si asa k mai tre sa fac un drum sa iau

asa k revin peste ceva timp.
dupa ce vin de la piata, pun la foc ce am de pus si dupa vin pe forum

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 16+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

VAS, musafiri? Te compatimesc... Cind am musafiri si n-am timp/chef de munca, rezolv felul I asa: spal o salata si rosii. Pun salata la uscat si tai rosiile rondele. Asez salata pe farfurii, trintesc in mijloc juma de guguloi de brinza mozzarella, asez rosiile rondele pe margine de jur-imprejur, presar f putin busuioc, ornez cu piper macinat si torn f putin ulei de masline peste tot si gata! Arata bine, e gustos si fresh! Mai ramine felul al doilea... ca desertul e invariabil inghetata Nirvana vara!

Pupi,
Gabi, Ioana si bebe de 11s.

Mergi la inceput

Gabi, foarte apetisanta salata. eu pana sa raman gravi numai salate am mancat vreo doua luni, pe langa toate cele care le pui tu eu mai puneam niste ton bucati....si asta mancam de trei ori pe zi.
Cu musafirii ce sa fac, nu vin ei prea des si nu stau decat doua zile asa ca merita sa fac un sacrificiu. De la ei am primit cadou apartamentul asa ca incerc pe cat posibil sa-i multumesc.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Gata,am venit.Bai frate,foarte tare carutu ala.Am bagat in el pepene,apa la 5,apa minerala la 1.5,lapte,paine,nectarine.Bine ca mi l-am luat,ca mai sunt zile cand n-am masina acasa,ca azi.Da cald rau de tot.Bebelu,naspa ca mai tre sa faci un drum.
Salata de vinete am bagat la greu we asta,pana mi s-a acrit.O salata de boeuf o sa fac si eu zilele astea dupa ce se cara soacra la tara,ca nu-mi place sa-si bage nasu in treburile mele.
Gabi,nu ma lasa nici la gimnastica de gravide.Si nu ma primeste fara invoire de la el...
Ce-as baga o banda ceva,nu mai pot.N-am crezut sa-mi fie dor de fitness.

12+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

shubulinada' esti activa nu glumafrate cate cumparaturi..eu de cand am ramas gravida fac doar liste de cumparaturi
iar cu sportul ne luam noi revansa dupa

Angie+12

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

VAS, si eu fac uneori salata cu ton... dar tai rosiile cubulete si nu mai pun mozzarella. Pun rosii, ton, busuioc si f putin usturoi. Dar nu arata prea aspectuos...

SHUBULINA, desteapta idee cu cosul tau de carat!
Daca nu te lasa la sport... asta e! Sigur ai voie sa mergi pe jos, mers mai sustinut asa, cite o ora seara. Si eu as face ceva miscare...dar sa scap de boriciuni intii.

Pupi,
Gabi, Ioana si bebe de 11s.

Mergi la inceput