*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (115)*
Raspunsuri - Pagina 18
ginye55 spune:
Cu olita nici noi nu ne impaca...de fapt nu ne mai impacam. A avut o perioada de cateva zile in care se aseza frumusel pe olita ....se mai intampla sa faca pishu/kk. Acum nici sa nu o vada. Am incercat sa-l pun pe wc....a fugit ca din pusca. Asa ca las plodul in pace pt moment.
Sa ne laudam si noi putin: mananca singur cu lingura si furculita cu o precizie de nu-mi vine sa cred...doar cand mananca ciorba se face ca un porcusor...in rest nimic nu se vede pe masa sau la gura lui.S-a invatat sa bea apa din cana cu cioc (i-am scos supapa) fara sa curga apa pe la colturile gurii. Cand termina de mancat zice "nu mai e" pe limba lui (iese un "mae" ) isi ia farfuria si o pune in chiuveta. De cateva zile mananca banana tinand-o singurel de coaja (ii place la nebunie). Cand termina ia coaja si o duce la cosul de gunoi.
Cand face kk imi aduce pampers sa-l schimb. Mai nou se piteste si se lasa pe vine cand face.
In carut mai sta si el...are momente si momente.
Cu somnul ...ne declaram inca bebelusi...nu reusesc sa-i scot somnul de dimineata deloc. Sa vedem cat o mai dormi in 2 reprize.
Daca mergem la cineva sau cand vine acasa de la joaca bate la usa si asteapta linistit sa i se deschida usa.
Intelege absolut tot ce vb cu el, imi aduce ce-i cer, stie sa se faca inteles prin gesturi...dar nu vrea sa vorbeasca.
In parc e f sociabil...la inceput ma speriasem ca statea ca o moaca lipit de mine si se uita la copii cum se joaca. Acum fac sport extrem cu el in parc. Acum e aici in secunda 2 nu-l mai vezi.
E o dulceata de baiat nazdravan!
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
Olivia26 spune:
Uf, scumpeii nostri ce mari s-au facut si cat sunt de inteligenti, oare cand a trecut timpul.
Nici al meu n-are nicio treaba cu olita, o plimba prin casa, deocamdata ii tot repetam ca exista ca alternativa la pampers si ca atunci cand nu mai vrea pampers, e de-ajuns sa spuna Am luat si reductor, sa vedem ce-o prefera, deocamdata nici nu incerc mai ales ca indata vine bebe, astept mai intai sa se adapteze la noua formula si apoi olita. Aaaa, si sa nu vada laptele, nu bea deloc
Cami, nu stiu ce sa spun cu capacitul, incearca sa elimini cumva cauzele care ii provoaca astfel de reactii, eventual sa o pregatesti inainte de nani, sa-i spui ca mergeti amandoua si tu o sa stai tot timpul langa ea si o sa doarma asa bineee alaturi de mami iar cand se trezeste ii poti spune "ai vazut ce bine a fost sa faci nani", asta cateva zile la rand; daca nu, eu de obicei daca nu-mi place ceva din ce face ii spun mai bine sa facem altceva, de ex in cazul vostru eu as incerca sa anticipez cand are ganduri de genul asta incat sa nu mai apuce sa dea si i-as spune mai bine sa ne iubim si sa ne dam pupici ca asa fac oamenii care se iubesc mult asa cum ne iubim noi La noi merge, daca e vreodata nervos sau imi dau seama ca l-ar enerva ceva, se imblanzeste repede asa dar acum cine stie, depinde mult ce are efect in cazul ei. Acum daca apuca sa loveasca, nu stiu...mi-e sa nu devina si mai confuza sa creada ca merita pupici pt ce a facut, complicat, tin pumnii sa gasesti solutia potrivita, sa ne spui si noua.
