*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (115)*
Raspunsuri - Pagina 10
ginye55 spune:
Multam de idei, fetelor! In seara asta i-am dat pilaf cu morcovi...bafta mea ca mananca tot ce-i dau...mancare sa fie. Asa el e destul de vioi. Vedem cum evolueaza treaba.
O noapte racoroasa, fetelor!
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
Otiliav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ginye55 Neatza! Caldura mare.... Spuneti-mi si mie ce mai mananca piticii vostri dimineata? Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008) |
Ei, daca nu vrei sa vii in Norvegia la racoare
Elisa primeste cereale cu lapte, rosie/castravete/ceva carnita/cascaval musai /ou/masline/ castravete si branzica, gris/orez cu gem, paine la cuptor cu cascaval ras deasupra/unt/gem plus lapte dulce.
Darling, ce nume frumos ati ales pentru bb, super
Steliana, pai cine a zis ca sunt calma? Ba as vrea sa nasc, ba da copilul cu capul si ma apuca teama de cum va merge nascutul.
Ocean, daca nu anunt eu pai mesaje am cui da ca inca am in telefon grupul cozonacei si imediat incep sa va stresez cu sms-uri.
Daca vrea supe creme pai acolo ii poti ascunde si carnita/ou ce legume vrei tu. Si i le dai, ba cu unt/smantana ba cu crutoane.
Bertha, sa stii ca la tine ma gandeam cu Darius pe la spital. Macar sper sa fie ziua sa mearga Ana la gradi. Am retinut, la tine dau sigur sms.
Eu inca mai visez cu ochii deschisi, adica sper la o nastere fulger sa n-am timp de sms-uri .
Eli, ma bucur ca sunteti bine, am emotii pentru tine.
Hai ca am uitat sa va spun ca am pus poze, o tona ca ne-am plimbat incolo si incoace, sa nu ma "pomeniti". Sunt cam de pe aici cu Elisa.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 39+ Iulia Alexandra
fluturasha23 spune:
Wow, Otilia, sunt super gogoselele tale. Deja mi le si imaginez in formatie de 3! Ce mamica mandra!
Nastere usoara si naturala sa fie!
ginye55 spune:
Otilia ti-am admirat sagetelele!
Noi am avut inca o noapte super agitata...cu dureri de burtica.
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
eliza_cri spune:
neata feti
ginyeenterocolita cunoastem, am avut si noi acum vreo 2 luni de la o cutie cu laptic naspa...de atunci am trecut iarasi pe artificial dupa dieta de 1 saptamana pe noi nu ne-a lasat sa papam carnita decat in a 3-a zi, in prima decat ceiutz de menta..urata, urat cunoastem...sanatate muuulta lui stef.
otilia ce frumoasa sunt sagetelele amandoua la roz, iar plaja, of plaja cu nisipul ei ...crede-ma ca eu am niste emotii cat carul, dar incerc sa mi le infranez facand una alta..uneori imi iese alteori....doca spera ca ducem macar pana la 7 luni...apoi mai vedem..cu Dumnezeu inainte....
astept mult asteptata anunt...am nascut, la ora cutare pe iulia care este...hehe asa de proa
la noi este inorat, a plouat de pe la 5 dimineata cand m-am trezic sa merg sa papam , domnii baieti sunt la tzara si a fost cam greu fara ei..am vb cu ei la tel cica azi vin numai stau le e greu fara mimica lor
21+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008
bebecris spune:
revin si eu cu vesti asa si asa.....sambata noapte m-am trezit intr-o balta de sange si cheguri.....m-am speriat rau...sotul a facut atac de panica....am ajuns in final la spital (unde nu au avut nimic din ce ar treb sa aiba)....mi s-a facut eco...bebe era bine....nici urma de hmatoim (doagnostic puse de dr)...sunt internata pt supraveghere fiind pacienta dlui conferiantar....duminica nu a venit nici bau bau s ama consulte...luni dim....insa incep sa fac sapaturi si sa vad cu cine piot vb avand in vedere de ca ginecu' este in concediu...il sun ..imi zice cu cine sa vb....ma consulta...totul bine....dupa eco nu am mai sangerat deloc....
sunt pe utrogestan :200mg/6 h......ASTA ESTE GRATUIT PT GRAVIDE?
ieri ma duc la eco la medlife baneasa la dna dr. SCHWARZ....care m-a tinut 45 de minute....bebe era vioi..nu a reusit sa vada sexul...dar asta conteaza mai putin...totul este bine...doar ca PLACENTA ESTE USOR DEFORMATA PRIN PREZENTA UNEI FORMATIUNI CIRCULARE MIOMETRIALE CU DIAMETRUL DE 2.7CM...adica se pare ca ar fi un fibrom...este tot ce-mi lipsea mie.....nu am idee cat de grav este...dr meu mi-a spus la telefon sa stau linistita ca ne vedem imediat cum vine...luni/marti....etse mic...insa....poate cauza cumva sarcinii?
acum 20 minute am gasit un firicel de sange inchegat.....dar nimic altceva...m-am sters si nimic...totul curat...nu am dureri...nimic....
