Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***230***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uali spune:

Kea...cred ca majoritatea norelor au macar o problema cu soacrele.
e adevarat ca exista si soacre de pus la rana...nu neg ca si a mea se apropie de statutul asta, insa o buba -doua tot mai gasesc.
dar in linii mari e ok si vreau sa cred ca macar se straduieste.
as putea umple pagini intregi cu nemultumirile mele dar atata timp cat nu e ceva grav adopt atitudinea ignoranta, ma fac ca nu aud...ca sa nu izbucnesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Hopa...apar bulgaroaicele

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Fetele cititi aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154424&whichpage=1

Printre acei pedofili enumerati de fete se numara si family.auber care are contul vostru "mamici" in lista lui de favorite(a avut si contul meu da l-am blocat de ceva timp).In acel cont am vazut pozele lui Ela si Gina.....As fi vrut sa intru eu in cont sa fac albumele nelistate si sa-l blochez pe nemernic , dar nu mai stiu parola

Verificati-va albumele foto si nemernicii agatati de ele

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Priviti un exemplu de poze si comentarii facute de nemernici:http://picasaweb.google.ro/gggilbert9/IYRhYE#5339417287192725202

si http://picasaweb.google.ro/frogy222/SarahOli#5411376274652650514

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Fetele cititi aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154424&whichpage=1

Printre acei pedofili enumerati de fete se numara si family.auber care are contul vostru "mamici" in lista lui de favorite(a avut si contul meu da l-am blocat de ceva timp).In acel cont am vazut pozele lui Ela si Gina.....As fi vrut sa intru eu in cont sa fac albumele nelistate si sa-l blochez pe nemernic , dar nu mai stiu parola

Verificati-va albumele foto si nemernicii agatati de ele

SIMINA, exact asta intrasem sa zic si eu!!!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Am scris o pagina de roman si mi-a picat netul...nu mai am starea sa repet ca m-am enervat cumplit...

Va salut pe toate si va pup. A fost foarte frumos la mare, ne-a placut, ne-am simtit bine in compania familiilor de Monica, Madalina, Olga, Ioana, Diana si Anca. Poate maine intru sa va si povestesc cate ceva.

Cat despre pedofili...si eu i-am avut in lista...i-am blocat...de aceea am mai si parolat pozele...mi-am dat seama ca ceva e nefiresc.

Pupici

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Tufete, exact cu topicul asta intrasem si eu. Am gasit acelasi Gigi pomenit de Simina si la mine. Am trecut pe privat toate albumele, mai putin ultimele poze din Herastrau, inainte de plecarea in Bulgaria, ca sa i le arat si Anei (le "privatizez" maine).

Am mai blocat si niste useri cu hainutze second hand, nu pareau periculosi da' de-acum blochez tot ce misca.

Bulgaroaicelor, asteptam raport in detaliu si poze... pe care le veti "privatiza" dup-aia.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Piticul meu doarme de 4,5h

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Hello fete dragi!

SIMINA, exact din motivul asta mi-am parolat si eu conturile cu poze de pe picasa. De aia nu am mai pus link nici la semnatura... Ca am intrat pe family.auber aia... si m-am ingrozit!

Am facut un cont cu poze cu noi pe mamici. O sa pun si poze din vacanta in curand, sper.

MULTU de avertizare. Pup toate fetele si toti copilasiiiii!!!!!!!!!

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Hai ca incerc sa scriu cate ceva...

Am plecat cu totii pe 10 iulie, sambata...intalneala la ora 7 dimineata in parcare la dedeman de pe giurgiului...am mers in coloana...ne-am ratacit prin bulgaria...care e o tara frumoasa...am ajuns cu bine la destinatie pe la 14.30...peripetii ale prietenilor lui novus (va povesteste ea)...ne-am cazat...ciuciu mancare...ne era o foameeeeee...am prins prajiturelele din lobby bar...dar seara la restaurant am halit pe saturate...prima impresie buna...
Pe drum a fost oarecum fain ca a plouat si a fost racoare... Asa ca...nu am pierdut nici o zi de plaja...

Victor a fost innebunit la propriu dupa apa... a stat cat a putut de mult, atat in mare cat si in piscina...repet, piscina si nu piscinutza, ca nu ii placea in apa mica pentru copilasi, el vroia in apa de 1,5m cu mami si tati... a mancat nisip cu galeata, cot la cot cu Ana...a facut rosu in gat in ultima zi...tot impreuna cu Ana...

Ziua debuta cu fugit si rezervat shezlonguri pe plaja sau la piscina...apoi papam, apoi plaja si balaceala la greu, apoi dush, apoi papa de pranz si somn de voie, dupa-amiaza plaja si balaceala, iar dush sau baie dupa caz, papa de seara si incheiam cu un spectacol dragutz - oferit de o echita de entertainment policulturala in care erau si 2 dansatori romani, dintre care unul gen Naomi...dar il/o chema Zoli....simpatici rau.

Sa va zi impresii despre fete ...

Novusica arata super, inca mai e cu lactobarul in dotare, vorbeste demential ca in Ardeal, o companie extrem de agreabila, mai vrem la intalneli cu voi. Alexandra mi s-a parut o pisicuta tare dragalasa si pretioasa, topita dupa tati si iseparabila de mami... Nu s-a lasat deloc pupacita de mine ...sau de Piton

Pisika e o mamica cool, cu un Motan extrem de prompt si dragut, grijuliu cu Ana din dotare...si in plus am descoperit in Ioana vedeta grupului: intr-una din seri, a fost cooptata de echipa de entertainment in telenovela spaniola cu episodul 6000...in care Ioana era mama lui Toronto, Totonto era ucis dupa o lupa crancena ce se termina cu exclamatzia "ritz"...super....o sa punem poze...
Ana a mostenit atat de la mama cat si de la tata cate ceva, iar la spectacole era cea mai inversunata spectatoare ce aclama in stilul ...a mancat nisip cot la cot cu Pitonul si a baut apa si din mare si din Piscina tot cu Pitornul...si tot amandoi au facut rosu in gat...dar asta cred ca se trage si de la pupacelile lor...[iertare] Injinerului si Printzesei[iertare]...nu spun mai multe...

Olishka e super de super de super...daca eram barbat...dar nu sunt, insa imi place frumosul si ...ei lasa ca vedeti voi poze...Bossul a fost impecabil si super simpatic...mai ales cand ne-a oferit un show de zile mari cu mersul ca pe barca in valurile marii...si radea...of ce simpatic mai era...

Denisamada...sa ii dea Dumnezeu sanatate...medic de nadejde...super companie la masa...si Adelake are un luciu de la cat am pupacit-oOffff , ce dor imi e de voi toti deja...

Petratudor...miam...ce bunaciune de mamica sexy rau de tot...foarte matinala...iar Bogdan face niste tumbe

Anca...ii dai play si sa inceapa distractia...e un izvor nesecat de ...orice...nu ai nici o sansa sa te plictisesti cu ea, ba incepe sa-ti placa asa de mult ca nu vrei sa se mai opreasca...si apoi cata matematica stie fratioare.... Iar BB3 e cel mai tare!!! E un tip independent si descurcaretz. Mai multe nu zic Vero si Tudor sunt plini de energie, dornici de aventura si nazbatiosi...mami are mult de furca cu ei...dar cine o poate invinge pe Anca??? Nu cred ca s-a inventant!!!

Au mai fost si Tamara cu Tudor...simpatici si ii pupacim si pe ei, ca au fost bolnaviori......

Despre tatici...respect si atat. Sunt cuminti si ascultatori de mamicile lor

Incerc sa pun si cateva poze.

Pooop si ....

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput