Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (110)
Raspunsuri - Pagina 15
hadrianae spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iunia82 Neata burtici, Mie mi-a iesit colesterolul total marit acum in sapt 33. Cam 245. Stie cineva daca se poate datora sarcinii aceasta crestere? 33+ |
Si mie mi-a iesit colesterolul mare, dar medicul mi-a spus ca sunt valori normale īn sarcina. Īsi revine dupa. Aaa ca nu-ti face probleme.
Adriana, 28+
LoraG76 spune:
'Neataaaa!!!
Bine v-am regasit! 
Revenii si eu pe-acasa!
Suntem bine, eu ma lupt cu arsurile de nu mai pot, in rest totul e ok, crestem de zor.
Avem musafiri, asa ca nu stiu cat de des pot intra - azi sunt mai libera, pentru ca pleaca toata trupa la strand si eu raman acasa, sa ma relaxez in liniste...mi-e cam dor de liniste, recunosc! 
Cum suportati caldurile? Eu deja transpir intruna si-i abia 11...pe la amiaza cred ca ma bag sub dusul rece.
Aaaaa, si urasc tantarii...nu's de unde-au aparut, da' multi mai sunt, frate!!! Ziceam ca plecam undeva, la munte, in week-end...nici nu stiu ce sa fac, mi-e ca dau de tantari si-acolo cu duiumul si n-o sa-mi tihneasca nimic. 
Va pup si revin!
Lora, mami de Iustina si 
34+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
histamina spune:
kity,
daca rezist pana atunci,ar fi fain sa ne vedem.
nu stiu terase,ca nu prea ies,adica nu ies mai deloc.
Klarisse spune:
Buna dimineata tarzie si de la noi..suntem mai lenesi ca dormim greu nopatea, ne trezim de multe ori..asta e.
Chichi multa bafta la eco, sa vii cu vesti bune despre cuculet grasun
.
Iar va fi o zi caniculara, am hotarat ca nu mai scot nasul afara dupa ce am patit ieri..astept sa treaca canicula si dupa 20/30 iesim la plimbare.
Va pupacesc dragele mele, sa aveti o zi racoroasa.

Klarisse
graviduta 28+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
Fistiq spune:
Buna dimineatza burtici!
Chichi si Ana bafta la eco! Va asteptam inapoi cu vesti bune si pozute.
Noi am dat gata deja ~1 kil de nectarine si mere. Sunt multumita ca luna 7 am acumulat doar 1.6kg. In total pina acum 12.6kg. 15 kg sigur depasesc, dar poate ma opresc la 16-17...
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 30+
Fistiq spune:
Fulguta, parca tu ne-ai pus site-ul despre descoperirea pozitiei bebelusului in burtica
Foarte interesant, si nu stiu de ce dar m-am emotionat toata si imi vine sa dau apa la soricei de dragul lui cuculetz 
Din cite imi dau seama, al meu e cu caputul in jos si cu funduletul in stinga, iar cu ce ma impinge prin ficati sunt piciorusele de atlet 
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 30+
ana_25 spune:
Buna burtici! Uff!abia am reusit sa citesc din urma ca ma tot deconectez de la retea!
Nici nu mai stiu ce si cui am vrut sa zic!
Felicitari fetelor care si-au vazut puiutii la eco,sa fie sanatosi!
Bine ati revenit de prin concedii!
I-am sunat aseara pa aia de la RDS sa rezolve problema ci netul,dar vad ca nu s-au sinchisit!
Aaaaa ce vroiam sa zic eu ieri si nu am apucat! Eu prefer sa nu vizionez filmulete si nici sa citesc despre nastere in amanunt.Prefer sa aflu la momentul respectiv de inseamna o nastere si sa ma panichez inutil de pe acuma.Mai bine invat din proprie experienta,decat de la una sau alta ca oricum nu la toate e chiar la fel.
Abia astept sa o vad azi pe Maia! Mi-e asa dor!!!!!!
fetele si felicitari celor care au mai crescut o saptamana!!

Ana
28+
Maia Elena
lu' mama
summertime spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iunia82 Neata burtici, Mie mi-a iesit colesterolul total marit acum in sapt 33. Cam 245. Stie cineva daca se poate datora sarcinii aceasta crestere? 33+ |
da, si mie mi-a iesit colesterolul mare si dr a zis ca e de le sarcina, de la lactate multe, de la inghetata
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 31 saptamani cu
LoraG76 spune:
Ana, chiar ma gandeam unde-ai disparut cap. asta!
Oare de aia mi se tot reseteaza si mie calc.? Tot din cauza astora de la RDS? Ca la colegul meu acasa cat a stat (3 zile) nu s-a resetat deloc si are de la romtelecom net.
Fistiq, cica e ok cu atatea kg. luate pana acum. Zice lumea...
Chiar, merg si eu sa ma cantaresc...sunt curioasa cat am mai luat. Va spun dupa.
Lora, mami de Iustina si 
34+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ana_25 spune:
ANDREEA si pe mine ma dor mainile tare,cateodata nici nu pot sa inchid palmele de umflate ce sunt!
Hai sa facem si noi o intalnire la nivel inalt,fetele din Timisoara!! Ce spuneti???Nu suntem noi multe(cred ca 4 daca nu ma insel) dar merge!!
Ana
28+
Maia Elena
lu' mama