Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 in vacanta(7)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bonjour doamnelor apar si eu in zona. Va pun ceva poze din vacanta din Spania http://bucataria-sylviei.ro/vacanta-in-spania.html aici am vb putin despre ea o sa pun poze si in drops si ceva filmulete de la un aqua parc si delfinariu sa vedeti ce spectacol au facut acolo delfinii . Despre vacanat din Romania nu prea am multe de povestit, la Nasaud a fost ploios, am gasit-o pe bunica de la Bistrita foarte bolnava ...doar cat am apucat sa mergem putin la casa de vacanta a parintilor vreo 2 dupa-mese. Socrul meu s-a imbolnavit foarte tare si pe cand ne intorceam la Cluj si el de la mare am avut parte de vestea asta si o saptamana agitata cu el spitalizat, a fost operat in urgenta, nu va zic ce saptamana am avut, el este motrivul pentru care vom merge din nou in Romania din noi in sept ...dar mai bine va povestesc de Spania si de pitic sa va inveselesc.
Alain a fost mai cuminte ca niciodata, la restaurant mereu cuminte la masa, dimineata vroia la piscina unde se juca cu niste "tetite" ( fetite ) de nici nu ne baga in seama. Pe plaja extrem de cuminte fugea non stop pana la malul marii si inapoi, se juca cu jucariile si ceva jepp-uri de nisip ...parca am avut alt copil cu noi . La aqua parc a fost incantat de delfini, pasarile l-au speriat si topoganele nu prea l-au incantat .
In Romania a fost clar rasfatatul familie, a primit o multime de jucarii, carti, cadouri o mare parte nu le-am putut aduce din pacate.Fratele meu si sotia lui bat recordul cu rasfatul lui , jucarii si cadouri zilnic, il luau in parc si la moll, centre de activitati, MC Donald si pizza, poze facute in cutiile alea simpatice la moll, ii cumparau tot ce zicea ca vrea le-am zis ca daca il las o luna cu ei nu mai fac fata la pretentii. Ei profita ca il vad asa rar si nu au ei copil inca si si fac placerea cu el .
Eu i-am luat din Romania ceva papucasi inchisi de vara super frumosi de piele, albastrii, de la Alabala de la Polus si a mai primit ceva sandalute cu beculete in talpa si masini . De la Kenvello i-am luat ceva tricouri si 2 hanorace mortale cu fermoar in fata, super reduse de la 80 la 39 de lei foarte frumos colorate. In rest a primit de la bunici hainute de vara si pijamalute noi nu i-am mai luat nimic.
Promit sa pun poze si in drops si mai ales filmuletele cu delfinii ca asa ceva nu am mai vazut nici eu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Si acum sa raspun de rand .
Iuliana te invidiez pozitiv ca vezi Barcelona, noi am ratat-o ca a a facut piticul insolatie si am amanat atunci si apoi am zis ca mergem iar in septembrie si o vedem atunci dar uite ca s-a schimbat planul. Sa faceti multe poze si sa va distrati frumos.
Giova sa stii ca eu nu prea am fost in dispozitei de shopping, mi-am luat doar 2 posete mie si lui Alain ceva hanorac de la adidas de mers la scoala. Hainute sa imi placa pt el nu am prea vazut si are cu tonele nu mai iau aiurea.Al meu sot a facut o tura singur si a vanit incarcat tare ...eu una nu stiu dar parca nu imi doresc ceva anume de data asta ....Super petrecerea la piscina am vazut si eu pozele cu intarziere ma bucur ca e mai bine Edy
Maraki spor la bucatareli iti da Ana idei ca ea e specialista la petrecerile de la scoala sa aveti petrecere frumoasa. Bine ai facut cu gentile, o geanta dar mica mi-am luat si eu din Grecia au niste chestii mortale
Ana nu mi-ai zis la tel de Alex ce mortal a fost cu pesterile, oricum bine ca l-ai lamurit sa intre ca eu nu am reusit.
Cosmina sper sa ai sedere frumoasa la mare in ciuda problemelor .
Miha sanatate multa iti doresc
Gata ca nu imi mai amintesc revin eu . Fetelor am facut niste pulpe de puiin lapte dupa o reteta de-a lui Jamie care au isit bestiale : http://bucataria-sylviei.ro/pulpe-de-pui-in-lapte-a-la-jamie-in-vas-roman.html merita sa le testati .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Giova, ma bucur ca Edi se simte mai bine ...dar despre ce vaccin vorbeai? (mie nu-mi suna deloc cunoscut).

