FIV in Ungaria 111

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paunas spune:

Motzishor-am cautat impresiile tale despre hotel charles!si am gasit.
dar nu am inteles ce cuprinde bucatarioara=frigider+chiuveta si plita?
pretul la hotel se poate negocia?

fetelor-cate zile si cate pastilute/zi se ia de PREDNISON ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

la szeged se dadeau 3/zi

si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RETAM spune:

Mirela tu esti si mami de Vlad deci ai un baietel de 11 ani ...sa-ti traiasca si sarcina usoara la gemeni ...al meu are 20 ani si as fi vrut si eu gemeni dar astai viata la 39 nu mai sper sa mai am bebe
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

retam sarumana

speranta moare ultima
nu se stie niciodata

si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motzishor spune:

paunas, eu sint tare multumita de alegerea facuta cu Hotel Charles. E curat in camera si se face curatenie in fiecare zi (spalat gresia, baie, bucatarie, aspirat in camera, sters praf, etc. Pretul e mai bun daca faci rezervarea on-line pt. ca iti da discount pt. sedere indelungata (mai mult de 3 zile). Bucataria e foarte mica - o camaruta cu o masuta cu 2 scaune, plita cu 2 ochiuri, frigider/bar chiuveta, dulapior deasupra si sub chiuveta, 2 olicioare, cutite, furculite, linguri, 4 farfurii mici, 2 mari, 2 canite, 4 pahare, tirbuson, etc. Cam tot ce ai nevoie. Ce e cel mai convenabil e locatia - aproape de toate cele importante - supermarket, farmacia la care PK ne terimite, clinica, puncte turistice.

Eu am stat mai mult pt. ca a trebuit sa fac consultatia initiala cu PK. Deci am stat incepind cu 2 zile inainte de inceperea stimularii pina la 5 zile dupa ET. Eu am facut ET marti pe 27 Iulie.. si plec duminica dimineata pe 1 August. Sper ca am raspuns la toate intrebarile, daca nu, astept sa fiu intrebata din nou...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

motzishor la 5 zile de la ET, gemenasii ar trebui sa fie "sudati" complet de uterul tau. Abia astept sa te aud cu un beta dublu
Am luat pastilutele de la simonia si Prednisonul deja am promis ca-l dau mai departe. Eu nu am prednison prescris la Dr. Albu, asa ca nu stiu cum se ia, iar pe cutie scrie doar 4 pastilute, daca nu ma insel, asa ca am sa va rog pe tine, simonia sau sonya s-o lamuriti pe paunas, ca eu sunt doar "omul cu livrarea" si nu vreau s-o induc in eroare.

P.S. eu cred foarte mul in sansa simoniei

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Motzishor

tanoo, eu sint in Budapesta acum. Mai stau pina duminica fff. de dimineata.

si in Ro unde vii?
mercic,

acum am vazut, USA, San Jose :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

hello,

back home, dupa cerclaj. mi se scurtase colul si apoi s-a si deschis, asa ca l-am cusut. mairis, stai potolita daca s-a scurtat colul. ia no-spa si mi mi-a dat si utrogestan si magneziu cand mi se scurtase, plus repaus absolut la pat.

simonia, motzisor, va tin pumnii!

prednison la budapesta am luat 4 zile, unul dimin si unul seara, parca.

sonya, sunt alaturi de tine.

unguroaicele mele, va pupi

Adi +20 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Adi, eu personal sunt mai linistita ca ai facut cerclaj. Va doresc multa sanatate tie si puiutilor si sa-i mai tii la caldurica macar inca 15 saptamani.

Ngh, ai facut eco? Cum esti?

Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motzishor spune:

paunas si fetele care vor sa stea la Hotel Charles: cind faceti rezervarea sa cereti camera cu vedere la curtea interioara unde este liniste (hotelul e in centru deci trafic mare). Sa nu acceptati sa platiti in plus pt. asta, spuneti ca nu vreti nimic altceva si ei or sa se conformeze. Eu am facut un pic de tam-tam pe chestia asta si ca drept urmare mi-au dat nu numai mie camera respectiva ci si simoniei. Singurul lucru pe care va recomand sa va aduceti de acasa este un ibric pt. cafea/ceai, etc.

Mergi la inceput