Bobocei de sept-oct, la soare (301)
Raspunsuri - Pagina 4
CD27 spune:
noi astazi ne-am externat la cerere, bibi are bronsiolita capatata de la Robi, e un pic mai bine insa dr ne-au drumul pe semnatura si au zis ca se poate intampla orice la o varsta atat de mica 

a avut raluri la plamani, se pare ca nu mai sunt dar e plin de secretii, astazi timp de 5 minute l-au aspirat continuu, i-au dat antibiotic, cortizon...atat l-au chinut si e o manuta de om, a fost horror sa vad cum i se sparg venutele...
si tot ascultandu-l la plamani i-au descoperit suflu sistolic la inimioara iar in urma ecografiei au constatat ca are o valva deschisa, o sa repetam eco peste cateva luni si speram ca se va inchide
am avut cateva zile de groaza
multa sanatate tuturor boboceilor
nikolici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _irina_ Azi ne-am intalnit din nou cu o dulceata de fetita si cu o mamica cu burtica radioasa ![]() |
Hai ca te tzuca Radioasa!

in 25s cu
si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Muuh Lumi s-ar putea sa fie asa numitele "night terror", episoade in care copii sunt semi trezi si aparent se sperie de ceva. In principiu trec de la sine, nu prea exista metoda sa scapi de ele, parintii incearca sa ii trezeasca chiar inainte sa inceapa criza, sa le vorbeasca, etc. Am patit si eu cu Alexei chiar pe la varsta hunilor, facea tare urat dar nu dura asa de mult ca la voi. Pe atunci nu auzisem de night terror astea si il trezeam complet din somn, preferam sa ma chinui sa il adorm din nou decat sa il linistesc in starea aia de semiadormire. Vezi ca Peritolul poate da si agitatie, stiu ca parca scrie si pe prospect asta iar la Alexei exact efectul asta l-a avut. El a luat pentru o eczema atopica ce ii iesise si dermatologul mi-a zis sa ii dau niste Peritol seara, i-am dat doua seri la rand si a facut ca trenul in ambele, plus ca a dormit foarte prost si am renuntat. Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008) |
miruna, da, si dr mi-a spus ieri ca si asta ar putea fi o cauza, noi ne tot gandeam ca are legatura cu cresa. nu ca le-ar face cineva ceva acolo, doar ca poate e prea mult ptr ei si nu s-au obisnuit sau poate de la faptul ca din cand in cand ii mai capseaza cate un copil... eu stiu ce-o fi in capsorul lor, ca taare as vrea sa stiu, sa-i pot ajuta.
si da, ne-a avertizat si dr de efectul asta al Peritolului, si pe prospect scrie ca poate da chiar insomnii. depinde de copil, in prima faza vad ca au fost mai linistiti, nu sedati, nici vorba, eu ma asteptam sa doarma lemn, nu, s-au trezit ca de obicei, inainte de perioada de crize... vedem, daca nu merge cu asta, incerc si Ketof, desi e mai slab decat Peritol, insa la unii copii are ca efect secundar somnolenta.
daca insa o sa fie ca azi noapte, e ok, merg doar o sapt cu Peritol si apoi il opresc. desi s-au trezit sa pape, nu au mai avut crizele violente si sunt multumita asa.
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
angelynna82 spune:
Dya Crina papa si CHeerios, am acum unele germane...imi scapa denumirea care sunt cu cacao, ca niste fulgi
CLaudiaH tare frumos v-ati serbat 
CD offf, sanatate multa mamico si numai bine. Speram si ne
sa nu fie nimic grav

de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
angelynna82 spune:
astazi Crina a adormit mancand coliva, avea mana pe lingurita cu totul in castron, sprijinita de scaun si cu capul de perete, am imortalizat momentul![]()
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
luminita2008 spune:
CD, imi pare tare, tare rau! sanatate multa, sa va reveniti repede!
hunii au avut cate o valva deschisa, s-a inchis de la sine, deci poate fi bine si ptr voi. nu dispera din cauza asta, ai grija de tine, de el si de voi toti si sa auzim numai de bine in viitor!
babytza, merci. asa e, daca e de la dinti, nu scap, dar nici nu vreau asta neaparat. vreau doar sa le incarc bateriile, sa doarma ceva, astfel o sa treaca mai usor, sper, si peste durerea de masele. la noi primele masele au iesit f usor, nu prea au plans, cu caninii ne-am chinuit 8 luni, dar nu erau violente crizele. ultimele masele insa vad ca ne-au pus capac...
ramona, baby_boy, dya, multumesc!
claudia, ff faine pozele!
dya, hunii papa tot felul de cereale. absolut toate din gama Milupa, mai putin cele 2 tipuri cu musli care au bucati mai mari si cu care se inneaca
. si de la Nestle vreo 3 feluri preferate, astea-s sub forma de praf, fara bucati. dimineata papa cereale cu cacao de la Nestle, sunt preferatele lor.
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
nikolici spune:
CD 
clau ne-ati furat rochitza cu volanase, chiar era programata pt petrecerea de 2 ani a Karinutzei.E superba Lucia, inca o data la multi ani pt majoratul de 2 ani.
Dupa ce am vazut pozele m-am pus sa comand trici la fata, chiar era programat de ceva timp lucrul asta si m am mobilizat finally.
cu K2 in 25s si mamica de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> K1(14.10.2008)
baby_boy spune:
Cd imi pare tare rau. Multa sanatate!!
Raportam primul pipi la olita

De astazi am inceput antrenamentul la olita...noi mai stateam asa pe olita insa n-a facut niciodata in ea..spunea cand facea kaki, insa nu m-am stresat. Ei- ieri ne-am cumparat chilotei...si gata cu pampersi.
Inainte doar ce ne-am trezit..n-a facut deloc in somn..si l-am pus pe olita. haide facem pipi...si a facut domne..dupa care gataaaa..bravoooo.
Ce sa mai am copil mare..mi-a facut o mare bucurie astazi.
dyanira spune:
Cristina felicitari!!
Ce tare sa faca din prima si sa scape de pampers intr-o zi!Super.
Lumi care sunt cerealele cu cacao de la Nestle?Sunt praf??
CD multa sanatate!!Si tie putere sa le poti duce pe toate!!Cu valva deschisa am mai auzit cazuri o sa fie ok!
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
CD27 spune:
baby boy felicitari ptr pipi la olitza
lumi imi pare rau ca ai de furca noaptea, dar de ce iau hunii peritol (scuze daca ai mai zis, n-am apucat sa citesc din urma :( )