Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (110)
Raspunsuri - Pagina 16
Andreea82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 Buna burtici! Uff!abia am reusit sa citesc din urma ca ma tot deconectez de la retea! ![]() Nici nu mai stiu ce si cui am vrut sa zic! Felicitari fetelor care si-au vazut puiutii la eco,sa fie sanatosi! Bine ati revenit de prin concedii! I-am sunat aseara pa aia de la RDS sa rezolve problema ci netul,dar vad ca nu s-au sinchisit! ![]() Aaaaa ce vroiam sa zic eu ieri si nu am apucat! Eu prefer sa nu vizionez filmulete si nici sa citesc despre nastere in amanunt.Prefer sa aflu la momentul respectiv de inseamna o nastere si sa ma panichez inutil de pe acuma.Mai bine invat din proprie experienta,decat de la una sau alta ca oricum nu la toate e chiar la fel. Abia astept sa o vad azi pe Maia! Mi-e asa dor!!!!!! fetele si felicitari celor care au mai crescut o saptamana!!![]() ![]() Ana 28+ Maia Elena lu' mama |
Bafta Ana la eco!

29+ cu un carucior multicolor :)
bebecris26 spune:
neata burtici dragi si de la somnorosii de noi. bafta la eco chichi si ana
. abia astept sa-mi vad si eu grasanul maine la eco
. fetelor care inainte de sarcina beati cafea, a-ti continuat sa beti cate putina si acum? ca eu nu am putut sa o las deloc, am incercat intr-o zi si m-a durut capul foarte rau. nu pot sa o beau nici cu lapte ca nu i-mi place gustul dar nu beau multa decat o cescuta mica si mai slaba.o sa intreb maine dr si daca zice sa nu mai beau incerc sa o las
cristina si bebe in burtica
28+sapt
ana_25 spune:
LORA o fi,mai stii? De ce nu-i chemi sa rezolve problema? Ca eu degeaba-i chem ca-i doare-n c*r! pana ma enervez si ma duc inapoi la UPC.
Ana
28+
Maia Elena
lu' mama
oramona spune:
Am facut si eu ceva treaba
, am spalat o masina de rufe si le-am intins.Mie imi curg sanii de pe la 16 sapt. Nu mult , noaptea cate o picatura si rar am vazut si pe sutien cate o picatura uscata.
Si eu am mainile umflate si ma dor tare cand vreau sa strang pumnul.Sunt mai umflate decat picioarele.
Be_one, am vazut ca intr-un capitol trecut m-ai intrebat daca ma mai duc la dr.Iliev. Asa aveam de gand, dar luni cand am fost la dr.mea am fost multumita si ea a vazut bine, fara sa apese tare pe burtica si sa-mi zica ca-i examinare dificila. Asa ca nu o sa mai merg, ma bucur ca am fost si am mai avut si a doua opinie.Ceva mi s-a parut ciudat, dr.Iliev, acum o luna mi-a zis ca am putin lichid amiotic si acum dr. cand am intrebat, mi-a zis ca-i aproape de maxim. O fi ca s-a marit bebita?Oricum e de bine.
Am vazut pozele noi din album. Buburuza, esti frumoasa. Chichiutza emani fericire in jur, mai rar asa o graviduta. Klarisse, bine ai revenit din concediu, frumoase locuri, nici eu nu ies ziua din casa ca lesin de cald.
Va pup 
mamica de Maria Lavinia si
28+ cu Elena Elisa 
LoraG76 spune:
Am 75 kg, cu 14 mai mult...
Si cand te gandesti ca mai am 5-6 saptamani...
Lora, mami de Iustina si 
34+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LoredanaB spune:
Neata burticute frumoase! E cam tarziu, am lenevit cu Eric in pat avea chef de joaca .Afara e cat de cat acceptabil.De sambata s-a mai racorit dupa ce a ploua toata noaptea a scazut temeratura de la 37 la 22.
Chichi bafta la eco si sa ne aduci poze cu micuta comoara!
Lora bine ai revenit printe noi!
Nike ai grija de tine si de puiutul din burtica.
Fistiq lasa grija kg ca oricum le dai jos dupa nastere.
Ana si tu deseara ai intalnire cu Maia daca bine retin.Multa bafta!
Azi am in plan sa merg la MF sa-mi completeze ce tine de el in Mutter-KindPass (un fel de caietul gravidei numai ca se completeaza si date despre copil pana la vasta de 18 ani,aici e sfant, nu faci nimic fara el, nici alocatie/maternitate nu o priesti daca nu-l ai facut la zi).
Maine schimbam semnatura, trecem in saptamana 33.Ce emotii am deja!
31+ cu
Sarah Sophie +
Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!
Eric Joshua 
oramona spune:
Bebecris, eu beau cafeluta zilnic. Inainte de sarcina cam multa si tare si amara fara strop de zahar. Acum o canita dimineata cu putin zahar si mai slaba. Mie mi-a zis dr. sa beau ca nu-i nimic, dar mai putina. Asa ca continui.
Ana multa bafta azi. Chichi, te asteptam cu vestile bune.

mamica de Maria Lavinia si
28+ cu Elena Elisa 
tanamera spune:
Neata la amiaza
!
Oramona multumim pentru micul dejun
.
Chichi,Ana bafta multa la eco,sper sa primiti poze
.
Kiti ce m-as mai baga la o intalnire
.
O zi cat mai racoroasa!
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
ana_25 spune:
O sa-i zic la d-na dr sa-i faca multe poze la bebita,sper sa stea cumintica sa-i pozam si fatuca cu falcute! Sa ne laudam si noi cu falci grase,ce numai voi????![]()
Ana
28+
Maia Elena
lu' mama