Dr. Who (3)
Raspunsuri - Pagina 5
Ingrid S spune:
Citat: |
(Va amintiti, Tennant numa' ridica o sprinceana :)) si transmite orice traire omeneasca (time-lord-easca) vrea ...) Asta micu' de acum... ... mai are de studiat (ca sa ma exprim politicos :))). |
Expresia ti-am preluat-o si nici macar n-am platit drept de autor. Brusc a devenit curioasa fata care a auzit-o...mi-a promis ca se uita.
Capacitatea de a iubi intra in categoria valente profunde, zic eu. Sa stii sa exprimi orice fel de sentimente, printre care si acesta, e minunat. Imi placea indragostit, eu fiind o persoana mai lucida, admir contrastele. Daca toti ar fi ca mine, ce farmec ar avea viata?
Si ma intorc, asa, la vreo 5-10 minute de Gridlock, de exemplu :(... |
Te intorci in timp? Ti-ai luat Tardis deja?
Bagajele sunt facute si eu imi beau cafeaua. Imediat plecam. 10 zile...sa mai scrieti cate ceva. Va !
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Ingrid S spune:
Ceau fetelor, m-am intors de la mare. A fost frumos, apa marii calda, cald si afara, cald peste tot. Mancare buna, anturaj deosebit (fete de pe DC), un concediu pe care vi-l doresc si voua.
Din pacate foarte putin am vazut din Dr Who, intram tarziu in camera, dar de gandit m-am gandit cu atat mai mult, ciudat, mi se facuse dor de serial. Planuiam sa-l revad si, aseara, ca raspuns la dorinta mea, s-a dat primul episod din seria cu C E.
Iileana, nu ti-am (mi-am) ascultat sfatul si am luat o carte cu mine la mare, am citit dupa-masa, certific ca nu se lichefiaza creierul la temperaturi inalte, poate pielea, parul...si Culianu a fost ca un balsam.
Denizel, sunteti in concediu presupun...astept sa revii cu impresii din Paris.
Mihuta, te-ai mai innoit cu Doctorul sau ba? Teoretic, esti la finalul sezonului patru.
Gata, imi sun prietena sa vad ce mi-a luat: Dalek, Tardis, David Tennant sau Ood?
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
denizel spune:
Mai am putin si ma intorc. Ati fost cuminti, da? :)
Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.
mihutza11 spune:
Ingrid bine ai revenit!
eu nu am fost plecata niciunde, dar nici timp de Doctor nu am mai avut.. abia azi am vazut 2 ep. intense: The stollen Earth si Journey's end.. ce-am mai plans la al doilea, la final.. si m-am bucurat pt Rose ca a ramas si ea cu un doctor - off si acel sarut cu foc dogoritor!!!
de continuat cu vizionarea sa vad cand mai apuc.. maine seara cred sigur nu am cum.. poate in weekend mai degraba.. urmeaza specialul de Craciun cu cybermenii..
Mica dansatoare
www.aboutsiluan.com/" target="_blank">Ajuta-l pe bebe Siluan sa traiasca!!!
denizel spune:
Salutare salutare :).
Am revenit cu forte proaspete si cu gandul la ce oare o urma dupa Lazarus Exp. :)).
Nu am ajuns la Paris, am batut in lung si-n lat Provence (de care m-am indragostit pe vecie :) si am mers vreo aproape jumate de zi in Monaco, eu, cu speranta ca poate il vad pe-acolo pe DT :)))), iar fiu-mio cu speranta ca vede si el in realitate un Bugatti Veyron. Ghiciti cine a avut noroc si cine nu :)).
As povesti cate una alta, dar nu ma pricep la povestit si v-as plictisi.
Ingrid, ma bucur ca ai avut vacanta frumoasa :).
Mihuta, vad ca si tu esti bine :).
Ileana, probabil ca tie trebuie sa iti spun 'vacanta frumoasa' :).
revin...
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.
Ingrid S spune:
Denizel, Provence? O regiune minunata, norocosii de voi. Si Monaco, ma gandesc ca logic, fiul tau a avut mai mult noroc ca tine. Din pacate. Dar aveai vreun hint ca s-ar plimba pe acolo?
Iileana, m-am speriat si eu de straduinta celor de la AXN Sci-Fi. Cu toate acestea, multa, prea multa lume nu are habar de serial. Nu ca ar fi vreun must. Puteam trai la fel de bine si fara el.
Cand pleci in concediu si unde?
