Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (32)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Shubulina, nu pot sa-ti spun decat ca esti curajoasa...ai dreptate, trebuie sa spui frumos celui de langa tine si dorintele tale...iar daca crezi ca va fi greu sa se lase de obiceiul asta trebuie luata o decizie mai devreme decat mai tarziu...pentru linistea ta si a familiei. Eu cred ca va fi bine ca te iubeste sotul tau si daca e iubire adevarata...

Bebelusi, de ce ai stare naspa?

Am vazut discutia despre maioneze, am cateva vinete in frigider, de duminca ma gandesc sa le coc...azi de-acum. EU fac maio si din galbenus fiert, si nefiert si unul fiert - unul nefiert in functie de cata am nevoie...

toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

uite aici o reteta pt maioneza de post

Ingrediente:
2 linguri faina sau amidon
1/2 cana apa
mustar, zeama de lamaie
ulei

Se amesteca cele 2 linguri faina cu un pic de apa rece pana se desface bine.
Restul de apa se pune la fiert. Cand da in clocot se toarna amestecul de faina si apa rece si se amesteca la fel ca la o budinca. Se tine pe foc mic pana se ingroasa bine (nu dureaza mai mult de 1 minut). Se lasa la racit si cand e rece se amesteca cu mustar si zeama de lamaie, apoi se picura uleiul, ca la orice maioneza. Eu am picurat si un pic de sifon pentru ca dupa ce se incorporeaza uleiul devine foarte tare. Se potriveste de mustar si lamaie si se poate consuma imediat.

sau

Ingrediente:
1 cartof mare fiert in apa cu sare (sau 1 telina mare fiarta sau 1 ceasca fasole boabe bine fiarta); 1 ceasca ulei; zeama de lamaie; 2 lingurite mustar; 2 linguri apa rece.

Mod de preparare: Cartoful se paseaza amestecandu-se cu mixerul, se adauga treptat uleiul, zeama de lamaie, mustarul si apa rece.

uite www.lalena.ro/30-reteta-maioneza-de-casa.html" target="_blank">aici cu ou

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 16+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Lili,multumesc.
Pai da,stiu din experienta maica-mii,care a talangito 11 ani de zile si a mai facut inca un copil,desi stia ca taica-miu si-o infigea pe unde apuca.Si-l asteapta si acu,desi ala e casatorit de nu stu cat timp.Nu stiu,ca n-are nici o treaba cu noi,eu n-am vb cu el 10 ani si tot eu am facut primul pas dupa.Sa nu mai spun ca la nunta nici n-a visat sa vina.Acu se bucura ca-i vine un nepot.
Mdea,Dumnezeu e sus si le vede pe toate.Astept clipa cand va avea nevoie de mine si n-o sa aiba de unde sa ma ia,asa cum am patit si noi.
Iertati-ma,iar m-am intins.

12+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

VAS, o sa incerc sa fiu cumpatata, desi toate lucrusoarele de bebe sunt superbe...

LORICH,da ai inteles bine...o sa fiu mireasa... nasica am devenit deja...mai asteptam si rolul de mamica "nenatanga"....a si se pare ca pot sa ma calific si pe post de zugrav, in curand...

pentru cele care se intreaba de pozitia de dormit, ca am vazut ca sunt mai multe...eu cred ca o sa am o maaare probleema: dorm fiee pe spate , fie pe burta....si mai incolo u o sa mai pot in niciun fel...

MAMUTZ, multumesc de sfat, o sa sun maine sa fac si programarea pentru proba ca sa fiu sigura. nu m-am gandit pana acum, asa ca

SHUBULINA, sunt de acord cu tine cu tigarile , si eu fumez, sarcina a fost total neeplanificata, asa ca nu aveam cm sa ma las dinainte, iar dr mi-a recomandat sa trec la tigari mai slabe si mai putine. pana acuma chiar nu vazusem sa zica nimeni nimic de tigari si ma gandeam ca sunt singura "inconstienta"(ca asa am fost "alintata" de prietenele mele). inca nu am reusit sa le reduc zdravan dar sper sa reusesc pe parcurs...si mai beau si cate un ness pe zi...si pana acuma nu am avut niciun fel de probeme. ba chiar pot sa zic, ca in perioada greturilor acutre aveam impresia ca ma mai lasa starea de rau de la o tigara.

