Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (73)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Citat:
citat din mesajul lui DIMITRA_R

ALEXXIA_M multumesc! pt caruciorul in listuta

fetelor ce ne facem...eu nu vreau sa-mi vada nimeni fetita in afara de voi...eu m-am speriat cu subiectul ala...trebuie sa facem ceva!swa nu intre nimeni in afara de noi

LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)21s

eu una nu voi pune niciodata pozici, asta este. Sunt multe fete de pe forum care au cerut parola si acum nici nu se mai stie de ele.

23+

Eu una l-am sters. Este cel mai sigur pana la urma. Cu tot cu "unlisted" se poate intra in album, asa am scapt de o grija. Oricum m-ati vazut la fata

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Symo ce ziceau despre noi? Acu e publicitate...

sugubina +20 cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Miruna, Msymo, uite www.greenbaby.ro/rohtml/accpurtarero_jambier.html" target="_blank">aici se pot comanda din ro jambierele alea simpatice. :)
Sorry, eu nu prea sunt dusa la biserica , m-ati confundat. Dar avem poze in album cu "vinovata" prinsa in flagrant.
Ana, superba greva! Aseara m-a rugat sotul sa fac si eu, desi e mai greu cu un copil.
Felicitari tuturor fetelor ce au schimbat semnaturile!

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 19+
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Symo, noi tot Stokke vom lua pentru bebe. La Viena era 1000 euro, dar am gasit si varianta 2008, la 700 euro(pret redus). Sunt curioasa de preturile din Ro. Inainte am vrut Inglesina, dar m-am convins de Stokke, e mult mai practic si mai usor de manevrat. Oricum, are 3 variante, scoica, landou si inca ceva, nu stiu cum se cheama. Asa ca... vrand, nevrand, o sa avem si landoul. Cel putin, asa cred, ca ala mare e landoul. http://www. comparestoreprices. co. uk/images/st/stokke-xplory-package-6--pushchair-carrycot-sleeping. jpg Am pus spatii, ca sa se poata vedea.
Allexxia, toate am manca salata de vinete, oricum, ai aceleasi gusturi ca si mine... sau eu ca tine. Deh, oltencele! Si eu sunt cu ciorbele de pui de tara, bineinteles, ciorba dulce(neacrita, adica) sau cu zeama de varza... etc, sunt prea multe pe care le-ai facut si le mananc si eu cu multa pofta. De salata chiar nu m-as satura niciodata.
Post tine vreuna? Nu dezbat subiectul, doar intreb, stiu ca mai sunt fete care se tin de chestiile religioase si merg la biserica. Nu va suparati pe mine ca intreb, au mai fost discutii aiurea, care n-aveau legatura cu subiectul real si de aia am cam evitat sa mai intreb vreo chestie legata de biserica. Parca Vasari spunea ca a mers la biserica zilele trecute, nu mai stiu...
In fine, Allexxia, nu te mai intreb ce-ai gatit in plus fata de salata de vinete, ca iar imi faci pofte de gateala si eu sunt in greva!

Ana
24, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Vasari....toate avem o scuza cand nu raspundem :)......suntem gravide!!!! asta implica ca suntem extrem de uituce!!!!

Si eu astept pozele de la cununie....am facute si de soacramea dar ea este cam antitalent la capitolul fotografie!!!

Abia astept sa ajung acasa......acum o renovam....am chemat pe cei de la purificarea apei sa ne puna aparatura necesara pt a avea o apa buna pt bebe

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Eu tot studiez carucioarele in tacere si imi tot vin idei, apoi ma lasa... Astea sunt ultimele gasite si agreate. Primul este foarte usor, dar pana la urma eu nu am neaparat nevoie sa fie usor ca il las direct in masina.

www.bestreclama ilegala - avertizare/p-5486-carucior-malibu.aspx" target="_blank">http://www.bestreclama ilegala - avertizare/p-5486-carucior-malibu.aspx VARIANTA 1 [\URL]

www.bestreclama ilegala - avertizare/p-5065-carucior-plasma-3-in-1.aspx" target="_blank">http://www.bestreclama ilegala - avertizare/p-5065-carucior-plasma-3-in-1.aspx VARIANTA 2 [\URL]

www.bestreclama ilegala - avertizare/p-5231-disney-carucior-vega-3.aspx" target="_blank">http://www.bestreclama ilegala - avertizare/p-5231-disney-carucior-vega-3.aspx VARIANTA 3 [\URL]

Mai meditez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Ana, la noi este 4.500 lei si il importa MiniBlu. Dar trebuie sa mai cautam pe site-uri ca sunt si mai ieftine. Eu daca iau Stokke vreau doar 2 piese, carutul propriuzis si scaun masina. E dragut ce ai aratat tu, dar sunt asa de multeeeee. Ce culoare iti place?
La KanalD este o emisiune despre sarcina.

Symo 25+ Diana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Citat:
citat din mesajul lui DIMITRA_R

ALEXXIA_M multumesc! pt caruciorul in listuta

fetelor ce ne facem...eu nu vreau sa-mi vada nimeni fetita in afara de voi...eu m-am speriat cu subiectul ala...trebuie sa facem ceva!swa nu intre nimeni in afara de noi

LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)21s

Asta e, din pacate. Trebuie sa ne vedem mai des live ca noi acum formam o comunitate
Oricum, scursurile societatii pot lua poze si de pe hi5, facebook si alte asa zise site-uri de prieteni.

Ma uit si eu acum pe Kanal D.

eu una nu voi pune niciodata pozici, asta este. Sunt multe fete de pe forum care au cerut parola si acum nici nu se mai stie de ele.

23+

Eu una l-am sters. Este cel mai sigur pana la urma. Cu tot cu "unlisted" se poate intra in album, asa am scapt de o grija. Oricum m-ati vazut la fata

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Asta e, din pacate. Trebuie sa ne vedem mai des live ca noi acum formam o comunitate
Oricum, scursurile societatii pot lua poze si de pe hi5, facebook si alte asa zise site-uri de prieteni.

Ma uit si eu acum pe Kanal D.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jany spune:

Buna fetelor,nu am mai scris de ceva vreme dar va citesc din umbra.Luni am avut eco de trim II morfologie fetala,vom avea inca o fetita(rog fetele sa adauge si la mine caruciorul roz),bebe este bine ,din ce in ce mai activa.

20+

Mergi la inceput