Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (110)
Raspunsuri - Pagina 4
tanamera spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Buburuza_10 Tanamera, dar nu mai bine te duci tu la doctor sa vezi care e treaba cu piciorul? Mai ales ca s-a umflat asa de tare? Nu te juca cu asa ceva! Offff! Ai grija de tine! 33+ |
Mare lucru nu mi-ar face,piciorul nu e rupt.Acum trebuie sa stau cat mai mult in pat,si sa imi tin cat mai mult gheata local.
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
nadiutapm spune:
pianna, esti super tare sa asteti pana isi da vopseaua jos de pe capcum mama- masii au unii un tupeu fantastic.
Tanamera, sa se desumfle repede piciorul
pupam burticile
Nadiutapm de Lidiuta 08.02.2007
30+
botosel452 spune:
Fetelor, voi cum va dati seama in ce pozitie sta bebe? Si nu ma refer la momentele cand ne spune ecograful cum sta bebe.
La mine cand se misca, sunt momente cand simt tare intr-o parte a buricului sau a burtii, dar nu imi dau seama daca impinge cu capul sau cu spatele sau mai stiu eu cu ce...
Valentina 28+
nadiutapm spune:
BOTOSEL, eu am zis ca ma impinge cu manutele in stomac pt ca asa statea la eco si avea acelesi lovituri deci dadea din maini, altfel habar nu am cum cu ce da si cum se intinde cu mana cu piciorul.
pupam burticile
30+
tanamera spune:
citat din mesajul lui nadiutapm Tanamera, sa se desumfle repede piciorul pupam burticile Nadiutapm de Lidiuta 08.02.2007 30+ |
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
botosel452 spune:
Intrebam asta pentru ca, intr-unul din filmuletele pe care l-am vizionat pe youtube si vedea cum la o viitoare mamica, parca iesea din burta manuta, adica practic se vedea prin piele cum isi misca manutza.
Mi s-a parut spookie, de-a dreptul
Valentina 28+
Andreea82 spune:
Oramona, Nadiutapm - ce bebeline grasune si sanatoase aveti. Felicitari si s-o tineti asa pana la 40 de saptamani
29+ cu un carucior multicolor :)
lucianna_83 spune:
citat din mesajul lui botosel452 Intrebam asta pentru ca, intr-unul din filmuletele pe care l-am vizionat pe youtube si vedea cum la o viitoare mamica, parca iesea din burta manuta, adica practic se vedea prin piele cum isi misca manutza. Mi s-a parut spookie, de-a dreptul Valentina 28+ |
si la mine se vad cateodata astfel de miscari....nu chiar manuta cu degete, dar un pumn, cot, antebrat, talpita....se observa si cand se misca si atinge partea exterioara a burtii in general prin jurul buricului....cateodata nici nu simt altfel de miscari dar daca ma uit la burta vad cum e valuri-valuri din miscarile lui ...asta pentru ca nu m-am ingrasat si nu e decat uterul, placenta, muschiul burtii si pielea
26+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
nadiutapm spune:
oramona, ,
andreea
botosel, asa am vazut si eu niste poze cu o manuta si un calcaies in relief din burta dar, probabil trebuie sa fii doar piele si os sa se prezinte asa pronuntat, iar la mine e stratu' de sunca destul de gros si nu are de unde sa se vada
pupam burticile
30+
eveline spune:
De bucurie ca-s acasa m-am pus sa fac salata aia boeuf la care poftesc de ceva timp...facuse cineva pe aici (oare Ana?) nu stiu sigur si n-am mai avut timp de atuci sa o fac. Mai am maioneza de facut, sa amestec si gata...
In sfarsit s-a racorit si pe aici...un pic, dar macar e respirabil....
28+ Darian si mamica de Bianca