Bobocei de sept-oct, la soare (301)
Raspunsuri - Pagina 16
nikolici spune:
Mamici cu boboci la cresa, vi s-a cerut ca voi parintii sa va faceti analize gen: raze plamani si sifilis?
cu K2 in 25s si mamica de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> K1(14.10.2008)
Mimihoo spune:
mda, nici la noi altceva decat rosu in gat, i-am dat nurofen, panadol si cocktailu' de homeopate. De cand s-a trezit guita si doarme si face febra. De fapt, i-am oprit febra cu aconitum et co.
Dar eu sunt ca o placinta, abia imi misc degetele si ma simt de 300kg, abia ma pot misca, iar dc ma ridic ametesc. Sotul a ramas acasa sa aibe grija de noi, dar planuiseram sa plecam la o expozitie foto' la Brasov ...om vedea. Partea proasta ca el trebuie sa fie acolo sa o verniseze maine.
Sanatate tuturor!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
andy_galro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici Mamici cu boboci la cresa, vi s-a cerut ca voi parintii sa va faceti analize gen: raze plamani si sifilis? cu K2 in 25s si mamica de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> K1(14.10.2008) |
Noua ni s-a cerut adeverinta de la medicul de familie ca suntem clinic sanatosi.
Mimihoo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici Mamici cu boboci la cresa, vi s-a cerut ca voi parintii sa va faceti analize gen: raze plamani si sifilis? cu K2 in 25s si mamica de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> K1(14.10.2008) |
la particulara nu! sifilis?????!!!???? raze?? brrr
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
ClaudiaH spune:
Ada, nu stiu cat de moderne sunt virozele astea da' eu m-am saturat de ele de la Stefan. Eu deja stiu ca daca temperatura nu depaseste 39,6 e vorba de o infectie bacteriana si e nevoie de antibiotic. De fiecare data cand a avut febra 39,8-40 care revenea la 3-4 ore dupa antitermic a fost virala treaba. Deci din punctul meu de vedere virozele astea sunt deja clasice ca eu altele nu prea cunosc.
andy_galro spune:
ada multa sanatate baietilor tai
lumi sper sa va treaca repede si sa scapati odata de atatea probleme
paula multa sanatate lui Mihnea si sa dea DD sa nu fie otita
mimi multa sanatate si voua
babytza voi cum mai sunteti?
luminita2008 spune:
niko, eu cred ca ti-am mai zis, nu ne-a cerut nimica, si tot la stat o sa fim. pe acelasi formular de inscriere care era si aviz, erau trecute cateva referinte la parinti, dar nicicum analize separate si oricum nu era mentionat sifilisul"!
ada, andy_g
claudia, merci mult! nu stiu daca o sa reusesc sa le reglez vreun program, tratamentul cu Peritol o sa dureze doar o saptamana, cat sa-si incarce bateriile...
Lucia e o frumoasa si asa tunsa!
insanatosire grabnica boboceilor bolnaviori!
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
gaia.nevia spune:
Claudia, domnisoarei Lucia ii sta superb tunsa scurt! Sa nu iti para rau de zulufei, o prinde foarte bine, are un cap perfect!
Eu am fost tunsa toata viata scurt, e prima oara ca am coada, nu-i prea lunga, si o tin din comoditate... dar mi-e un dor de moaca mea slaba si cu parul scurt.
Slaba, merge, dar cam incet... asa ca ma mai tin de coada nitel, drept pedeapsa.
Mihaela, imi pare rau ca nu va simtiti bine. Pare o viroza, ce zici tu... insanatosire grabnica!