Atentie : pedofilii urmaresc albumele foto !!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

intrebare:

pe Picassa daca albumele sunt "unlisten" si nu s-a trimis invitate pe mail de "share" pot fi totusi vazute de "fani"?

le-am luat la puricat si-am gasit vreo 2 fani total necunoscuti.. i-am blocat.. in exces de zel cred c-am blocat si din cei cunoscuti..

multumesc

..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Eu am raportat poza de pe picassa cu cele 2 fetite in care una dintre ele isi arata sexul. M-au ingrozit si comentariile.
Credeti ca individul acela le-apus sa pozeze pe fetite?
Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Acum am mai gasit vreo 3 poze tot in albumul acela cu "Ibiza...", unde individul face plaja si micuta peste el.Pozitia iarasi sugereaza multe si la un moment dat mai apare un indidivid in poza. Le-am raportat si pe acelea.
Nu mamai uit ca ma enervez tot mai tare.
Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Cred ca suntem o gramada care am raportat si la picasa si nu se intampla nimic.

Eu de 2 zile sunt cu gandul la 2 fetite de acolo ... oare nu putem face nimic pt ele? E clar ca sunt oferite pe internet si cu siguranta abuzate de cineva din familie sau f aproape parintilor. una dintre ele cred ca are 2 ani !!! Oare nu pot fi cumva avertizate mamele lor??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Si eu am raportat o multimea de poze si am si completat chestia aia de care zicea DarkBendis ca te trimite sa completezi alt formular dupa ce am dat mail la adresa data de Luna.
Mi se pare total dezgustator ca asemenea poze au ajuns pe picasa si ca nu sunt monitorizate nici pozele nici comentariile.
Si na picasa totusi e a lu google care e ditamai gigantul. Ar trebui sa ia masuri serioase ca se pare ca stau f prost la cap asta.

Mai vroiam sa zic fetele ca la Settings la albumele de la picasa aveti o sectie Privacy and Permissions unde trebuie sa debifati ca sa nu poata cineva downloada pozele sau sa order prints. Bine ca totpot printa screen sau ceva da macar nu pot downloada albumul sau poza cu poza in calc lor.

Luna any news? Ai primit ceva raspuns la mailuri?
Happy_in_To e absolut oribil ce scrie dereglatul ala.

Eu la bunici folosesc Skype sa le trimit pozele direct lor, nu e chiar asa mare filozofie oricum, dureaza putin da e mai safe, nu dau link de pe net sau ceva si cand dau link e unlisted oricum albumul si nu dau decat la cei mai apropiati si daca am pus cumva link aici pe dc lam lasat putin si apoi lam sters alubumul deci na linkul nu mai functioneaza sau am sters direct linkul din mesaj dupa vreo doua zile. Si na regula nr unu nu copii dezbracati si etc.
Aici nici la plaja nu ai voie sa ii duci dezbracati si nici femeile nu au voie cu thong ca sunt family beaches, mie nu mi-a placvut niciodata chestia asta cu lasa-l cai copil si poate sta in fundul gol.

_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France

Mummy of 2

Mergi la inceput

Syb erau cateva poze alea din bulgaria parca unde fetitele alea doua aratau asa triste , nu aratau deloc a poze de familie si etc ci de copii obligati sa stea la poze. Ti se rupe sufletul serios. Eu i-as linsa pe chestiile astea ca fiinte umane nu le poti numi.

Tot io: da dezaxatul ala cu ingerii nu poate fi denuntat nicaieri in ro? Sa fie dat blogul linkurile pozele si etc ca dovada???
_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France

Mummy of 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

si eu am raportat o multime de poze si da, e cel putin ciudat ca cei de la Google nu iau atitudine!
e infiorator, desi nu e nimic nou sub soare. dar, cum ei nu se vor opri niciodata, noi de ce am face-o??

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mada Am primit doar doua emailuri automate, de la google si de la websitul de unde am reclamat ca vor "deal with it and contact me or let me know what is going to happen!"

Nu stiu ce sa zic, si al meu sot e uimit ca Google e atat de lipsit de security si permite sa se afiseze poze cu copii goi in primul rand.

Mergi la inceput

Doar poate sa ajungem cu faza asta la ceva ziar international sau in mai multe tari daca se poate ca na e google totusi te astepti la mai multa vigilentza de la ei. Ca na ok nu e vina lor ca sia facut ala cont ca nau ei de unde sa stie cas dezaxati sau etc da macar sa fie monitorizate comentariile si pozele si etc.
Eu sincer as printa cat mai multe de pe picasa undes comentariile si etc si le-as duce la google la birou stiu ca na poate nu ajuta dar pe mail nu se misca la telefon numa robotul si etc. Prin posta mie ca ajung la cosul de gunoi sau moare plicul pe vreun birou ceva.
Nu stiu fetele de uk putem face ceva, e o idee buna?

_
Anatole France

Mummy of 2

>>>Continuare

Mergi la inceput