Abia astept sa aud cum i-ati pregatit pe puii mai mari, eu ii spun mereu ca o sa vina bebe care o sa fie mic mic si ca mami o sa aiba nevoie de ajutorul lui david care e mare si intelegator ca sa avem amandoi grija de bebe, il luam mereu la ecografii cu noi si ii aratam manutele, piciorusele etc, de fiecare data cand vedem un bebe ii spunem ca asa are si mami in burtica. I-am aratat si filmulete cu el cand era mic. El pare incantat si pupa mereu burtica, si culmea golanul mic ii raspunde de fiecare data cu cate un sut, insa cine stie cum va reactiona de fapt atunci. I-am luat si carut jucarie, o sa ii luam si o papusica bebe si i le dam atunci, cand venim de la maternitate o sa-i aducem ceva frumos, cadou de la fratica. Mi-am luat wrap asa incat sa pot sa-l tin pe bebe in wrap si sa pot in continuare petrece cat mai mult timp cu dav. Acum simt ca exista o legatura asa puternica intre noi, sper sa reusim sa o mentinem si sa intre si bebicul in gashca Orice idee mi-ar prinde tare bine
Despre Oti, tot nimic?
Azi am batut recordul de stat la calculator tot asteptand vesti
32+ si de David, barbatel iubit - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
babyzapi spune:
Oti hai cu vesti bune
Al meu de o saptamana a inceput sa zica "nu" (pana acum doar dadea din cap). Si e atat de scumpic si dulce cum zice el "nu" si tonul vocii care il are cand spune...ca nu ma supara deloc cand refuza sa faca ceva ce-i cer .
bebecris spune:
hop si noi!!!
noi in timp ce ne pregatim de muuuulttt asteptata vacanta la mare......david s-a pricopsit cu o otita urata si suparatoare....
azi mi-a facut febra 39.7 cand ne-am intors de la dr...este pe antibiotic...CEDAX....pe care l-am gasit ffff greu....OTOCALM....in fiecare ureche cate o picatura de 3 ori pe zi...azi am facut treaba de cand m-am trezit...m-am chinjuyit cu el cu febra mare sio mers la dr.....ne-a dus tati...dar iar caldura asta ma termina..nu stiu cum rezista alte gravidute...dar pe mine m-a facut cu nervii.....se vede deja burtica...am intrat in 14 saptamani...uau!!!
joi merg si eu la control...sa speram ca este bine....sa putem pleca linistiti la mare....
Cristina - mami de DAVID - ANDREI si 12+
DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii
Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story
eliza_cri spune:
despre noi mai exact Dimitrie
nu impart in rele bune
deci la capitolul mancat papam cam tot ce primim nu prea suporta unele tipuri de peste si de orez...daca ii pun in farfurie si ii dau lingura papa cat papa cu ea dupa care ia mancarea din farfurii si o freaca in maini de se face un porc dupa ce termina de frecat o baga in gurita..in sfarsit accept in genere, dar ii spun ca trebuie sa ajunga in gurita papita si o baga in gurita
capitolul activitati stam frumos in tricicleta uneori ii mai place sa pedaleze la ea..nush cum ia venit efectiv intr-o zi a pedalat, in carut nu il mai folosim de prin primavara, in masina e ok sta cuminte acolo pe locul lui
se urca singur pe topogan si se da, se urca in leaga, ii place in tiribonba insa nu prea stie sa se comporte cu copii daca nu ii plce fata vreunui copil fie incearca sa il strabga cu mainile orice portiune gaseste din copil , fie impinge..inca mai lucram la socializare...se joaca frumos cu copii la nisip si cu masinutele
cuvinte cred ca avem un vocabular de vreo 3a cuv in sensul ca il schimb de sosete stie imi arata degetele, apoi imi arata ca are buba pe picior si ca il doare au..pe langa mama , tata, baba, tataie a invatat mai toate animalele de pe a tara, iezii, puii,rata face ca ele cotcodaceste, behaie, face mu..in fine cam ca toate...
