FIV in Ungaria 111
Raspunsuri - Pagina 4
aristica spune:
sami sunt ceva mai increzatoare in fiv-ul asta, iar cele 15 doze de progesteron injectabil imi trebuie pentru cazul in care voi fi insarcinata, ca eu sper sa fie un rezultat pozitiv de data asta. Eu de valoarea din ziua 21 vorbesc, nu de cea din ziua 3. Verificam ziua 3 si ziua 21 pentru ca ma pregateam pentru o "noua" sarcina si pentru ca tot cautam un motiv pentru care nu se prindeau copilasii. Nu sunt dispusa sa risc sa am valori scazute din nou. Ai idee sub ce denumire se gaseste progesteronul injectabil in Germania?
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
aristica spune:
...si va trebui sa fac unul la 3 zile, uitasem sa-ti zic
samira33 spune:
aristica si eu tot la valoarea din ziua 21 ma refeream...si stiu foarte bine ce vorbesc...cred ca ai inteles putin gresit.
aristica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 aristica si eu tot la valoarea din ziua 21 ma refeream...si stiu foarte bine ce vorbesc...cred ca ai inteles putin gresit. |
da, se prea poate...dar e bine ca ne-am conversat pe tema asta, ca mai am o intrebare in plus de pus docotrului la urmatoarea intalnire
cristal1995 spune:
Fetelor, mai am 7 fiole Pregnyl 5000 (Proluton) din Germania. Cine are nevoie PM.
Pup
Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"
MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 7 FIV+inca 2 ET
sonya_mea spune:
Fetelor, vad pe site-ul de la synevo ca au 2 analize beta...
Free Beta HCG si HCG total(HCG+beta).
Eu pe care trebuie sa o fac?
Motzishor, Simonia, tin pumnii si ma rog pt voi
pogonici1977 spune:
hai sonyaaaaaaaaaaaa...
ne ptr tine sa fie bineeee
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
Motzishor spune:
D-ne ajuta sonya, sa ai un beta mare-mare sa ne bucuram de tine! Multumesc pt. rugaciuni, inseamna enorm pt. mine...