Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (32)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

bebelu trece si data nasterii la mine..07.08.1975
pupsi merci

Angie+12

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Ana sa sti k e o idee super cu carutu
cred k imi iau si eu unu
dar sa vad cine il cara dupa pana la etaju 3
k nu avem lift. blocu e cu 4 etaje

gata am plecat

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 16+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

si la mine data nasterii e 27.01.1977
ce vrei sa gatesti?

+12bis cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

saru'mana la amandoua
sa vad daca ii dau de cap

Cu ajutorul LUI DD si A Maicii Domnului sunt 9+
bbmomente din viata

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Eu n-am disparut.Stau sa vad Jon and Kate+8

12+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

SHUBULINA, du-te la piscina. Sala cred totusi ca e cam solicitanta...

BEBELUSI, LORICH, si mie mi-e dor de-o mare... Am mers la 2 Mai de cind eram copil. Apoi in adolescenta 10 zile in 2 Mai, 10 zile in Mamaia cu prietenii viitorului sot (ca eu sunt cu sotul meu de cind aveam 16 ani...). Ziceam ca la Dinamo se maninca bine. Au si o pensiune curata cu o curte plina de verdeata si copaci. Dar nu va imaginati chiar un restaurant... e curat, dar chelneritele mai stau la masa cu clientii si din cind in cind mai trece cite-o pisica. Eu mincam la nea Gigi. Ista avea o bucatarie privata, super curata-total la vedere intr-un foisor si cu niste bucatarese... nota zece! Dimineata ii spuneam ce vrem de mincare si la prinz sau seara, in curtea lui plina de flori, pe iarba,la umbra de copaci, ne asteptau trei-patru mese incarcate cu delicatese de peste prins in ziua aia...salata de vinete cu ardei copt facute in casa, supa de pui (din curtea lui) cu taitei facuti in casa... totul super gustos si la un pret... de in Mamaia mincai un corn la banii iia. De stat, stateam la niste prieteni bucuresteni, la vila La Prison de Mer, o casa de piatra chiar pe faleza. Cine a fost in 2 Mai ii cunoaste sigur, ca istia dadeau pe terasa niste chefuri monstruoase la care erau invitati si necunoscutii care se plimbau pe faleza. Era super misto, oamenii se plimbau dar isi cam lungeau gitul in curte si-atunci noi ii strigam, haideti incoace! Majoritatea veneau, ca doimaistii-turisti erau mai toti de calitate... Acum... e un rahat, totul s-a stricat, s-au facut shpe mii de pensiuni hidoase, plaja s-a umplut de nesimtiti care arunca tigari, paie si pet-uri si care vorbesc tare si nu respecta intimitatea celor din jur, vin incarcati ca niste papagali cu zeci de saltele de plastic, galetuse, umbrele, umbrelute, colace, brrr, oribil! Dau ochii peste cap cind vad nudistii... dar ii holbeaza cind vad vreo blonda cu extensii silicoane si tanga, de parca asta ar fi mai ok...Preturile au crescut, calitatea a scazut si linistea satucului iluia de mare, atit de bucolic, de pastoral, de intim s-a dus...naibii!!!
Eu nu mai merg de trei ani acolo, ca-mi fac singe rau. Ma duc in Mamaia, unde maninc invariabil ceafa sleita cu cartofi prajiti congelati, stau pe sezlonguri ca sardelele lipita de necunoscutii de linga mine si ascult comentariilor la ce scrie in revista Spy sau papazzi si vedetele, ma rog. Hai ca m-am lungit, dar am chef de marea mea!

Cu pozitia de somn... eu dorm pe spate.

Mai voiam ceva, dar am uitat.

Revin,
Gabi, Ioana si bebelica de 11 s.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Gabi,la gimnastica pt gravide vroiam,nu la fitness.
In legatura cu marea,cred ca mai sunt o granada de plaje pustii daca astea-ti plac

12+

Ana

Mergi la inceput

SHUBULINA, nu musai pustii. In 2 Mai veneau prieten multi, majoritatea artisti, pictori. Dar se respectau. Mie mi-e dor de mincaruri, de discutii, de chefuri... Si sunt furioasa pe cei care-au stricat totul. Aveau toate statiunile pt ei...

Pupi.

Mergi la inceput

A, stai, c-am uitat. Daca n-ai restrictii evidente, e excelent sa faci sport! Recomnandat chiar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrea.z spune:

Si eu vreau la mare!!! Dar anul asta cred ca nu ajungem.

Nu stiu ce sa spun despre dormit, eu inca dorm pe burta, si e comod, dar sunt constienta ca nu voi mai putea mult timp. Am inceput sa cresc desi nu am luat nici un gram in plus. Nu mai am greturi decat foooarte rar, dar pofta de mancare nu am, poate si caldura e de vina, mananc multe fructe si legume crude, dar din asta nu te ingrasi. Cu carnea inca nu ma impac foarte bine, rar reusesc sa mananc, in schimb pestele imi pica bine. Sper sa-mi revin in curand cu kilogramele, ca sunt foarte slaba, am 48 kg la 162cm.

bebe de 12+
http://andreaz-style.blogspot.com/

Mergi la inceput