FIV in Ungaria 111

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

buna,
fetelor, este cineva la budapesta acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_b spune:

Buna seara, fetelor,

Vreau doar sa intreb daca in ultima vreme la Debrecen au fost ceva reusite.
Nu am prea vazut in ultima vreme fete care sa mearga acolo si sa ne spuna cum a fost.

Eu am facut un FIV la Dr. Tandor, nereusit. A reusit cineva anul acesta sa ramana insarcinata cu FIV la Debrecen?

O seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Sonya, imi pare foarte rau pt nereusita ta! Stiu ca nu te poate consola nimic, indiferent ce ti-am spune!
Trebuie doar sa mai cauti cauza esecului, sa faci si analizele acelea de trombo si imunologice daca nu le-au facut si sigur vei reusi!

16+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

tamy cum te simti?

tu i ai spus lui dr A ca nu nasti la medlife si cum?
nush cum sa i spun

si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Mirelus, Albu e ok din punctul asta de vedere. Nu trebuie sa-ti faci probleme! Ii spui pur si simplu ca nu ai atatia bani disponibili pt o nastere la Medlife si sigur va intelege. Eu l-am intrebat chiar si pe cine imi recomanda la Filantropia, si nu a parut jignit!Oricum, daca vrei, poti merge in continuare si la el pt o a doua parere (sau pt prima).
Eu ma simt f bine. Nu am si nici nu am avut greturi. In schimb, am o rinita (de sarcina), deci am nasul infundat tot timpul si respir numai pe gura, ceea ce nu e f bine. Dar nu am ce face, ca nu imi trece cu apa de mare, iar olynth nu vreau sa iau. (Cu asta sigur mi-ar trece).
Dar nu ma plang, e o nimica toata!Imi doresc f tare un copilas sanatos, iar problema asta e o nimica toata!

16+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea30 spune:

buna fetelor,
ada_b, eu in aprilie am facut 1FIV in Debrecen cu Bodnar, din pacate nereusit,,,,,dar noi eram 3 fete care ne-am imprietenit in ziua trensferului si pot sa iti zic ca din 3- una a reusit.
Eu ma mai duc in august sau septembrie, depinde de niste analize la care astept rezultatul........
Si eu m-am gandit mult daca sa scchimb sau nu locatia, si sa ma duc eventual la Budapesta,,,,,,, dar adevarul este ca nu pot scapa de la servici 2-3 sapt, asa lipsesc doar cate o zi, Debrecen fiind mai aproape de mine...
Acu fiecare isi stie situatia .... si sunt sigura ca o sa faci alegerea buna.
Ma rog pentru toate fetele ...... mai ales cele care asteapta beta.... stiu cum e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

simonia.si motishor...ne rugam ptr voii...........trebuie sa spargeti gheta gravidutelor de vara........

pe cand va testati??????????

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motzishor spune:

tanoo, eu sint in Budapesta acum. Mai stau pina duminica fff. de dimineata.

Pogonici, avem nevoie in continuare de rugaciuni/galerie/sustinere... Eu o sa fac betaHCG pe 9 August. Cam asa imi iese mie la socoteala... Va tin la curent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paunas spune:

Motzishor-cate zile ai(vei)sta in budapesta?sau mai bine zis cate zile au trecut de cand ai venit in budapesta si ai facut ET? si dupa ET cate zile mai stai?
vreau sa stiu cate zile imi fac rezervarea la hotel?

multam

ptr toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ngh21 spune:

Sonya, imi pare tare tare rau!

Sper din tot sufletul sa reusesti sa treci peste durerea asta si sa o iei de la capat!

Mergi la inceput