Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (61)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Doamne ajuta!

dragutelor si ciprian....sinaxarul de azi......

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/iulie/iulie23.htm

ciprian - multumim pt. postari....Bunul Dumnezeu sa te rasplateasca!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Doamne Ajuta!

cami_antonia FELICITARI!
nike ce te m chinui , dar nu mai ai mult si cu ajutorul lui Dumnezeu vei naste un prunc sanatos!

In alta ordine de idei, de ieri suntem la Deva, la Claudia (Deeva) si mai ales astazi e ziua ei, i-am facut o surpriza placuta avand casa plina' si cu 2 copilasi.

Merg sa m ajoc cu Justina, se uita la mine cum tastez si zambeste.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

DEEVa, la multi ani binecuvantati!

la 12 ma duc din nou la dr.

rugati-va, va rog, pt mine.

Mergi la inceput

histamina - Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa fie cu tine.....pune-ti nadejdea in Bunul Dumnezeu si El va randui totul.....suntem alaturi de tine cu rugaciunea....

Claudia - LA MULTI ANI!!!!!....Bunul Dumnezeu sa iti daruiasca sanatate, liniste sufleteasca si credinta tare!!!!! o imbratisare stransa de la mine.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

deva LA MULTI ANI

ptr tine

sa faceti poze si sa ne aratatio si noua...

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

noce - cutremuratoarea povestea Sf. Noului Mucenic Evghenie.....multumim mult pentru postare.....Fie ca Bunul Dumnezeu sa ne daruiasca si noua un dram din credinta si taria acestui Mucenic! Amin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

deeva la multi aniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
si sa vina si la tine bebe

nike hai ca daca DD te-a ajutat pana acum te va ajuta si de acum inainte
spera ca totul va fi bine
impartaseste-te
si va fi ok

revinnnnnnn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Nicoleta, Maicuta Domnului sa fie cu tine! Impartaseste-te cum spune si Cami si va fi bine. Ce nu e cu putinta la noi e cu putinta la Domnul. Mananca noaptea din 2 in 2 ore daca nu vomiti si bebele inca are timp sa creasca si sa acumuleze ce trebuie. Eu am nadejde ca va fi bine. Sa ne scri neaparat cand te intorci de la doctor.

Claudia La Multi Ani cu sanatate, bucurii, impliniri, pace si liniste sufleteasca si toate cele de folos sa ti le daruiasca bunul Dumnezeu.
Ce frumos ca v-ati intalnit fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Buna seara, dragele mele si Ciprian,

Ma rog pentru tine, Nike, si pentru bebelusul tau, ca si Lili_g as zice ca mai e timp sa isi completeze micutul cu ce-i mai trebuie. Doamne Ajuta ! Sa faci si tu tot ce vezi ca merge, mancat noaptea, dormit ziua, tot ce poti, si Bunul Dumnezeu sa fie cu tine si cu pruncul tau!

Astazi avem o sarbatorita:

DEEVA, La Multi Ani!!!!!! Bunul Dumnezeu sa te binecuvanteze si sa implineasca viata ta, alaturi de cei dragi! Si sa va tina sanatosi!
Muuulte imbratisari si de la mine!

Ioanact, ce frumos ca ati ajuns sa va intalniti cu Deeva!!!! Petrecere frumoasa! Si multumesc si eu pentru noul capitol!

Georgic, m-am bucurat de pupicul special, iti multumesc din suflet ca te-ai gandit la mine. Eu consider ca nu am facut nimica (bine, eu consider ca nici probleme nu am... , dar daca tu m-ai mentionat pentru telefonul acela inseamna ca am facut - te-am sunat . Biine, m-as bucura daca ai si raspunde cand te suna omu'). Glumesc... Te pup mult si iti doresc sa te odihnesti in vacanta asta si Dumnezeu sa te binecuvanteze!

Camiiii, ce ma bucur! FELICITARI!! Acuma poate sa vina si Bebe, ca ai mai mult timp Zic si eu....

Ne-a scris si Ciprian, multumim! Bunul Dumnezeu sa te rasplateasca!

Nu in ultimul rand, MULTUMIRI, Caciantoni, pentru tot ce faci pentru noi!

Lili_g,

Pentru toata lumea, un weekend frumos, linistit si cu multa bucurie de la Dumnezeu! TUTUROR!!!

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna dragele mele!

am intrat sa va imbratisez cu drag si sa-i spun lui nike ca Maicuta Domnului o sa fie intotdeauna langa ea, sa nu te deznaduiesti niciodata,oricat d egreu ar fi, sa spui ca esti in mainile Ei mereu,iar odata ce Ea a mijlocit minunea rodirii pantecelui tau,tot Ea va fi cea care iti va fi alaturi la nastere si-l vei aduce sanatos pe lume; totul este sa fii increzatoare, sa lupti si sa nu uiti o clipa ca ajutorul binecuvantat este mereu primit! ma rog pentru tine si pentru minunea din burtica ta si Maicuta Domnului sa te aiba in paza; mereu,mereu sa zici in gand rugaciunea pentru pruncul din pantece, mereu sa-ti dai burtica cu mir, sa spui "Maicuta Domnului inainte si noi dupa tine"

fetelor va pup, La Multi Ani deeva, cami,felicitari pentru teza

de o saptamana sunt in bucuresti, m-am operat la genunchi,am avut ruptura de menisc si inflamatie, am o luna de recuperare, mi-a fost tare tare tare teama, dar Maicuta le-a mijlocit pe toate si inca o data mi-a aratat lumina protectoare;

am avut o teama imensa, prima oara fara puiul meu atata timp, s-a intarcat, sentimente grele, dar stiu ca totul va fi bine....

in august acum ne-am propus un perelinaj la fel ca cel inainte de sarcina, stiu ca ce am patit cu operatia sunt hopuri,dar nu ma las,trebuie sa merg, trebuie sa am incredere cum am avut intotdeauna

caciantoni,livsy,lili,ioanact,deeva,anaomaria,anadomnica,oanka,oana80,vvvv,noce,madalinutza,mada,toate toate fetele de aici si cipicah, care am inteles ca a dat d eveste, va imbratisez, nu mai pot sta mult din cauza piciorului, Doamne Ajuta sai minuninele sa nu inceteze a aparea!

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput