Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (110)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

buna seara fetele. am intrat sa va citesc repede ca am facut si mancare si am cam stat in picioare azi. joi merg si eu sa il vad pe bebe si abia astept sa vad ce zice dr, cum mai e colul ca nu mai pot sa stau stresata ca nu am voie sa fac nimic. bine daca chiar va trebui sa stau numai la pat, asta e. e mai important sa fie bebe bine decat ca nu pot eu sa fac nimic. Felicitari fetelor care au schimbat azi semnatura,wau ce mari sunteti unele cu 33s,34s, felicitari si tot inainte.

cristina si bebe in burtica 28+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Pe mine asa m-a apucat o disperare.Pana acum am asteptat concediul,acum ca a trecut stiu ca mai e un pic si nasc si inca nu am pregatit nimic.
Acum sotul imi spune ca poate ar fi mai bine sa facem la comanda patutul si comoda,eu vroiam sa le comand de pe net.
Astazi vorbeam cu o prietena si imi spune ca mai bine imi iau patut sport si sa nu imi treaca prin cap sa imi iau aparatori la patut,ca nu are copilul suficient aer.

E clar sunt in ceata,nici nu stiu cu ce sa incep sa cumpar.M-am gandit sa merg intr-un week-end in august la Bucuresti si sa cumpar de acolo o parte din lucruri.

Deja cred ca va stresez...

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Pai fa o lista cu nelamuririle si te ajutam, fiecare dupa experienta proprie .
Cu patuturile - eu am avut primele 7 luni de ala sport, din panza, mi s-a parut mult mai practic, ca noaptea, cand mai scancea, doar intindeam mana si leganam un pic etajul si se calma. Pat de lemn am luat cand a inceput sa se ridice singurel, ca il darama pe ala de panza. Iar la 7 luni nu i-am mai luat aparatori.
Cat despre strictul necesar, este o lista pe prima pagina a blogului, dar uite listuta mea:

cosulet auto
carucior
marsupiu
paturica
1 pachet pampers nr.1 sau pentru nou nascuti
servetele umede (eu recomand Huggies sau Nivea - sunt foarte bune)crema pentru iritatii piele - eu am luat Bepanthen - inca sunt foarte multumita
salteluta pentru infasat
masa - suport de infasat (pt asta poti folosi comoda)
lotiune de corp, ulei de corp - eu am folosit Sanosan sau Mustela
cadita
termometru de baie
sapun (sanosan)
sampon (sanosan)
2 prosoape cu gluga
forfecuta de unghii
perie de par
betisoare de urechi cu opritor
patut
saltea
paturica/sac de dormit
asternuturi
carusel pentru patut
6 body-uri (sa nu iei decat body cu 6 capse, din cele care se petrec, pentru ca la cat sunt de mici nu poti sa le tragi pe cap bluza)
3-4 salopetele (la fel, care se deshid peste burtica, sa fie mai usor la imbracat)
fesuletz de bumbac
ciorapei
lingurita de silicon
termometru digital pentru bebe
termometru de camera
pompita de nas
3 biberoane (eu am luat Nuk, sunt f bune)
tetine de silicon, ortodontice
perie biberoane
2 suzete

Referitor la biberoane - eu nu mi-am luat decat 2, convinsa ca o sa alaptez fara probleme, doar ca mie laptele mi-a venit dupa o saptamana
si, cand am ajuns acasa, a trebuit sa mai luam la repezeala, de la farmacie, inca vreo 4. Doar ca la farmacie sunt cu cel putin 50% mai scumpe.
Asa ca mai bine sa iti iei din timp, sa nu ai surprize.
Lui Vladutz al meu nu i-au placut tetinele de cauciuc - noi am folosit doar de silicon.
Nu am cumparat sterilizator - mi-am luat o oala mare, in care fierbeam biberoanele foarte bine.
E bine sa ai si niste lapte praf acasa, in caz ca nu poti sa alaptezi - Humana sau Milumil1. Eu am folosit Milu1.

Sper sa fie de folos. Asta este lista strict pentru bebe.

pup

Kiti, 28+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Am fugit acasa. Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Hellooooo! A venit si moi!

M-am plimbat cu acte de concedii, hartogareli, am aflat ca dr mea vrea neaparat sa ma urce pe cal data viitoare ( nu m-am urcat niciodata in sarcina asta) ! N-am nici un cheeeeef si deja cand ma gandesc la saptamana viitoare ma ia cu rau! Am oroare ca stiu ca ma doare tot timpul!

Ce de vesi bune aici, numai burtici mari, bebi grasani, ce veselie!
Si maine am auzit ca mergem in gasca la intalniri!!! Doamne ajuta!

Cristina 29+

Pai poate scapi, ca si pe mine m-a amenintat si nu m-a mai urcat nicaieri. Pana la urma tot o sa ajungem si acolo, macar o data inainte sa nastem, dar eu iti zic sa speri

N-am la ce spera! E deja cam umflata ca eu m-am dus la spital si i-am aratat analize, mi-a propus o data si-am zis ca uite ca la eco am col lung, si-am cam fentat-o! Mi-a zis sa vin la cabinet sa fie mai curat sa vada si ea pe cine opereaza!

Cristina 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Macar de am avea pofte mai sanatoase.

Pai daca as pofti la broccolli sau la o portie de spanac cred ca m-as panica al naibii de tare. As zice ca am luat-o razna
Asa, nu mi se pare nimic anormal

NU vreau spanac si nici broccoli! Fondanteeeee croissanteeeeee

Cristina 29+

nu uita inghetata . dc nu gasesc fondante, trag o fuga si imi iau o caserola de inghetata de vanilie sau pepene galben.

Inghetata am deja, a luat al meu tata azi de la mars! O minunatie de bomba calorica!

Cristina 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

noi am avut ca si lapte praf acasa si o cutie de lapte fara lactoza ca nu se stie daca bebe e alergic sau nu la proteina din laptele de vaca. bine, daca li se da lapte praf in maternitate afli probabil de atunci.

kitti unde gasesti servetele huggies? erau cele mai faine si le luam din carfu da' n-am ami vazut de vreun an si ceva. acu au scos si scutecele huggies si noi numai de alea foloseam acu ne-am dat pe libero.

betisoarele cu opritor imping ceara in interior in loc sa o scoata. asa am ajuns cu baby de 2 ori pana acu la orl sa ii scoata dopurile. acum o sterg cu de astea normale si nu a mai facut dopuri.

-----

Mami de roza + 30 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Multumesc mult Kiti,Maitreyi,am salvat tot.

Chichiutza inghetata mars,sa te gandesti si la mine cand o savurezi.

Mergi la inceput

Biberoanele de unde se cumpara,daca in farmacie sunt atat de scumpe,din supermarket?Sau de pe net?

PS:Mamicile cu experienta va rog sa nu radeti foarte tare de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Eu biberoanele o sa le iau din sticla. Asa nu risc nici sa miroasa, nici sa se topeasca la sterilizare si ce este mai important, sa nu contina bisfenol. Este drept ca multi comercianti anunta ca sunt fabricate fara bisfenol, dar eu stiu daca este sau nu adevarat?

uta28 este 28+ cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://micaevents.ro

Mergi la inceput

Fulguta mergi in week-end la Sighisoara?

Mergi la inceput