DANGABRIELA, imi pare rau ca nu te poti bucura de mare asa cum ti-ai dori dar la anul o sa poti sa faci tot ce iti doresti ..., un mic compromis, o sa uiti de el tare repede si o sa vezi ca va fi totul bine

Raluca 14s
http://picasaweb.google.com/ianfeb2011/RaluKara# poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Neplacerile sarcinii

Exista multe neplaceri si diconforturi in timpul sarcinii, unele femei le experimenteaza mai mult, altele mai putin. Iata cateva dintre acestea si cum puteti trece mai usor peste ele.

Dureri
Durerile din timpul sarcinii pot fi:

* de abdomen
* de spate
* de solduri si pelvis
* in zona buricului
* in zona genitala

Aceste dureri se datoreaza intinderii ligamentelor care tin oasele si organele la locul lor. principalul responsabil pentru acestea este progesteronul, care are un nivel crescut. Acesta are rolul de a usura nasterea.

Durerile au forma unor junghiuri, intepaturi, arsuri, sezatie e tragere, de strangere, uneori continue, alteori cu intreruperi. Uneori te doare intr-un loc, alteori durerea se muta dintr-un loc in altul.

Disconfortul in ligamente si in zona abdominala apare deseori dupa ce ai stat jos sau culcata intr-o anumita pozitie. Acesta poate si cauzat si de pozitia bebelusului sau a uterului.

Durerea poate fi mai intensa daca esti scunda sau daca muschii tai abdominali nu sunt destul de puternici si de tonifiati.
Durerea de ligament rotund este una intepatoare, intr-un loc anume, de obicei in jurul buricului. Acest ligament ajuta la mentinerea pozitiei uterului.

Incearca urmatoarele remedii:

* daca iti este greu sa faci fata durerii, poti lua remediul homeopat Natura Rescue
* mersul pe jos, inotul, dansul sunt exercitii excelente pentru imbunatatirea rezistentei organismului
* maseaza zonele dureroase cu ulei sau gel cu arnica pana trece durerea
* ia sarurile minerale Calcium phosphate si ferrum phosphoricum pentru a imbunatati elasticitatea si rezistenta ligamentelor
* corecteaza-ti postura prin contractarea muschilor fesieri si abdominali, indreptarea umerilor si a barbiei in timpul mersului
* daca dormi cu o perna intre coapse, tinandu-le departate, poti alina durerea de sold.
* daca durerea in partea inferioara a abdomenului devine insuportabila, cuprinde-ti burta cu mainile si ridic-o putin. Acest lucru va elimina presiunea.

In sarcina trebuie evitate medicamentele, iar daca este nevoie sa se ia, acestea trebuie luate numai la sfatul medicului si in doza recomandata de acesta.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 16+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adandu spune:

Buna fetele! Ma aulaturez si eu celor care vor naste in Februarie. Eu am data estimata pe 20 Februarie, ma numesc Andreea. Mai am o fetita de 3 ani jumate pe nume Ariana.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

salutare burticute cine imi da si mie parola pt a vedea pozele noastre?

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

fetelor, nuu am citit nimic din urma dar vreau neaparat sa va spun ca am citit un articol in revista UNICA despre o tipa superba care a nascut ambii copii acasa...si mi-a dat atat de mult curaj. Poate gasiti interviul pe net.....e SUPER. te cam pune pe ganduri.

Citesc din urma si revin.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

'neata burtici,

am mai citit si eu pe diagonala, cu scrisul stau mai prost.
Noi suntem bine, crestem, am scapat de greturi si a dat peste noi o pofta de mancare de as manca si pietre de moara... au inceput sa mi se umfle picioarele( ceea ce la Stefan nu se intampla)si sa ma doara spatele( de la statul pe scaun)..
Am fost un pic stresati ca la triplu test a iesit risc crescut de Sindrom Down din cauza varstei(33 ani), dar ne-a linistit doctorul, deoarece pliul nucal nu indica asta, iar la echo buburuza era ok.
Oricum mai verifica la morfologia de trim II (pe 24 august).
Am inceput sa simt si primele miscari..acum nu mai imi ramane decat sa crestem mari...

Felicitari fetelor care au aflat ce sex au buburuzele..
felicitari mamicilor gospodine( care gatesc pe caldura- eu fac sambata pentru toata saptamana, stau la servici de la 9-19, nu cred ca as mai fi in stare sa fac ceva).

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Buna, mi-e somn de mooor....

Adandu bine ai venit la buburuzici! Sarcina usoara si nastere si mai usoara cu bebel sanatos.

Scrie repede inca 9 mesaje , ca esti moderata.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 14+

Mergi la inceput