dimineata ma saluta si imi zice neata eu obisnuiesc sa il salut asa si copilul a prins faza, ...zice matul, cucu, aca la apa..nu reusim sa corectam , bubu masina., hai si tu.in fine multe
executa cam 90% din comenzile pe care le primeste de ex da-mi clestisorii a..atunci cand intind hainele mi le da, sau scoate hainele din masina, prima data i-am arata eu cum si acum e tare interesat cum vede ca se termina programul topaie de fericit, hai sa ne spalam pe maini tust la baie, hai sa spalm dintisorii la fel entuziasm maxim..in sfarsit eu sunt in general multumita de el doarme singur, nu face nazuri ziua dormim si acum 3-4 ore si fara noi cu galagie in cl avem in cartier care e mai mare cu o luna si jumatate si vorbeste de ne-a spart...evident si parintii lui sunt mai sociabili ca noi si a intrat in contact cu n--spe persoane pe cand noi mai non-sociabili si nevizitati ca de bortos virusi alea alea...eu zic ca in timp va fi bine
nah ca am uitat capitolul olita daca il pun face, dacu nu se foloseste de pampers in sensul ca isi face nevoia dupa care vine si imi zice ca are cah si ca pute...si el s-a speriat cand afacut pp din picoare asa a fugit de la locul faptei
nu are crize gen urlat, tipat , trantit pe jos insa zice si el acolo pe limba lui eu zic el zice si tot asa
si seara syie ca trebuie sa eliminam pe vuu tantarii si da si el cu palma pe pereti sa ii prinda e un dragalas
are si o chestie urata tata ion nu are injuraturi in vocabular insa daca nu ii convine ceva zice mata, copilula prins faza si cand nu ii convine ceva evident mata...cel mai nasol a fost cand prin oras ne-am intalnit cu nush ce cocosneata..a ce copil frumos...mata..la care eu sa salvez situatia asa mama vorbeste frumos si respectos cu mata cum te-am invatat si cu dumneavoastra..deh avantaje si dezavantaje
ii mai place f mult la bucatarie sa imi ia borcanele si sa le umple cu cartofi sa bata cu telul prin oale..saracul daca a stat mai mult cu mine are mai mult activitati femeiesti in program
si vb cineva de numere si el stie de la 1 la 10 ii place in special sa pronunte pe 2, 6,10 si el le recunoaste si cand vede la ceasul de la radiu cifra doi, evident doi, doi
stie unde locuim si se opreste la interfon pentreu ca stie ca trebuie sa bagam cartela apoi in fata usii noastre din 4 posibile, stie unde este masina noastra parcata si care este..in cl eu zic ca stie ca si majoritatea copiilor de varsta lui
eu va zisai mai mult din activitatile din interiorul casei pe afara numais tiu cum se comporta de ceva vreme eu fiind indragostita de domnul apartament
cum trece timpul si cand ma gandesc la nov-dec si la domnisorica au , auuuuu..speram sa ne descurcam
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Otiliav spune:
Eu am fost la medicul de familie dar ce poate el sa-mi spuna. Moasa e in concediu, ginecolog n-am asa ca stau si tot astept.
Bagat iar shopping cateva ore, mers in vizita si dupa aceea macare si nani. Acum scot gogselele prin gradina si imprejurimi.
Ma dor picioarele de atata plimbareala
Olivia, nici eu n-am experienta la diferenta mica intre frati. Las' ca de ne descurcam noi cumva.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 39+ Iulia Alexandra
Alexa.1983 spune:
Buna fetelor...
Nu poate sa ma ajute nimeni cu un raspus referitor la fontanela neinchisa la 1 an si 9 luni???? Lui Daniel nu i s-a inchis inca si am bagat calciu si D3 la greu, am fost la mare 2 sapt...nimik...
eliza_cri spune:
alexa iti raspunsese printesa si zice cum ca este ceva ereditar si ca a patit.o si ea la primul baiat si ca nu e ceva de speriat asta din cate retin eu
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Alexa.1983 spune:
Aaaaaa, saru'mana...nu stiu cum de am ratat mesajul.. ca ma tot uitam pe paginile trecute...Multumesc ...probabil de la varsta inaintata, alcool, tutun si nopti nedormite...mi se mai pun ochii genunchi peste genunchi si vad in dungi...
Otiliav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alexa.1983 Buna fetelor... Nu poate sa ma ajute nimeni cu un raspus referitor la fontanela neinchisa la 1 an si 9 luni???? Lui Daniel nu i s-a inchis inca si am bagat calciu si D3 la greu, am fost la mare 2 sapt...nimik... Laura lui Alexis Daniel alias Dodo 17.11.2008 ...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!... |
Efectul calciului si al marii nu se vede imediat. Mai ai putintica rabdare ca se inchide ea.
Analize de Calciu i-ai facut?
Eu in Ana am tot bagat calciu si anul trecut tot i-au iesit analizele proaste. Cred ca este si ereditar ca si mie imi ies proaste analizele asa ca ce pot zice.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 39+ Iulia Alexandra