Un Ood, :)), of corz! |
Ba nu. Un Tardis, un Dalek negru, si Doctorul in costumul spatial. Este ca e fain?
Mihuta, au creat o lume perfecta pentru Rose: un Doctor care sa moara langa ea. Un alter-ego al lui D T. E de prisos sa-ti spun de cate ori am revazut scena cu ei trei langa mare.
Cred ca o sa te incante mult mai mult The End of Time. Stiu, tine de sensibilitate, dar l-am plasat pe primul loc in ierarhie, langa Human nature.
Ingrid S si Diana
Vauvenargues
denizel spune:
Ce mai faceti, ce mai ziceti? :)
Am vazut aseara pe AXN episodul 13, sez. 1 si mi-a venit sa scriu ce a scris Ingrid in primele postari de pe topicul asta :).
Insa... insa.... , cand, la final, CE a fost inlocuit cu DT, am avut senzatia aia pe care o aveam cand eram mica si auzeam cum parcheaza tata masina in fata blocului . In momentul ala a inceput Dr. Who de-adevaratelea.
Ingrid, nu aveam vreun hint, dar mi se parea normal sa fie acolo atunci cand si eu eram :)))).
Ingrid S spune:
Aseara mi-am tinut ochii deschisi cat sa revad episodul cu regina Victoria si varcolacul. Apoi am adormit bustean. Cat m-a distrat Rose cu straduintele ei de a o face pe regina sa spuna ca nu e amuzant...hahaha.
Insa... insa.... , cand, la final, CE a fost inlocuit cu DT, am avut senzatia aia pe care o aveam cand eram mica si auzeam cum parcheaza tata masina in fata blocului . In momentul ala a inceput Dr. Who de-adevaratelea. |
Noa, ashe o comparatie nu mi-a trecut prin cap. Si al meu tata lipsea mult, cand il auzeam venind acasa, tzopaiam de fericire.
Mi-a fost mila de C E. Tie nu? Si dansul acela cu Rose, atunci cand il salveaza pe capitanul Jack e cel mai frumos moment din tot sezonul. Atat de natural si de vesel...
David nu e atat de bun in primele episoade. Parca tatoneaza. Isi da masura mai incolo nitel, pe la jumatatea sez. 2.
Ingrid, nu aveam vreun hint, dar mi se parea normal sa fie acolo atunci cand si eu eram :)))). |
Ingrid S si Diana
Vauvenargues
denizel spune:
Ingrid, mi-a fost dor de tine!!!!
Da, daaa, si mie mi-a fost mila de CE!
Dr. Who jucat de CE pare un Time Lord cam la limita incompetentei . E mai mereu aiurit si zapacit, ranjeste usor stupid de multe ori si, poate doar datorita talentului actoricesc mai micut al lui CE, pare ca ii lipseste relaxarea.
DT e un mai bun actor si, nu stiu daca scenariul s-a schimbat pur si simplu cand a aparut el, sau, cu aceeasi fisa a postului pt. Dr. Who, reuseste sa nu para usor incompetent si restul .
Pai, Ingrid, tata nu lipsea mult de acasa, dar avea apucaturi de Time Lord in sensul ca gasea total nepotrivit sa telefoneze si sa anunte ca va intarzia si cam cat va intarzia. Cum telefoanele mobile lipseau, nici nu putea fi contactat in Tardis :)).
Mama intra in panica si, cam dupa 30 de minute de intarziere se intreba daca tata nu a avut cumva un accident de masina .
Dupa o ora jumate, emitea alte ipoteze si mai si :)).
Cand tata ajungea acasa, la replica "uf, ai ajuns, in sfarsit", intreba senin "cum adica?" .
Mama: cum "cum adica"??? M-am temut ca ti s-a intamplat ceva.
Tata: cum sa mi se intample ceva??? Ce ar putea sa mi se intample??? (vezi, stia ca e aproape nemuritor, de fapt :)))))))
In fine, la o intarziere dintr-asta a lui, cand aveam vreo 9-10 ani, am facut prima migrena din viata mea.
Eram intinsa pe o canapea, mama imi daduse un analgezic si, cand am auzit masina tatei (ma mir si acum cum de stiam intotdeauna cand e a tatei, doar toate masinile erau Dacii 1300 atunci :), mi-a incetat migrena .
Tata a fost instiintat ca, uite, din cauza ca nu anunta cand intarzie, copila a facut migrena si, realizand in sfarsit ca nu are de-a face cu fiinte rezonabile , avea grija sa telefoneze pentru toate nimicurile .