Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (110)
Raspunsuri - Pagina 9
kiti2205 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Hellooooo! A venit si moi! M-am plimbat cu acte de concedii, hartogareli, am aflat ca dr mea vrea neaparat sa ma urce pe cal data viitoare ( nu m-am urcat niciodata in sarcina asta) ! N-am nici un cheeeeef si deja cand ma gandesc la saptamana viitoare ma ia cu rau! Am oroare ca stiu ca ma doare tot timpul!![]() Ce de vesi bune aici, numai burtici mari, bebi grasani, ce veselie! Si maine am auzit ca mergem in gasca la intalniri!!! ![]() ![]() Doamne ajuta!![]() Cristina 29+ |
Pai poate scapi, ca si pe mine m-a amenintat si nu m-a mai urcat nicaieri. Pana la urma tot o sa ajungem si acolo, macar o data inainte sa nastem, dar eu iti zic sa speri

Kiti,
28+ si mami de Vlad 15.05.2006
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui maitreyi acum ca se vb despre hainute am zis sa ma uit si eu prin ce am adunat pana acum ca mi se parea ca am cam putine si ma tot uit de vreo ora cred ca ma declar multumita ![]() ----- Mami de roza + 30 s ![]() MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE ![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
super!Cristina
29+
kiti2205 spune:
| citat din mesajul lui tanamera Kiti tu esti tot la munca? http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png |
Pai unde as putea fi eu la ora asta
Dar am sperante ca azi fug la 19.30 cel tarziu

Cu sacii de dormit - Vladut nu a suportat niciodata sa stea in asa ceva. Dadea din picioare ca un calut. Deci cred ca este bine sa ai pregatita si o paturica.

Kiti,
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kiti2205
Pai daca as pofti la broccolli sau la o portie de spanac cred ca m-as panica al naibii de tare. As zice ca am luat-o razna ![]() ![]() ![]() Asa, nu mi se pare nimic anormal ![]() Kiti, 28+ si mami de Vlad 15.05.2006 |

NU vreau spanac si nici broccoli! Fondanteeeee
croissanteeeeee
Cristina
29+
tanamera spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kiti2205
Pai unde as putea fi eu la ora asta Dar am sperante ca azi fug la 19.30 cel tarziu ![]() Cu sacii de dormit - Vladut nu a suportat niciodata sa stea in asa ceva. Dadea din picioare ca un calut. Deci cred ca este bine sa ai pregatita si o paturica. ![]() Kiti, 28+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Merci Kiti
.Nu stiu cum rezisti atata timp sa stai pe scaun,insa te admir.
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
kiti2205 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui chichiutza
![]() ![]() NU vreau spanac si nici broccoli! Fondanteeeee croissanteeeeee![]() Cristina 29+ |
nu uita inghetata
. dc nu gasesc fondante, trag o fuga si imi iau o caserola de inghetata de vanilie sau pepene galben. Kiti,
tanamera spune:
Pe mine asa m-a apucat o disperare.Pana acum am asteptat concediul,acum ca a trecut stiu ca mai e un pic si nasc si inca nu am pregatit nimic.
Acum sotul imi spune ca poate ar fi mai bine sa facem la comanda patutul si comoda,eu vroiam sa le comand de pe net.
Astazi vorbeam cu o prietena si imi spune ca mai bine imi iau patut sport si sa nu imi treaca prin cap sa imi iau aparatori la patut,ca nu are copilul suficient aer.
E clar sunt in ceata
,nici nu stiu cu ce sa incep sa cumpar.M-am gandit sa merg intr-un week-end in august la Bucuresti si sa cumpar de acolo o parte din lucruri.
Deja cred ca va stresez...
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
maitreyi spune:
eu mi-am comandat pizza si papanasi
lu' baby insa am sa ii fac un gratar cu salata de rosii ![]()
chichi 
tanamera eu si acum folosesc sacu la baby asa ca i-am luat si piticului. pilotele nu imi plac.
-----
Mami de
roza +
30 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring

! N-am nici un cheeeeef si deja cand ma gandesc la saptamana viitoare ma ia cu rau! Am oroare ca stiu ca ma doare tot timpul!
si ma tot uit de vreo ora 
.