"Abdomen extra-plat (33)"

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

mercic deus de info

daca mi-ai dat un deget iti iau toata mana..... am observat ca in timpul orei de aerobic , cea mai mare problema este respiratia corecta (sau mai exact incorecta) din timpul efortului...adica nu obosesc fizic atat de tare cat trag din cauza suflului (desi nu mai fumez de vreo 5 ani si mai bine) ceva tips-uri ?

..ramasesem datoare cu un raspuns..baby-boom, nu port tocuri , deci chestia cu glezna e clar aparuta din cauza efortului.. sanatate multa iti doresc

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Baby noi intram in categoria aia de raci de se refera astrologii??
Sanatate multa!

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Deus, pai tu toata ziua faci sport, alta treaba n-ai (bine, evident cand termini ajungi si acasa).

Allure, mersi, nu stiam sigur cum e

hanen, cum adica sa nu ma insiri si pe mine la muschi? Ma simt jignita

Baby boom, ai ceva la rinichi?

V-am pupat, merg in oras la ziua unei colege.

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

aici , in blogul uni prieten puteti vedea sala Gimmy unde am sa lucrez de luni:-)
http://liviualexa.ro/2010/07/25/gimmy-e-gata-poze-cu-interiorul-a-iesit-mortal/comment-page-1/#comment-4522

va am ceva treburi casnice de rezolvat

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

bey, voi incurcati borcanele la greu p-aici

Georgia, eu ziceam de incaltatul cu tocuri, nu Baby-boom E bine ca nu porti.
Xio, Macrina ti-a raspuns cu paypal-ul inaintea mea...Eu cind mi-am facut cont pe paypal nu am pus nici un ban in el, doar am furnizat numarul de visa si mi-au extras ei banii de acolo direct.

mai stau nitel sa se duca piersica parfumata ce am mincat-o si ma apuc de sport; mic dejun a fost din fulgi de ovaz, prinzul o omleta cu juma de burger de pui plus salata de rosii, ceapa, castraveti.

am fost la ferma si am luat capsunei Abia astept sa-i pun la pungute sigilate!

mi-am luat si oglinda, e simpla dar frumoasa... o sa am in ce sa ma pozez ca lumea :)

m-am uitat de niste perdele si m-am ingrozit cit costa una facuta pe comada cum vreau eu...fara draperie, numai perdeaua in sine si suportul creca ma duce la $700

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

salutare fetele...
Noi de abia acum am ajuns acasa, am umblat ca banii cei rai pe jos binenteles, mai am si alergat cu ficamea ca cica faceam intrecere...si uite asa...de facut sport nu am mai apucat dar de maine ma bag iarasi in priza.
Pot sa zic un lucru de cate-va zile ma cantaresc si am 53 de kg nu se mai duce la 54 nici macar seara
Sa ma mai laud cu ceva am trei saptamani de cand nu am mai pus tigarea in gura desii mi-e pofta dar ma abtin si al naibii treaba imi place fumul de tigare
Deus arati super!!! Ce fain...la mine se vad muschii da si sunci da las ca se duc ele...
VA pe toate!

Suntem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Allure - ce fain ca ai mers la ferma
sa folosesti cu drag oglinda:-)

Ramy - incet dar sigur ne transformam toate in niste manechine:-)

Lumi ce faci? cum este apa?

sa aveti o seara frumoasa, ma culc

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Da, uitasem sa continui, mai aveam o intrebare: pana cand sportul asta?
Adica sa zicem ca ajung la un abdomen catdecat plat si vreau sa-l mentin asa, dar nu pot sa ma dau cu Shaun si la 50 de ani, na, cred ca nu ma tin oasele, ce facem?
Ma gandeam sa-mi fac un program mic, de cateva exercitii si asa sa tin zilnic, dar cred ca nu se poate, trebuie sa "surprind" mereu muschii cu alte exe.. asa ca...?

Hannen, m-as baga la mai mult, dar cum am spus, sunt cam obosita.. nu sunt niciodata singura, sa ma pot odihni, plus bebe mic, deci trebuie sa fac printre picaturi..
Dar in mod sigur, vreau tonifiere, nu ma intereseaza sa slabesc, cat sa n-am brate din alea atarnande si calecei pe solduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Neatza,neatza!

Xio,te rog sa ma ierti ca nu te-am mentionat la capitolul muschi.

Macrina,mey,lasa ca bebe nu o sa fie tot bebe si la 50 de ani ai tai. si daca lucrezi constant am eu impresia ca si la 50 de ani o sa poti sa executi exercitii.Adica un organism lucrat si unul sedentar...eu zic ca e o diferenta intre ele.
Daca pina la 50 nu faci nimic ,normal ca nu o sa poti sau o sa-ti fie greu sa te apuci si sa persisti cu un stil de viata in care miscarea e ceva normal.Dar daca te apuci de pe acum eu zic ca este timp sa se obisnuiasca .
Ah ce buna sunt la teorie.
Ma duc sa-mi trimit copchila la scoala.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

mdaaaa... am bagat si sportul pe ziua de azi: cardio plyo circuit (parca asa-i zice) cu Shaun. Intens, domnule, intens! Trebuie sa recunosc ca eram total depasita de situatie
Luminitza, nu stiu cum poti sa faci asa ceva in fiecare zi si sa-ti mai si placa! Eu mi-am adunat mucii de pe floor in nenumarate rinduri nu prea ma coafeaza intensitatea asta...mi-era teama ca fac infarct, naibii! iar ca numar de calorii, culmea, la fel cu Turbo Fire care e ceva mai lejer. In fine...dupa juma de ora cu Shaun, am bagat inca 50 min cu Chalene Upper/ Lower body, cu benzile elastice...mama mia ce criminala e banda aia pt piciooare!!!!!! mi-a luat foc curul! :-)) pardon de egspresie.

in total vreo 600 calorii, mi-am baut recovery drinku si shake-ul de proteine, acum intru la gatit in bucatarie...wife duties!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput