Bobocei de sept-oct, la soare (301)
Raspunsuri - Pagina 18
nikolici spune:
matilda nici eu nu-ti recomand antibioticul fara recomandarea doctorului.Poati merge la camera de garda la orice spital de copii, macar sa vada in ce fel se manifesta boala, mie una mi-e clar ca aveti enterocolita.De baut bea?Dar de papat?
Sanatate multa si bine ati venit pe forum si de la noi!
Si legat de cresa, se pare ca nu peste tot e la fel, vezi ce scrie pe foile care ti le-au dat de la cresa.Se pare ca noi suntem mai cu motz la aceasta cresa, macar sa-i fie ei bine, ca dau si tot sangele din mine.![]()
cu K2 in 25s si mamica de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> K1(14.10.2008)
matilda33 spune:
Oana, Ramona
, mi-e frica sa nu fie infectie, care netratata la timp sa se agraveze. Acum nu are scaune multe, doar starea de moleseala si durerile de burtica m-au alarmat (biata de ea in 2 ani nu a plans de altceva durere decat de dintisori, iar acum arata atat de clar ce o doare
).
sper sa intelegeti ce vreau sa spun ca sunt destul de imprastiata la ora asta, la inceputul saptamanii a fost grav, i-am dat antidiareice, am intrerupt, iar acum deja e cu febra si dureri de burtica.
Dupa mintea mea, as crede ca e infectie si as incepe cu ospamox, dar nu stiu cum pare din afara, (nu din ochii mamicii care sufera cel putin la fel de tare ca puiul si i-ar "lua" durerea cat mai repede) . e o pb poate cumva obisnuita, cu care voi, alte mamici cu experienta poate v-ati mai confruntat, si vedeti altfel.
acum dorm amandoi, oricum nu fac nimic in noaptea asta, iar maine voi incerca macar sa vb le tel cu pediatra.
uf, mi-e atat de greu cateodata!
matilda33 spune:
Buna NIko, da a baut aprox 400 ml ceai, si la culcare 250 lapte.
cu mancarea e cu dus-intors, e f cald afara, si nu au pofta de mancare, de altfel nici bbboy nu a mancat cine-stie-ce. deci daca ea mancat putin am cel putin 2 motive.
angelynna82 spune:
mda, am reusit sa intru in sfarsit fara sa am tipete din partea Crinei pentru mouse si tst
, 
CLaudiaH tare tare scumpa e Lucia, doamne ce micuta era si uite ce domnisoara frumoasa e
, papa foarte frumos
Niko nu te pot ajuta cu raspuns, noi mergem la gradi in 2011,
sa fie totul bine cu gradi
Irina tare sunt curioasa cum a iesit tunsoarea lui Deea
. Sincer ma bate gandul sa o tund si eu in somn
Babytza, Ada, Lumi, MImihoo multa sanatate si putere
eu am avut zi de smotru plus spalat rufe&covorase
cu un crin langa mine care se balacea in apa![]()
intrebare: boboceii vostri dorm pe perna? este bine? Crina adoarme ziua/seara e perna, uneori o scot eu de sub capul ei
de teama coloanei
de
Crina Alexandra Bobocelul este o floricica
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 300 nu, ada a depus pe numele ei mai demult. Multi mai multi bani . Ideea e ca nu se pupa cu nicio suma din tabel, nici macar aproximativ si trebuie sa vad despre cine e vorba sa lamuresc problema.edit: s-au strans 8 persoane din 12. As fi pus eu diferenta, sunt cam 400 de lei, dar nu mai am de unde Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008b de la bebe, blog... blogul boboceilorr |
mama mia ..Ramona...da ce scoruri bagati voi la americani
am crezut ca Ada a avut comanda cea mai mare ..ca era si cu acel first defence...dar m-am inselat..
scuze

noi am testat acel "teething tablets"..dar au fost apa de ploaie..asa ca nu ne mai bagam la comenzi americane.
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
babytza spune:
Matilda te cred ca esti speriata, dar nu e solutie buna sa ii dai un antibiotic fara un diagnostic sau fara recomandarea medicului. Poti face mai mult rau decat bine. Baga antitermice in noaptea asta si maine dimineata fuguta la urgenta la copii cu ea. Daca iti face febra mai mare la noapte poti incerca sosetele cu inmuiate in apa cu otet sau impachetari direct. Daca e foarte mare suna la salvare.
Tin pumnii sa nu faca totusi febra mare si sa ajungeti cu bine maine la medic.
Sanatate multa pentru bbgirl 
Aaaa, si david a fost stricat la stomac imediat dupa otita, apoi s-a constipat ieri rau de tot, pentru prima oara in viata lui. A fost horror
Azi insa a facut ok. Daca bbgirl bea suficiente lichide (si vad ca da din postul tau anterior) eu zic ca o sa isi revina si ea cu stomacelul.
niko asa este, difera cerintele de la o gradi la alta.
andy g suntem bine , desi la culcare avea 38,1 a fost ok toata ziua. A avut dimineata febra , apoi toata ziulica nimic, pana la nani. Sper sa nu faca febra mare la noapte. Pupici 
Angy soricelul meu nu vrea perna, am una mica de bebe, dar nu o baga in seama daca i-o pun in pat. In schimb se cocoata pe plapumioara si doarme pe ea. ![]()
Si eu am bagat smotru azi 

irina poze te rugam , sa vedem maine baiata ta ![]()
Ada voi cum sunteti ? 

Lumi o noapte linistita 

Paula voi cum stati ? Sunteti bine ? 
Lalaaaaaa unde esti ?
Sper ca nu aveti probleme cu ploile astea 
Mami meu e bine, se odihneste din plin acolo. A facut azi o groaza de perfuzii numai cu bunaciuni
Incepe sa se simta tare bine 
Saptamana viitoare o iau acasa ca noua ![]()
Va pup si fug la nani ca sunt franta
Somn usor bobocei si fara febra ! 
Babytza si puii
Valentina
David
300 spune:
Lidia la mine teething tablets merg de minune, chiar ma chinui cu o eruptie zilele astea si parca merg mai bine ca inainte. A avut probleme si aseara, eram pe drum si se vedea clar ca dintii o dor, avea mana in gura, durerile veneau ciclic... Si azi-dimineata s-a trezit - in somn se foia, apoi a luat-o tare durerea si a urlat ascutit de mi se rupea sufletul. Ei bine i-am dat 3 pastilute peste care mi-a dat peste mana si le-am cules din pat si am zis ca i le dau oricum ca si daca incercam cu alta runda aveau aceeasi soarta (contaminarea) si cumva au mers si asa.
Adica s-a linistit si s-a b;legit exact cum faceam eu cand ma durea ceva si luam algocalmin si-si facea efectul... deci la mine au mers si inca merg. Eu mai am un tub jumate, n-am mai comandat si sper sa nici nu fie nevoie insa m-am abonat la pastilute de raceala, un sirop de tuse, nux vomica (imi place textura bombonelelor lor, faptul ca se lipesc de limba si nu mai pleaca).
Departe de mine sa fac apologia lor, dar nah, astea m-au convins sa "cred" in homeopatie. Plus felul in care m-au vindecat pe mine miraculos flu care 4 kids de o gripa incipienta, vai a fost waw. N-am mai patit asa ceva.
angelynna82 spune:
Matilda vroiam sa iti spun sanatate multa bbgirl, fa cum ti-au zis fetele referitor la antibiotic. Daca vezi ca e deja mai nasoala situatia suni salvarea sua fuga la spital direct.
La noi in situatii de kk moale a mers de minune sarurile minerale hidrasec, multe lichide, daca papa atunci ceva de regim: branza de vaci, mar copt la cuptor, ceai de menta, supe
Capul sus mami, se va face bine fetita
de
angelynna82 spune:
Si noua ne merge de minune cu hylands
la crina iese ultimul canin si deja se controleaza la masele
, va incepe si la mine cosmarul durerilor
de
300 spune:
Ange Anda s-a chinuit cu masele si canini de la 1 an dar per ansamblu n-a fost nici asa incdelungat nici asa chinuitor. Primul si cel mai prezent simptom a fost refuzul mancarii, asta sigur sseamana cu mine, eu nu mananc in perioade stresante
. Ca dureri, desi m zis eu ca a plans, foarte rar s-a intamplat sa o chinuie rau, credc a mai des a plans ca a cazut decat din cauza dintilor. Poate va fi usor restul erupriei si la voi.
Ma bag la nani, va pup, chiar mi-era dor sa ajung aici sa mai vorbim. (Anda e la kuru gol si scrie cu un creion ceva formule revolutionare pe o foaie). Brrrr chiar e tarziu/