*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (115)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Neatza!

Caldura mare....

Spuneti-mi si mie ce mai mananca piticii vostri dimineata?

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

buna fetele
ginye pai noi papam 240 ml lapte cu canutza...am scos definitiv bibele si apoi dumicam un iaurt cu painica pe care fuga , fuga il papam..in unele zile din motive financiare ii mai fac gris cu caise, sau prune sau orice alt fruc care il am prin casa....si gata ca ii ajunge...

ieri am fost la garla cu ionu si boracul din dotare...am zis sa mai scot si eu capul din casa...nenica statui eu la umbra da asa m-as fi aruncat in apa decat udam una bucat picioare din doatre si inapoi la sezut...am stat vreo 1.30 cca 2 h, dar a meritat si baietii s-au distrat de minune pun poze acusi

21+

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

uitai sa va spun ca a mers si tataia cu noi [socrul din dotare] il iubeste mult pe Dimitrie si el se intelege bine cu buni caruia ii zice tataie
pozne aici
http://community.webshots.com/album/578308226ABOWdt

mirthule ia zi talica pe unde umbli ca te-am dat disparuta soro

Oli eu cred ca v-ati gandit la nume insa il tineti secret, nu glumesc sa nu te superi

21+

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

neatza,

tati e azi la un curs asa ca azi sunt acasa in concediu. Ce bine e

Ginye noi dimineata papam fie cereale cu iaurt si un fruct in cele mai multe cazuri o banana, lapte cu cereale si un fruct, brazica dulce cu un fruct sau mar copt pe care il prepar cu o seara inainte, banana cu biscuite, cereale cu cacao cu lapte( coco pops) si banana dar astea incerc sa le evit ca-s asa de duuuulci, dar ii mai dau din cand in cand. Apoi un biberon cu lapte. Ouale nu-i plac, le scuipa imediat si se si sterge pe limba dupa.

eu in schimb nu stiu ce sa-i mai gatesc pt pranz. In ultimul timp a devenit foarte fitzos cu mancarea. A slabit, s-a lungit si s-a subtiat de i se vad coastele. Nici lapte nu prea mai bea. Ieri am ajuns la capatul puterilor, mai ales ca m-au sunat de la gradi sa-mi zica ca la ora 12 scutecul lui era uscat desi cica ar fi baut si lapte si apa. Supe, ciorbe, peste, legume nu serveste. Intr-o zi a mancat numai o jumate de banana si un iaurt. Mananca ciulama de pui si mamaliga cu branza si smantana. Nu mai suporta bucatelele le scuipa imediat. Ooof ce s-o fi intamplat cu copilul meu????

Adriana w31+ cu Alexander si mamica de Eduard (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Printesa01 spune:

Darling, eu vara fac mai mult ciorbe fara carne. de dovlecel, de rosii, de "toate legumele pamantului", astazi am ciorba de teci (fasole galbena).
ciotba cu carne fac doar de perisoare de curcan sau ciorba de vacuta.
apoi fac piept de pui la gratar, sau aripioare prajite (na, ca le dau prajeli), sau copane la cuptor.
Avantajul meu, recunosc, este ca Golanul de Cris mananca din oala familiei, cam de la 8 luni.

Zambesc atunci cand va vad ca va vaitati de "bucatele"Doamne, ce vremuri demult uitate. Alex a mancat mancare terciuita pana tarziiiiiiu, spre 2 ani

Gynie. cereale cu lapte, omleta cu o rosie mica, cascaval sau branza taiate feleii lungi si mancate pe fuga (NEAPARAT!, ca altfel, nu intra), paine prajita cu diverse kestii pe ea: unt,branza dulce, miere

si apoi fuga afara , unde devoreaza amandoi un kil de fructe de se minuneaza tot parcul. azi au mancat afine si aratau ca 2 draci, negri la gura. Binenteles ca m-au comentat babele din zona, ca s-au murdarit copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Printesa01 spune:

mi-am recitit mesajul
suna ca aruncat din tren
mai, scuze, dar tot o fugareala la mine in casa.

Cherie, guuuuura, sa nu te aud de shopping. tu nu ai auzit de criza?

Bertha, , fata, vine septembrie, esti ready?

Otilia, hmmmm, madam, io cred ca la al treilea o sa mor de frica nasterii. Fomeie, tu cum de esti asa calma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Fetelor...fi-miu s-a pricopsit cu o frumoasa enterocolita! E la regim...lapte fara lactoza, pilaf, branza, banana, paine prajita...mai ziceti voi ca nush ce sa-i dau de regim.

Printeso...parca le si vad mutritele dracusorilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Salutare!

Ginye multa sanatate lui Edi!

Criss , o sa pun poze cu omu' de nisip, doar ca am un calc naspa momentan si nu prea am tragere sa descarc poze in el, aparatul n-a fost niciodata asa "indesat".

Eli ai grija de tine si de burtica, imediat ma uit la pozele de la balaceala.

Fetelor, ce mi-ar placea sa va dau idei de mancare, urmaresc si eu cu atentie ce se mai scrie, al meu mananca paste goale cu sare, daca indraznesc sa pun pe ele parmezan si/sau ulei de masline, nu ii mai plac. Fasole verde fiarta cu sare si cu un pic de ulei de masline peste, ca altfel scazuta sau ciorba nu ii mai place de ceva vreme incoace. Nu mananca nimic combinat. Daca ii fac la cupotor pui cu cartofi, mai intai ii dau carne, apoi cartofi, apoi legume din salata, ca daca vede legumele nu mai vrea nimic altceva. Are apucaturi de vegetarian asta al meu, dar cruditati nu si fierturi. ce sa ma fac cu el... mamaliga, orez gris, piure de cartofi nu! ou nu! peste nu! ciorbele rar, cum il apuca. unde-i ala de-si smulge parul din cap????????nu-i, ii bun si asta:

am editat ca era de toata jena, nu intelegeam nici eu mesajul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Eu am o nelamurire.. Otilia, pe noi cine ne anunta daca nasti?.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Ginye multa sanatate puiului! Imi pare rau ca s-a pricopsit cu asa ceva! La alimentele enumerate de tine as adauga: mar copt, piept de pui la gratar, morcov fiert, ceai de menta, biscuiti sarati/covrigei....Cam astea mi-au venit in minte acum.
Pup!

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Fetelor...fi-miu s-a pricopsit cu o frumoasa enterocolita! E la regim...lapte fara lactoza, pilaf, branza, banana, paine prajita...mai ziceti voi ca nush ce sa-i dau de regim.

Printeso...parca le si vad mutritele dracusorilor!

Mergi la inceput