Cosmina, concediu placut!
Iuliana, sper sa va placa Barcelona si va simtiti cat mai bine acolo.

Maraki, cum adica in Germania nu sunt pantofi frumosi?...comparativ cu oferta belgiana e lux... oferta mai variata, culori mai normale la copii (mai roz, rosu, mov...nu doar maro si negru si gri), preturi muuuuult mai normale (si inca n-am avut pantofi care sa se rupa dupa cateva saptamani, cum s-a intamplat cu cizmulitele luate de aici). Recunosc ca in Grecia n-am fost, dar se pare ca din ce spui tu trebuie sa o trec pe lista nu doar pt turism ci si pentru shopping).
Daca tot te intreaba soacra ce vrei, fi si tu sincera...macar poate primesti ceva ce-ti place (si daca nu-i place data viitoare n-o sa te mai intrebe).
O sa fie ok excursia maine! relaxeaza-te!!! cum sa pui copilului lamai si pungi in rucsacel? daca stii cca are probleme poti vorbi cu adultii care-i insotesc si eventual le poti da lor ... dar sper sa nu fie cazul. Iar rucsacelul...cat de greu poate fi? cat de mult poate sa manance si sa bea la pranz un copil de 4 ani?
Adri a fost in excursii cu gradinita deja de 2-3 ori cate o zi intreaga (adica de la 9:30 la 17:30) si a fost ok...nici maar nu ne-am pus problema daca se descurca sau nu. recunosc, fara bagaje; dar la piscina mergeau cu rucsacel, cu prosopul etc. dupa ei...

Silvia, bine ai revenit din concediu! Suna tare bine si pozele sunt tare frumoase; imi pare rau ca n-ati ajuns sa vedeti barcelona...dar lasa ca e un pretext foarte bun pentru icna o excursie in zona!

Si la noi e veselie acum: a venit mama in vizita
Ieri in schimb a fost tare greu (am avut zi libera...ziua nationala a Belgiei)...voiam sa mergem intr-un parc de distractie dar se anunta ploaie cam peste tot si ne-am reorientat catre shopping, spre dezamagirea (deloc ascunsa) a Adrianei. a fost tare maraita si suparici de schimbarea de plan.

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Silvi, arata super pozele, dar cam putine si luate cam de departe....
Tu de ce nu apari in nicio poza?
Aoleu ce bine arata puiul ala in cratita! Mi s-a facut o foame
Imi pare rau ca nu ati ajuns la Barcelona, dar nu e timpul pierdut.
Maraki, si ce daca ii spui de geanta? Alta data sa nu mai intrebe; mai nasol e daca aveti gusturi diferite ca poate ceva ce i se pare ei super tie sa nu-ti placa sau invers.
Dia, deci voi aveti experienta cu excursiile, nu gluma.
Si la noi stau de la ora 9 la ora 17 plecati;
Cred si eu ca a fost dezamagita: in loc de parc shoping (si eu as fi fost)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Poze din vacanta asta si pe facebook : http://www.facebook.com/profile.php?id=100000813996171#!/album.php?aid=14526&id=100000813996171&ref=mf si in drops :http://www.dropshots.com/psilviaro
Iuliana eu cu atela pe mana nu prea am pozat plus ca eu am facut mai toate pozele, am si eu cateva poze am pus in drops.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noi veniram de la pediatra. s-a schimbat diagnosticul in POJAR.
Slava domnului ca nu a luat antibiotic ca o pateam urat de tot cu boala asta.
De ieri dupa amiaz bubitele s-au agravat si inmultit...cand l-a vazut azi a zis ca e pojar. gatul e curat, nu mai e nimic.
a inceput cu o faringita rujeolica, care se aseamana foarte bine cu amigdalita acuta. de aceea avea puiul asa febra mare. Acum astept sa vad daca face si Marco....la mare va fi cu pete pe el.
Pediatra a zis ca am scapat de streptococ, daca a afacut pojar...ca nu s epoate sa le aiba pe amandoua.
eu sunt toma necredinciosul si astept sa se vindece ca sa-i fac exudatul, sa ma asigur.

