Atentie : pedofilii urmaresc albumele foto !!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui A_Iulia

Totusi care sunt riscurile majore, sau de ce e panica asta la subiect?

Ok, niste obsedati au capatat acces la niste poze. O sa le fie taiat accesul incepand de azi. S-a intamplat altceva mai grav?

da trebuie asteptat sa se intample ceva mai grav?
eu personal nu stiu daca as mai pune capul pe perna stiind ca niste dezaxati mintali balesc la pozele copiilor mei da poate's io mai paranoica.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sibylle

Pai pare sa fie chiar taticul ... sau un prieten de-a lui taticul ... taticul e picture_man care imparte pozele cu prietenii.

Trebuie neaparat sa semnalati in tarile voastre acest album. Si sa salvati cateva poze pt a putea fi gasiti copiii.

am sesizat si eu aici, nu stiu daca ajuta,(astia zic ca trebuie sa fie pe teritoriul lor fapta) la politie si la Protectia consumatorului. cu date si nume, cu totul in regula.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Pai ca sa nu ne chinuim, cum aflam IP address al userului? Asa il putem reclama direct in tara de baza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Sunt si in Romania destui,nu demult pe alt forum de copii incepeau sa apara tot felul de useri cu povesti despre nastere si postau in albume fotografii cu diversi copii,care cica erau unul si acelasi la diverse stadii de crestere,desi aveau ochii de culori diferite sau parul mai blond,mai carliontat decat in alte fotografii.
Faza e ca lasau niste comentarii la alte mamici in albumele acestora,de te luai cu mainile de par...Nu mai spun ca mai toate mamicile care au fost sesizate sa nu expuna fotografii nud cu copiii lor(de la nastere,botez,prima baita,vara la mare) s-au simtit foarte deranjate de apel,cum ca "raul e in ochiul celui care priveste",adica al nostru,care le sesizam problema si ca,de fapt,e vorba de niste poze cu totul inocente cu copii dezbracati.Clar ca un dezaxat n-o sa-ti spuna niciodata "elimina pozele din album,ca nu e normal sa agati poze nud cu copiii tai".

Solutia cred ca e o mai buna filtrare a fotografiilor expuse public sau parolarea lor,pentru a fi vizualizate doar de familie,prieteni.Si noi avem poze cu copiii nostri in diverse ipostaze instantanee,dar nici in ruptul capului nu le-as pune public pe net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Citat:
citat din mesajul lui Sibylle

Pai pare sa fie chiar taticul ... sau un prieten de-a lui taticul ... taticul e picture_man care imparte pozele cu prietenii.

Trebuie neaparat sa semnalati in tarile voastre acest album. Si sa salvati cateva poze pt a putea fi gasiti copiii.

am sesizat si eu aici, nu stiu daca ajuta,(astia zic ca trebuie sa fie pe teritoriul lor fapta) la politie si la Protectia consumatorului. cu date si nume, cu totul in regula.

Bazar general pe DC

Protectia consumatorului?

teoretic politia ia in seama aceste plangeri si le centralizeaza. de asemenea ei colaboreaza la nivel international pt ca aceste retele sunt de nivel international.

1. Un MINIM de spirit civic ar trebui sa ne faca sa ne gandim la acesti copii care au in preajma un abuzator. De asta spun ca fiecare sa-si faca datoria si sa semnaleze aceste albume la Politie. Cand auzim la stiri ca o retea pedofila a fost demascata, acest lucru se face in urma a miilor de ore de lucru ale oamenilor legii. Fiecare putem ajuta semnaland aceste pagini, ne ia putin timp, dar pt ei e pretios.

2. Mamicile care aveti albume in conturi comune, daca doriti sa continuati asa luati si verificati pe fiecare mamica ce va cere parola. Acel Ciprian este sigur infiltrat in mai multe liste, probabil sub diverse nickuri, dupa care da linistit SHARE catre prietenii lui.

3. Aveti curajul sa trageti de maneca pe parintii care isi expun copiii nud, la plaja sau pe internet. Incercati sa va convingeti cunostiintele sa nu isi mai expuna copiii.

Mergi la inceput

Daca cineva are timp se poate raporta aici

http://www.iwf.org.uk/public/page.103.htm

Se ocupa de child abuse wordwide

si cazuri in UK.

Eu voi raporta de acasa diseara dar daca are cineva mai mult timp acum ar fi super. Mersi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui aka

cand am vazut subiectul am verificat contul pe picasa. aveam 2 albume publice, din vacanta. si o persoana care urmarea fotografiile. sigur e ceva dubios la ea. http://picasaweb.google.ro/lambert026
are cateva zeci de galerii corelate.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

Acest family.auber apare in toate albumele picassa.Ne are si pe noi (mamici de nov-dec2009) are si mamici de ghiocei......si poate multe alte mamici de pe DC. A fost si la mine da l-am blocat

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Nu am pus niciodata poze pe net, nu mi-am lasat copiii total goi la plaja, dar recunosc ca nu vad de ce m-as isteriza daca un "ciudat" s-ar uita la o poza cu vre-unul din ei dezbracat. Pozele cu ei dezbracati au fost facute doar cand aveau cateva luni iar intre timp au mai trecut niste ani...In Romania nu prea exista fobia pedofililor. Nu stiu daca sunt mai putini sau nu sunt mediatizate cazurile (desi ma indoiesc, ca abia asteapta Stirile de la ora 5 vre-un subiect).
Recunosc ca mai degraba am inima cat un purice pana-l vad pe baiatul meu cel mare iesit din vestiarul barbatilor, cand mergem la piscina (fara tati)...Cel mic inca mai merge luat cu mine la fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

fetelor voi vorbiti aici numai de picasa?

eu am ceva albume dar numai pe webshots, sunt private si imi aduc aminte ca odata, am pus din gresala niste poze mai intime cu copiii si imediat am primit mail de la webshots ( mai sa ma si sperii) ca mi-au scos pozele respective si ca daca vor avea dubii ca sunt pedofil etc vor anunta autoritatile.

edit : eu cum verific daca am pedofili care mi-au vizionat pozele si au lasat si vreun comentariu? dar explicati simplu asa ca eu sunt atehnica total. exact ce tb sa fac?

Mami de fetita si de baietel

Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

AM reusit sa raportez eu pe site-ul acela.

Mergi la inceput