Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (110)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

AAAA uite si la mine, am zis ca doar am fost la eco dar nu m-am laudatca fitza are 1500 +-150gr cica ar mai trebui sa ia cam 200gr pe saptmana inca 2000gr , si la Lidiuta la ultima eco dupa calcule era de 3300 gr si am nascut-o de 3060 gr, dar a fost ok.
edit: colul se prezinta de 30mm si pana acum era scurt, capul lui bebe si manutele sus dreapta de imi impinge stomacul in gat si se baga pe sub coaste de nu pot sa respir.
gafai, nu mai reusesc sa ma aplec si transir fte rau, na ca m-am descarcat ufff ce greu e.
pupam burticile
Nadiutapm de Lidiuta 08.02.2007
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

despre dansa umbla si la noi o legenda ca s-ar fi dus o tipa sa nasca si a nimerit la un pilos care nu stia boaba de carte da' avea mama, tata, etc in lumea medicala. si se nimereste ala sa o coase si i-a cusut labiile mici intre ele

bebe are sanse sa se mai intoarca. mici, dar exista. am auzit de cazuri in care era cu capul in jos si la 40 de saptamani s-a intors transversal...deci sigur se poate si invers

-----

Mami de roza + 30 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Oramona - felicitari
Nadiutapm - nu-mi pomeni de de-astea...aseara, dupa ce ca plec de la birou la 20.30, dau sa ies pe usa si ma proptesc in ea ca un tantar in geam. Ma gandesc ca nu mai am eu forta si ma mai izbesc o data. Inchisa!! Am urlat juma' de ora pe acolo, m-am dus si prin toalete, ca ma gandeam ca o fi cazut in WC si, la un moment dat, apare doamna ca o floricica, ca ea a fost sa verifice dc sunt inchise aparatele de aer conditionat din cladire . Pai si de ce nu lasa un bilet? Sau macar usa deschisa?????????????

Imi venea sa o strang de gat. Si nu sunt chiar asa o fire agresiva de fel.

Offf...abia astept sa scap de munca si sa stau si eu calma si linistita.

Kiti, 28+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulica_AIN spune:

buna fetelor,

eu tocmai am venit de la eco... sunt fff suparata... iar s-au dilatat rinichii bebelinului si iar ma paste un drum de ungaria pentru ca vrea dr mea sa se consulte cu cei de acolo. deci, maine, la drum cu noi

in rest bebele este intors si dupa masuratori pare cu 3 sapt mai mare

din cate am apucat sa vad citind pe diagonala voi sunteti ok si sper sa ramaneti ok pana la 40 de sapt.

ma duc sa mai citesc din urma si revin

Alina 29+ cu Alexandru Daniel

http://alina-nemes.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Oramona - felicitari
Nadiutapm - nu-mi pomeni de de-astea...aseara, dupa ce ca plec de la birou la 20.30, dau sa ies pe usa si ma proptesc in ea ca un tantar in geam. Ma gandesc ca nu mai am eu forta si ma mai izbesc o data. Inchisa!! Am urlat juma' de ora pe acolo, m-am dus si prin toalete, ca ma gandeam ca o fi cazut in WC si, la un moment dat, apare doamna ca o floricica, ca ea a fost sa verifice dc sunt inchise aparatele de aer conditionat din cladire . Pai si de ce nu lasa un bilet? Sau macar usa deschisa?????????????

Kiti eu am asteptat 45 de minute dupa portareasa noastra care se imbaia la subsol pt ca tocmai se vopsise pe cap.. Sfintii din calendarul ortodox nu mi-or ajuns ca sa ma racoresc, atunci....

26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pianna

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Oramona - felicitari

Kiti eu am asteptat 45 de minute dupa portareasa noastra care se imbaia la subsol pt ca tocmai se vopsise pe cap.. Sfintii din calendarul ortodox nu mi-or ajuns ca sa ma racoresc, atunci....

26+ cu

M-ai luat!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Ursulica, curaj, o sa fie totul bine pana la urma, important e ca ai gasit niste doctori priceputi.
Am uitat sa va zic, ieri am facut primele cumparaturi pentru bebita, daca am fost la Bacau la dr. am trecut si prin Real, unde am gasit niste bady-uri la 3,99 lei. Si i-am cumparat multe, multe. Erau pe alb, roz si albastru.Am luat 0-3 luni si 3-6 luni.Acum daca intra la apa sau ii raman repede mici nu-i bai, la ce pret au avut.Si la casa s-au saturat alea de asezat si numarat , in total 17.Ca nici eu nu le numarasem, doar le-am luat si am uitat sa ma opresc

mamica de Maria Lavinia si 28+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

dragele mele vin cu o rugaminte mare la voi poate nu toate dintre voi au timpul necesar sa bantuie subiectele din forum, va rog din sufletul meu sa aruncati o privire si aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153152&whichpage=1, iar gestul vostru sa fie rasplatiti inzecit, sper sa nu se supere nimeni pe mine.

initiatoarele acestei campanii sunt si ele mamici de stelute ian-feb 2007, precum si multe voluntare.
pupam burticile
30+

Mergi la inceput

Kity

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nadiutapm

AAAA uite si la mine, am zis ca doar am fost la eco dar nu m-am laudatca fitza are 1500 +-150gr cica ar mai trebui sa ia cam 200gr pe saptmana inca 2000gr , si la Lidiuta la ultima eco dupa calcule era de 3300 gr si am nascut-o de 3060 gr, dar a fost ok.
edit: colul se prezinta de 30mm si pana acum era scurt, capul lui bebe si manutele sus dreapta de imi impinge stomacul in gat si se baga pe sub coaste de nu pot sa respir.
gafai, nu mai reusesc sa ma aplec si transir fte rau, na ca m-am descarcat ufff ce greu e.
pupam burticile
30+

Felicitari

Mergi la inceput