Marco e ok, cu analizele sta bine, are lipsa de azot...m-a intrebat daca mananca putina carne...asa ca ne-a dat ceva remedii si atat. fara vitamine si alte chestii. din sept. anul trecut a crescut cu 7 cm si 2 kg. acum are 16kg si 108cm. ne-a dat siliceea pt. durerile articulatiilor si gata...ceva preventiv pt. pojar, in caz ca va face.

merg sa le dau de mancare si revin.
Musai sa-mi pozez micul pojarist...ca tare stantat e pe fatza.



Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

e....s-a intors Matei din excursie deosebit de incantat; nu i-a mai tacut gurita; cica a fost in palat, dar nu a vazut-o pe regina si pe regin; probabil ca dormeau
A venit un pic cam parlit de la soare, dar mi-a spus ca i-a placut foarte mult si ca mai vrea.
I-am facut baie ca avea pamant intre degetele de la picioare
Giova, nasol cu pojarul pe de o prate; pe de alta parte e mai bine sa faca bolilea astea cand sunt mici; mititelu de asta avea el febra
Silvi, am vazut pozele; super misto locurile; da de ce aveai mana in atele? Ce ai patit?
Mai stau un pic pe net sa mai caut una alta despre Barcelona si ma duc spre culcare desi nu mi-e somn absolut deloc, dar maine ma trezesc devreme.
Matei mi-a dat comanda sa-i aduc locomotivele din Thomas
O seara buna si ne auzim luni.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui dia_tm

Giova, ma bucur ca Edi se simte mai bine ...dar despre ce vaccin vorbeai? (mie nu-mi suna deloc cunoscut).

Cosmina, concediu placut!
Iuliana, sper sa va placa Barcelona si va simtiti cat mai bine acolo.

Maraki, cum adica in Germania nu sunt pantofi frumosi?...comparativ cu oferta belgiana e lux... oferta mai variata, culori mai normale la copii (mai roz, rosu, mov...nu doar maro si negru si gri), preturi muuuuult mai normale (si inca n-am avut pantofi care sa se rupa dupa cateva saptamani, cum s-a intamplat cu cizmulitele luate de aici). Recunosc ca in Grecia n-am fost, dar se pare ca din ce spui tu trebuie sa o trec pe lista nu doar pt turism ci si pentru shopping).
Daca tot te intreaba soacra ce vrei, fi si tu sincera...macar poate primesti ceva ce-ti place (si daca nu-i place data viitoare n-o sa te mai intrebe).
O sa fie ok excursia maine! relaxeaza-te!!! cum sa pui copilului lamai si pungi in rucsacel? daca stii cca are probleme poti vorbi cu adultii care-i insotesc si eventual le poti da lor ... dar sper sa nu fie cazul. Iar rucsacelul...cat de greu poate fi? cat de mult poate sa manance si sa bea la pranz un copil de 4 ani?
Adri a fost in excursii cu gradinita deja de 2-3 ori cate o zi intreaga (adica de la 9:30 la 17:30) si a fost ok...nici maar nu ne-am pus problema daca se descurca sau nu. recunosc, fara bagaje; dar la piscina mergeau cu rucsacel, cu prosopul etc. dupa ei...

Silvia, bine ai revenit din concediu! Suna tare bine si pozele sunt tare frumoase; imi pare rau ca n-ati ajuns sa vedeti barcelona...dar lasa ca e un pretext foarte bun pentru icna o excursie in zona!

Si la noi e veselie acum: a venit mama in vizita
Ieri in schimb a fost tare greu (am avut zi libera...ziua nationala a Belgiei)...voiam sa mergem intr-un parc de distractie dar se anunta ploaie cam peste tot si ne-am reorientat catre shopping, spre dezamagirea (deloc ascunsa) a Adrianei. a fost tare maraita si suparici de schimbarea de plan.

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)



Buna dimineata,


Dia ai dreptate cu incaltamintea ,pt fetite mai ales Sant frumoase foc, culori vii si variate, modele super. Nu iti spun ca de multe ori cand cautam pt Angelo, vedeam un model frumos care se potrivea si pt baieti dar pe undeva se gasea si cate o floricica sau un desen mic in culoare mov,auriu,etc Pt baieti sant mai putine modele, pt femei sant unele frumoase dar tot nu se compara cu ce au grecii ( ei au multe de la italieni )Si la rochite pt femei sant inaintea nemtilor
De Matei intrebam daca i-a pus lamaie si pungi in rucsac Angelo se duce doar la Sea life, i-am pus snack mini pizza si croisant pt dimineata, la pranz vor manca la gradinita. Nasol cu ploile ca vi s-a stricat programul Si aici, de astazi se schimba vremea.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Toanca ai uitat, Silvi a facut o entorsa cand punea niste haine vechi in tomberon. Ma bucur pt Matei ca s-a simtit bine in excursie Ramane o amintire pt toata viata asa cum imi amintesc si eu excursiile facute cu scoala. Cand plecati???

Silvi, sanatate bunicii si socrului Foarte frumoase pozele din concediu si tu arati foarte bine, te prinde si negrul Intru astazi sa citesc pe blog, aseara era tarziu si m-am uitat pe fuga ( mie imi place sa studiez pozele, nu sa le vad rapid )Alain, un frumos, ma bucur ca a fost cumintel

Giova pojarelului, poate scapa Marco si nu se lipeste de el.


Ieri s-a uitat educatoarea pe planul facut cu pregatirile pt fest, mie imi revine kaseigell La inceput m-am speriat si am spus ca nu stiu sa fac, se traduce arici din branza ( sau cascaval, ma rog...astia spun kase la amandoua ) Dupa aia mi-a spus Elfi ca se taie un pepene rosu pe dindoua si deasupra in coaja, se infig scobitori cu bucatele de cascaval si bobite de struguri albi si rosii...asta va fi ariciul nostru Fac doi mari, ma bucur ca este super rapid si nu e complicata operatia Mai ramasese libere mufins si platou cu legume crude Mufins am facut odata si nu imi crescuse deasupra, erau pleostite iar la legume....pai in afara de morcovi nu am nici o idee ce ar mai putea fi pus

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Maraki-bine ca am citit cuminte tot ca vad ca intre timp ti s-a schimbat "tema"...ai putea sa-l faci capatana ca sa fie mai atragator pentru copii http://news.webshots.com/photo/2932626790059518639BBxhue parul sa fie branza si struguri. ochii 2 boabe de struguri. gura-cascaval din ala portocaliu decupat....daca te decizi sa sa fac asta e mai frumos cu 2 pepeni mai mici taiati doar in partea de jos sa aiaba stabilitate...

Ultima mea aventura...v-am zis ca am venit obosita din vacanta. In + ma durea capul si toate cele tot timpul, am si lesinat-tacam complet. Ma duc aseara la dr cu anastasia sa-i fac vaccin si ii pov si de toate astea...Ma descoase si concluzia: sunt extrem de obosita si ingrijorata ca e alex plecat(in subconstient), iar durerile astea sunt psihosomatice, asa ca imi tranteste un somnifer(banuiesc ca puternic ca tr sa il iau doar 3 nopti)...nici macar nu m-am dus sa-l iau ca insomniaca sunt de cand ma stiu si chiar nu aveam forta sa trec strada la farmacie...vine cristi acasa, rade nitel de mine: te-oi fi depresat....peste vreo ora ma intreaba de ce-s asa rosie. nu intelesese ca io nici n-am cump medicam si se gandea ca l-am luat deja si fac alergie.eu simteam ca-mi ia capul foc...imi vine ideea geniala sa-mi iau temperatura si pun repede primul termometru la indemana(unul smecher ce l-am cump pt alex in ro), care si vb : 40,5...iau repede paracetamol, dau pe gat limonada(imi facusem limo cu gheata sa mai prind forte ca anastasia era agitata rau)...cristi imi zice: cine stie ce porcarie de termometru ai luat tu, cum naiba sa ai atat.bine ca am uitat sa-l dam copilului cu el ca intrau aia in panica pe acolo cu erorile astea..dupa ce am gasit term nostru obisnuit: 40,2.culmea e ca numai capul imi ardea in rest eram rece...de azi-noapte si tusesc...e clar ca am racit

Silvia(stiu ca tie ti-am pov alta perla)-am la traznai de-ale lui alex ca de m-as apuca sa scriu aici ar insemna sa umplu numai eu subiectu si n-ar fi prea politicos, dar cum azi nu ma misc din pat poate mai scriu cateva ca sa imi raman si mie....F frumoase pozele si pare chiar calm si relaxat acolo unde ati fost voi ...Si eu tr sa mai caut ceva pt sf lui august, cand il aducem si pe alex

Iuliana-distractie placuta!!!

mai apar si va raspund la fiecare



Mergi la inceput