Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (110)
Raspunsuri - Pagina 2
nadiutapm spune:
neata' la amiaza
am pus si eu cateva poze in sa vedeti o balenuta si un brotacel, am vazut pozele Chici, Buburuza, Kiti, si toate fetele sunteti deosebit de frumoase, radiati cu mult drag va pup
noi am fost sambata la eco, fitza e bine in parametri normali, nici mai mare nici mai mica fata de UM, tot fetita a ramas cu toate ca babele se tot chinuiie sa ma convinga ca e baiat ca vezi domle' am burta in fata, pai ele unde or vrea sa o am , in spate, si sa va mai zic una, o tzatza in parc cu nepotu', ma intreaba si ai baiat nu? eu: e fetita! a facut o fata am avut impresia ca i s-a facut rau, si-a dat ochii peste cap, adica cum fetita , vezi domle' ea nu mai crede nimic ca si nora-sii ii spusese ca e fetita si a nascut baiat.
am si eu o intrebare cand se intoarce bebe cu capul in jos???, fitza inca nu s-a intors si a zis dr ca daca nu se intoarce pana la 36 sapt ne paste o ceza, eu mor de frica cezarienii, dar sa vedem poate nu am ghinionu' asta.
pupam burticile
Nadiutapm de Lidiuta 08.02.2007
28+
botosel452 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nadiutapm neata' la amiaza am pus si eu cateva poze in sa vedeti o balenuta si un brotacel, am vazut pozele Chici, Buburuza, Kiti, si toate fetele sunteti deosebit de frumoase, radiati cu mult drag va pup noi am fost sambata la eco, fitza e bine in parametri normali, nici mai mare nici mai mica fata de UM, tot fetita a ramas cu toate ca babele se tot chinuiie sa ma convinga ca e baiat ca vezi domle' am burta in fata, pai ele unde or vrea sa o am , in spate, si sa va mai zic una, o tzatza in parc cu nepotu', ma intreaba si ai baiat nu? eu: e fetita! a facut o fata am avut impresia ca i s-a facut rau, si-a dat ochii peste cap, adica cum fetita , vezi domle' ea nu mai crede nimic ca si nora-sii ii spusese ca e fetita si a nascut baiat. am si eu o intrebare cand se intoarce bebe cu capul in jos???, fitza inca nu s-a intors si a zis dr ca daca nu se intoarce pana la 36 sapt ne paste o ceza, eu mor de frica cezarienii, dar sa vedem poate nu am ghinionu' asta. pupam burticile Nadiutapm de Lidiuta 08.02.2007 28+ |
Acelasi lucru patesc si eu cu vecinele de bloc: ca sunt prea tuguiata, si ca incepe prea de sus (nu stiu de unde ar putea sa inceapa, la atatea luni)
Valentina 28+
Buburuza_10 spune:
Va multumesc mult pt complimente! Sunteti niste dragute! Inainte de a ramane aratam bine imbracata (dezbracata fiind, mi se vedea celulita)... sper ca dupa nastere sa redevin cum am fost!
Tanamera, dar nu mai bine te duci tu la doctor sa vezi care e treaba cu piciorul? Mai ales ca s-a umflat asa de tare? Nu te juca cu asa ceva! Offff! Ai grija de tine!
M-ati ingrozit cu povestile despre "dansa". Nu vreau epiziotomie!!! Ma voi da temeinic cu gelul acela despre care va spuneam... poate-poate!
33+
histamina spune:
bebele se poate intoarce si pe ultima suta de metri.
nu ma dezamagiti,ca al meu e transversal si nu da semne sa o lase pe mami sa nasca normal.
noi mai speram.
avem doar 31 de sapt jumatate.
eveline spune:
Buburuza, da, da arati foarte bine, am uitat sa spun ca te-am admirat si eu in poze! Si ce ochi are bebelina ta...
28+ Darian si mamica de Bianca
kiti2205 spune:
Mda...ce-mi plac mie babele (si nu numai) care se dau cu parerea ca stiu ele mai bine decat ecograful .
Crina - te astept, cum sa nu, va astept pe toate la party, de fapt .
La mine cred ca au cam luat-o hormonii razna, ca m-au apucat dracii ca a scris o colega intr-un mail "hai sa gasim o varianta". M-am umplut de spume, ca la ea "hai sa gasim o varianta" inseamna sa ii rezolv eu problema, ca ea nu poate gandi. Ma rog, de obicei nu as fi facut asa urat, dar acum, in 5 minute nu mai era nimeni in birou, o stersesera toti, sa termine nebuna (adica eu) de urlat .
Cred ca ar tb sa ma calmez si sa dau ignore imbecililor. Dar chiar m-a enervat
Gata, m-am racorit nitel
Kiti, 28+ si mami de Vlad 15.05.2006
histamina spune:
totusi,
nu ca as avea obsesii,dar daca e vreo fata cu pregatire medicala pe aici, o rog sa imi zica si mie:daca pana acum nu s-a intors,si e tot transversal, mai am sanse?
vreau normal.
nadiutapm spune:
off Kity, tocmai am epuzat stocul de cuvinte bune la adresa unei colege care saraca nu le are cu nimic fratica, e secretara dar apa nu e aerul conditionat l-a oprit si eu cand ma sufoc fac urat de tot imi venea sa o dau cu capu' de perete,
pupam burticile
Nadiutapm de Lidiuta 08.02.2007
30+
oramona spune:
Buna dimineata, mai la amiaza. Nu prea am intrat sapt. trecuta ca am avut treaba multa la munca cu predatul, ca sapt. asta sunt in CO si de sapt viitoare in prenatal. Ce bine e ca nu trebuie sa mai merg la munca, nu mai pot de incantare. Aseara am fost si am vazut si buburuza mica, are 1200 de grame si mult perisor pe capusor. Si o inima perfecta. Am stresat doctorita cu, colul care e ok, lung si inchis. Am crescut bine ca nu mai e in urma cu o saptamana.Fug sa va citesc din urma si revin.
mamica de Maria Lavinia si 27+ cu Elena Elisa
oramona spune:
Dar mai intai am schimbat semnatura, ca ne sade mai bine asa .A si bebelina sta cu capul in partea dreapta sub buric, cu fundul deasupra buricului si cu picioarele in stanga buricului.
mamica de Maria Lavinia si 28+ cu Elena Elisa