Cristina - mami de DAVID - ANDREI si 11+
DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii
Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story
fluturasha23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebecris revin si eu cu vesti asa si asa.....sambata noapte m-am trezit intr-o balta de sange si cheguri.....m-am speriat rau...sotul a facut atac de panica....am ajuns in final la spital (unde nu au avut nimic din ce ar treb sa aiba)....mi s-a facut eco...bebe era bine....nici urma de hmatoim (doagnostic puse de dr)...sunt internata pt supraveghere fiind pacienta dlui conferiantar....duminica nu a venit nici bau bau s ama consulte...luni dim....insa incep sa fac sapaturi si sa vad cu cine piot vb avand in vedere de ca ginecu' este in concediu...il sun ..imi zice cu cine sa vb....ma consulta...totul bine....dupa eco nu am mai sangerat deloc.... sunt pe utrogestan :200mg/6 h......ASTA ESTE GRATUIT PT GRAVIDE? ieri ma duc la eco la medlife baneasa la dna dr. SCHWARZ....care m-a tinut 45 de minute....bebe era vioi..nu a reusit sa vada sexul...dar asta conteaza mai putin...totul este bine...doar ca PLACENTA ESTE USOR DEFORMATA PRIN PREZENTA UNEI FORMATIUNI CIRCULARE MIOMETRIALE CU DIAMETRUL DE 2.7CM...adica se pare ca ar fi un fibrom...este tot ce-mi lipsea mie.....nu am idee cat de grav este...dr meu mi-a spus la telefon sa stau linistita ca ne vedem imediat cum vine...luni/marti....etse mic...insa....poate cauza cumva sarcinii? acum 20 minute am gasit un firicel de sange inchegat.....dar nimic altceva...m-am sters si nimic...totul curat...nu am dureri...nimic.... Cristina - mami de DAVID - ANDREI si 11+ |
Cristina poate ar fi mai bine sa mai consulti inca un dr. azi/maine. Macar sa stai linistita pana vine dr. tau. Bine e sa consulti 2 doctori in situatii din astea. Oricum nu intra in panica dar nici foarte linistita nu sta cu firicelele de sange.
Utrogestanul nu cred ca e gratuit, nici elevitul nu mai e. Intreaba-l pe dr. de familie
Alexa.1983 spune:
Otilia ...te pup si ma gandesc la tine mamik curajoasa si frumoasa....Ce de "noi" mamici pe aici...Va pup pe toate...sper ca faceti fata cu bine caldurii de afara....
Bebecris...sa fii tare si ai mare grija de tine....
Doamne cand va vad deja gravide , la al 2 lea, al 3 lea...am senzatia ca sunt o lenesa aiurita....ma simt ca e greu cu unul...dar cu o armataaaaaaa?.....
Noi am fost cu Daniel la mare ( poze sunt pe facebook daca ma cautati la laura calinescu va dau add) a fost tare distractiv dar dupa fiecare sapt de stat acolo s-a lasat cu muci, tuse, stranut.....Va ubi pe toate si ochii care nu se vad tot NU se uita
Otiliav spune:
Eliza, e super bun nisipul aici. Pacat ca nu tine vremea cu noi ca as fi toata ziua cu ele la mare.
Bebecris, bafta sa primesti tratamentul corect. Nu cumva placenta acopera cicatricea de la cezariana si de acolo prin frecare apar sangerari? Eu asa am patit la Elisa.
Alexa, esti tanara mai, ai timp sa mai copilaresti pana la bb2. Dupa 30 de ani incepe in general iar sa ticaie ceasul.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 39+ Iulia Alexandra
eliza_cri spune:
neata
bebecris muuulta, multa sanatate si rabdare sa fi cumintica sa stea bb acolo pana la termen
alexa haha sa sti ca e ceva cu telepatia chiar ma gandeam ieri la tine si nu numai si la restul fetelor care nu au mai intrat..si uite ca ne-ai scris ....asa e nu se uita
21+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008