Bobocei de sept-oct, la soare (301)
Raspunsuri - Pagina 15
angelynna82 spune:
Muuh eu nu am zis ca nu mai pun poze, ci efectiv voi fi atenta sa fie ceva mai imbracata
pt ca m-a speriat fff rau topicul respectiv
Paula-Laura multa sanatate lui MIhnea si wk placut 
Ada offf, ca nu mai scade febra 
July
din pacate nu am info despre alaptare, cat a papat Crina la san la fel faceam precum Muuh, mai mult de atat nu...
de
Crina Alexandra Bobocelul este o floricica
piolica spune:
cu mare intirziere si cu scuzele de rigoare La multi ani frumoasei Lucia! Claudia, ai fetita de 2 ani, sa-ti traiasca!
La multi ani Joy (si tie cu intirziere, scuze!)
Ada, multa sanatate puilor!
ma maninca limba...am vazut si eu subiectul despre poze vizionate de catre pedofili, stiu ca e cap. separat, insa nu am chef sa scriu acolo. Este scirbos ce se intimpla, insa pedofili, zoofili si alte neamuri de 'fili' exista de cind lumea... uscaturi sint peste tot. Nu vreau sa fiu dura, insa eu zic ca atunci cind faci un album cu pozele copiilor tai in fundul gol si le mai pui si pe public trebuie sa-ti asumi consecintele. Cred ca nu ne dam seama ca atunci cind punem ceva pe public pe internet, e ca si cum ne-am lasa casa cu usa deschisa, la discretia oricui.
Gmail informeaza prin e-mail ce fani ai la poze, asa ca te poti proteja intr-un fel sau altul (eu zic ca cel mai simplu e sa le pui pe private si gata), cineva se poate adauga ca si fan la un album ca poate a avut acces la link, insa la celelalte albume nu mai poate, pt ca nu mai are linkurile. Si daca vezi pe cineva 'suspect' ii tai accesul si gata.
Noapte buna!
babytza spune:
Neata ,poftiti la cafea
si pepsic 
Noi mai mult de 6 nu mai stam in pat
MI-e un soooomn.....
Avem 38,1
I-am dat nurofen si spers sa nu mai faca. Ieri am stat cu el in curte sa nu dam si la altii ce avem noi si s-a cam jucat la tasnitoare. Oare de-asta sa aiba febra ? Ca s-a jucat cu apa rece ? Pai daca nici la 35 grade nu il pot lasa la apa...ce naiba ma fac ???
Muci avem pentru o armata intreaga, dar ma bucur ca papa ok. Si sta cuminte chiar si in fundulet sa il aspir cu batista ( dar nu cuplata la aspirator si la gura mea )
Dya dap , tot cu borcanel, acelasi din decembrie 2009 
July felicitari taticului descurcaret !!!!!!!!!!! 

Cu lapticul, eu zic (la fel ca fetele) sa nu te mulgi si cand vezi ca nu mai curge mult si devine mandra lenesa sa o muti la celelat san. Apoi la masa urmatoare incepi cu sanul 2. Cantitatea se regleaza in functie de cerere, iar daca te mulgi, produci mai mult decat ii trebuie printesei mici.
Miruna am citit si eu la subiect. Mi se pare horror cati dobitoci exista pe lumea asta....
Nici eu nu imi scot pozele, dar nu mai las link permanent la semnatura de mult timp. Prefer sa trimit la cerere sau cand pun ceva nou.
Iar cu nuditatea, am avut mereu grija sa nu pun poze cu ei dezbracati. Daca va aduceti aminte , chiar m-am chinuit sa la soricel sa ii pun slipi cand l-am filmat in cada prima oara si am postat filmarea
Slipi care au dat nastere multor discutii 
Claudina mortal Razvanel, ca de obicei ma umfla rasul cand citesc ce spune 
Babytza si puii
Valentina
David
Didididi spune:
Buna dimineata si de la noi! Sunt super incantata, pentru prima oara mi-a dormit baiatul snur: 22-6.30. A dat semne pe la 3 ca ar vrea sa se trezeasca, dar din fericire pentru noi s-a razgandit
. Singura schimbare a fost ca i-am dat biotics, ca a luat antibiotic.
Ada cum mai sunteti?
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
luminita2008 spune:
neatza.
a luat si Edi virusul pe care l-a avut Robi la inceput de saptamana. ieri dupa-amiaza si azi noapte a facut febra, 38.5. Robi pare ca a scapat. mergem mai departe cu antitermice si Tantum verde si la Edi si sper sa treaca si el peste, tot asa de usor ca Robi.
de dormit, au dormit insa ff bine.
july

, felicitari taticului model! ma bucur ca Mara e ok si papa asa de bine, din pacate nu stiu cum sa te ajut cu nelamuririle tale, eu n-am putut sa-i alaptez pe huni...
.
paula, distractie placuta la munte si sanatate lui Mihnea, sa speram ca nu e otita!
pio, ai mare dreptate. prima vina si poate cea mai mare pana la urma, o au mamicile care pun poze cu copilasii lor dezbracati pe internet si le fac publice. mie mi se pare total aiurea, nu stiu daca am 5 poze cu hunii in putza goala, si alea facute instantaneu, la baie sau joaca, nu in mod intentionat, si in niciun caz publice pe net!! si e vorba pana la urma si de respectul fata de propriul tau copil. daca tie nu ti-ar placea sa-ti faca cineva poze in dansa goala, de ce sa-i faci tu lui? cu atat mai mult cu cat nu-i poti cere acordul si chiar daca ai face-o si ti l-ar da, la varsta asta clar nu pricepe despre ce e vorba! oribil, da' ce-si face omul cu mana lui....
dididi, felicitari pentru noaptea dormita snur! (ati gasit snur la magazin, sa-nteleg?
)
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
tzitziri spune:
Neata,
Lumi, deci sunteti pe drumul cel bun
Cu pozele sunt foarte de acord..eu le-am pus pe privat pe toate.Poate a fost exces de zel, oricum nu era dezbracat David in nici una din ele.
Dar m-a scarbit ca mi-am dat seama ca am o cunostiinta (de fapt prietena unei prietene) care chiar zilele trecute pusese poze cu baietelul in puta goala pe net...nu stiu care o fi scopul pozelor dat fiind ca am mai vazut multe poze cel putin ciudate in respectivul album, dar mi se pare ca unii parinti o fac intentionat si constienti fiind de toate consecintele la care se supun....si sincer uitandu-ma la unele poze cred ca si parintii au ceva 'sarit' de au putut sa faca asemenea poze...in fine....
July, nici eu nu m-am muls niciodata daca mi se parea ca nu 'termina' un san. Nu stiu ce e aia cu golitul sanilor si procedam exact ca Muuh- daca tragea prea putin de la un san atunci incepeam cu sanul ala data viitoare.De multe ori se oprea doar la un san si stiam 'clar' cum ii repartizez pe parcursul zilei..sanul drept e de obicei (si acum) ala 'de seara' (adica il las sa fie plin pana atunci)
O fi fost un puseu de crestere?
Ada, mi se pare tare aiurea sa nu stiti nici macar cauza![]()
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
gaia.nevia spune:
Oana, cauza cica ar fi aceasta viroza moderna care se manifesta cu 40 de grade sau peste 39, rosu in gat si dupa asta, ce mai pica.
La radu vad ca n-a mai picat altceva, daca tanti aia a zis ca nu are nici otita nici la plamani nimic.
Sper sa-si revina.
ClaudiaH spune:
Luminita, imi amintesc si eu ceva despre night-terror de la Stefan insa n-a durat mult caci nu m-a marcat deosebit. Stiu ca dormea insa putincam de la 23 pana pe la 5-6 dimineata. De pe la 3 ani insa s-au linistit lucrurile si dormea de la 7:30 la 7:30 dimineata. Ce-i drept tot atunci am scos somnul de pranz. Imi inchipui ca e greu dar o sa treaca. E bine ca incerci sa le reglezi putin somnul cu Peritol, pote chiar reusestis a le impui un ritm in felul asta. Tin pumnii!
Dya, e mama la noi deocamdata deci ne descurcam.
Piolica, merci! Da, am fetita mare.
Uite cateva poze cu tunsulici. Momentan albumul e public insa cel mult maine seara o sa le parolez din nou. O zi faina, pa!!!