*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (115)*
Raspunsuri - Pagina 4
criss703 spune:
Fetelor multumesc frumos de raspunsuri Anca (hmm aer de munte zici ) Malinas (cu ser fiziologic , baita cu abur am tot incercat ) ,Printesa waw tu asa i-ai scos direct din gat? cum ai reusit sa-i ti ? nu le-a venit sa vomite ? ..na logic cred ca de acolo ar trebui scosi dar nu stiu daca voi reusi abia ii scot din nas .
Printesa01 spune:
criss, nu iti imagina ca le face placere.
sincer, cand mi-a spus pediatra sa fac asa, m-am inchinat, si m-am gandit ca a luat-o razna
si cu prima ocazia, i-am pus aspiratorul in mana, si plodul in brate.
deci, se ia una bucata plod in brate,cam in pozitia de alaptat... se pregateste aresnalul format din aspirator si bb; dai drumul la aspirator cu piciorul din dotare ( stangul, sau dreptul, dupa preferinte)
plod urla pt ca il enerveaza aspiratorul, tzusti cu batul in gurita, zbang afara
la nevoie, operatiunea se repeta
da, ii vine sa vomite, dar nu te plimbi cu batul ala prea mult pe acolo
ma ofer pe post de indrumator, la nevoie. . te astept cu drag, in drumul taberei
dar mergi sa o asculte totusi si un medic
carmennigel spune:
Buna mamici !
Am promis ca revin cu niste fotografii si sa stiti ca nu am uitat!
http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=5140710244&albumId=419435244&ownerId=46985783
lorellay spune:
carmen nu merge link pehi5..spune ca nu mai exista contul
Codrin si Diana....cei mai iubiti dintre pamanteni...
Otiliav spune:
Adriana, te cred ca esti tare circumspecta cu greutatea lui bb. Imi aduc bine aminte ce te-ai chinuit la nastere de s-a ajuns la forceps cu voinicul tau. Si mai tin minte ca spuneai ca a doua oara vii in Romania sa faci cezariana, nu?
Carmen, nici eu nu pot vedea pozele. Dar nici cont n-am pe hi5.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 38+ Iulia Alexandra
Darling_ spune:
Eduard iar are febra, aseara am ajuns la urgente cu el ca era moale si gales si adormea din picioare. Probabil ca are un virus iar. De cand am inceput gradinita o tinem tot asa.
Amalia am uitat sa va felicit pt noua casuta, sa fie intr-un ceas bun
Otilia da asa parca ziceam, dar acum am prins iar curaj. Si e imposibil de organizat o cezariana la distanta. Sper si am incredere in Dumnezeu ca va fi bine.
Alina, si noua ne e tare dor de voi, de plimbarile de acasa, de pizza aia buuuuna. Poate la anul de Paste ne vedem cu totii. Pupici mii de la noi (si Laviniei de asemenea).
Adriana w30+ cu Alexander si mamica de Eduard (09.12.2008)
criss703 spune:
Printesa multumesc de explicatii , inca nu am avut curaj , oricum mucii sunt tot acolo , am fost azi si la med.fam . dar nu are altceva(ce bine!) decat ..muci , ne-a dat Panadol si picaturi de nas si a zis sa bea multe lichide (ajuta fie sa curga mucii pe nas fie sa-i inghita si sa-i faca in scaun ...asa o fi ? ! ). Mai am 1 intrebare in caz ca i9ncerc din gat sa-i scot : ai lasat la furtun doar partea subtire ca o bagheta? sau ai folosit aparatul intreg ca pt. nas?
eliza_cri spune:
buna fetele
scuze de intarzierea cu care editez mesajul.
ieri am fost la doca la craiova suntem bine colul a mai crescut putin, fetita era bine si ea are niste craci lungi...ca am mai si ras cu doca zice 'mai da tu esti numai gazda?'
in fine mergem pe tratamentul actual pana la 28 de saptamani cand urmeaza,iar sa ne vedem adica undeva prin 22 sept daca totul decurge bine.
booon toate bune si frumase insa in noapte ce a trecut am avut niste dureri f f urate undeva pe partea stanga a burtii stiti voi unde are buba cezariaza veche...ufff cred ca si vremea, combinata cu stresul si drumul au contribuit...acum inca ma resimt dupa drum, dar incerc sa ma relaxez cat mai mult...da cand il vad pe ion cum se streseaza ba de una , ba de alta zau de nu ma antreneaza si pe mine spre starea lui..numai ma vai ca toti avem bube.
va pup si va tin la curent cu situatia
20+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008
lorellay spune:
hello
intru pe fuga...
am si eu nevoie de voturi aici http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/somnic-pufos-34 .Nu trebuie cont..e organizat de jhonson cu DC...
Se voteaza zilnic.
Stiu ca sunt un stres...multumesc mult de ajutor!
Codrin si Diana....cei mai iubiti dintre pamanteni...
monicus spune:
Votat pe somnoroasa. Ce dulce doarme..... sa iti traiasca.. pufuletutza... Pupici
Citat: |
citat din mesajul lui lorellay hello intru pe fuga... am si eu nevoie de voturi aici http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/somnic-pufos-34 .Nu trebuie cont..e organizat de jhonson cu DC... Se voteaza zilnic. Stiu ca sunt un stres...multumesc mult de ajutor! Codrin si Diana....cei mai iubiti dintre pamanteni... |