*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (115)*
Raspunsuri - Pagina 5
lorellay spune:
saru-mana de voturi
vreau sa va intreb ceva..cate picaturi de fier dati voi?
Diana mi se pare cam anemica..are palmele si talpitele albe...analize doar in toamna..ca nu as vrea sa o intep...
http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/somnic-pufos-34 vot!multumesc
Codrin si Diana....cei mai iubiti dintre pamanteni...
monicus spune:
Eu ii dau 5 picaturi de fier de la Hausman. Si doar 10 zile pe luna. Asa mi-a spus pediatra mea. Noua ne-a spus dupa ce am facut analize in primavara, de atunci luam in fiecare luna. Statea bine cu fierul dar era un pic la limita, asa ca.. pediatra a hotarat sa luam fier.
Sanatate si numai bine.
Citat: |
citat din mesajul lui lorellay saru-mana de voturi vreau sa va intreb ceva..cate picaturi de fier dati voi? Diana mi se pare cam anemica..are palmele si talpitele albe...analize doar in toamna..ca nu as vrea sa o intep... http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/somnic-pufos-34 vot!multumesc Codrin si Diana....cei mai iubiti dintre pamanteni... |
carmennigel spune:
Buna mamici !
Din cate am citit , am observat ca nu puteti vizualiza pozele cu copii mei!
Incercati aici: http://family.webshots.com/photo/2403271190106657577zAwAjW
Sper sa mearga , daca nu , spuneti-mi si vorbim pe messenger
babyzapi spune:
Carmennigel sa-ti traiasca ingerasii. Ce mare e fetita si cocheta, cati ani are?
Eli singurul mod de a scapa de stres ar fi sa plecati in concediu sau la tara sau la altcineva unde sa puteti sta macar o saptamana.
Lorellay votat.
Darling multa sanatate lui Eduard, asta e partea grea cu gradi ca se imbolnavesc des.
bebecris spune:
ziua buna...
azi am fost si eu la eco....bebele este bine., mai mare cu o saptamana...are 11 saptam si 3 zile....crl=4.5 cm....
sambata ma duc la medlife sa fac analizele si papanicolau....
ieri mi-a fost mai bine...fara greturi...
pupici
Cristina - mami de DAVID - ANDREI si 10+
DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii
Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story
fluturasha23 spune:
citat din mesajul lui bebecris ziua buna... azi am fost si eu la eco....bebele este bine., mai mare cu o saptamana...are 11 saptam si 3 zile....crl=4.5 cm.... sambata ma duc la medlife sa fac analizele si papanicolau.... ieri mi-a fost mai bine...fara greturi... pupici |
Bebecris, sarcina usoara in continuare si bebe sanatos!
Otilia , ce mai faci? Mai ai asa de putin ...
Eli
bebecris spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui fluturasha23
Bebecris, sarcina usoara in continuare si bebe sanatos! Otilia , ce mai faci? Mai ai asa de putin ... Eli |
merciiii!!!!1
tu cum esti? cum te simti?
Cristina - mami de DAVID - ANDREI si 11+
DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii
Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story
fluturasha23 spune:
citat din mesajul lui bebecris merciiii!!!!1 tu cum esti? cum te simti? |
Foarte bine, am fost la mare 1 saptamana. Iuliei i-a placut foarte mult, mai ales in apa, n-ar mai fi iesit... Bebelina e bine, creste, peste 2 sapt am eco morfologica. Eu nu am avut probleme in sarcina, daca nu aveam colecistita, era super. Acum imi e fff bine.
Z_IULIA spune:
SALUTARE !!!!
Fetelor nu imi vine sa cred ce de mamici cu burtici ! Sa fie intr-un ceas bun si va urez la toate o sarcina la termen si fara surprize!
Am fost asa ocupata ca pe forum nu numai ca nu am scris dar recunosc ca nici macar cate un ochi nu am mai avut timp sa arunc. Am terminat cu sesiune, licenta tot... apoi a murit socrul meu ...
Acum suntem in alta forfota, ne pregatim de nunta (asa e viata) ! Se casatoreste verisoara mea. Si uite asa din una in alta...
Am copiii mari! Diana nu vorbeste ea prea multe dar stie tot! Ma uimeste cum intelege si face absolut tot ce i se spune. E intelegatoare si nu ii sta piciorusele toata ziulica! Claudiu acum e in vacanta dar e ocupat cu antrenamentele la Judo si cu temele de vacnta.Ma ajuta si el foarte mult. Am copii minunati.
Gata , m-am laudat destul...
Va urez toate cele bune si promit ca in limita timpului(care nu imi ajunge niciodata) o sa mai vin si la pagina noastra draga !