Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***230***
Raspunsuri - Pagina 13
Pisik06 spune:
Incerc sa revin si cu alte impresii, cat o mai fi Ana interesata de dvd-ul cu Mickey.
Copiii s-au simtit bine, zic eu. Au avut reactii diferite: Ana si Victor au iubit apa din prima, s-au balacit ca la balamuc si in piscina si in mare, Ana isi baga efectiv capul in apa, o sa o vedeti in poze, e mortala. Altii, precum Alexandra sau Adela au fost ceva mai retinuti. David si bb3 au fost speriati de-a dreptul initial, dar apoi mai toti s-au dat pe brazda.
Si la capitolul nisip reactiile au fost diferite. Ana manca cu mana, cu lopatica, cu ce prindea, mereu era plina de nisip pe la gura si peste tot si foooarte fericita. E clar ca nu e o delicata precum GAZA mica, e mai tractorista asa
Seara, la spectacol, Ana era in elementul ei: cum auzea muzica se ridica in carut, batea din palme, dansa, era un deliciu. Pacat ca nu putea sa se bucure prea tare, ca o luam noi dupa primele zece minute de frica sa nu se culce prea tarziu si sa fie maraita si obosita toata ziua.
Cea mai mare lupta s-a dat la masa. Nu mai manca ea grozav nici de acasa, dar acolo a facut greva totala. Pana vineri cand s-a imvolnavit mai manca o fructa, niste cereale de la LUCIA, niste fulgi, masa de pranz sau ceva consistent ever, dar macar nu avea burta goala. In schimb, de vineri a fost prapad, a trait efectiv cu maxim un biberon de lapte, 2 cubulete de mar si 2 biscuiti toata ziua .
La polul opus era tot Pitonul, care manca de stingea. Asta cat a fost sanatos, ca bolnavior si el a fost mai retinut saracutul.
Au fost activi micutii, s-a vazut ca le-a priit. Pacat ca la capitolul sanatate au stat mai rau. David a venit bolnavior de acasa, dar in 2 zile a fost ok, Tudor (baietelul Tamarei, prietena Olgai si a Monicai) a facut febra chiar din prima zi, Adelake a avut si ea cateva zile de febra si a ajuns pe antibiotic, iar Ana si Pitonul au facut-o lata de tot, cu febra mare si bagat panica in parinti.
Desi ne-am cam invartit dupa programul copiilor am reusit cat de cat sa ne si distram, asta si datorita taticilor, care ne lasau si noua cate un moment de ragaz. OLGA si MONICA s-au rasfatat zilnic cu plaja singurele, ca fetele. Eu nu m-am alaturat lor decat tarziu, ca nu reuseam niciodata sa ajung, ba de oboseala, ba de lene, ba de Ana bolnavioara.
Am reusit sa facem si 2 seri de fete, nu chiar in formatie completa, ca mereu s-au gasit unu-doi copilasi care sa nu le lase pe mamici sa isi faca de cap, dar totusi am apucat sa povestim, ba chiar sa si dansam la petrecerea de pe plaja.
Taticii au fost la inaltime dupa parerea mea, ne-au ajutat, s-au implicat, au petrecut si ei timp cu piticii, ne-au mai lasat si pe noi sa respiram, ce mai, merita nota 10 (tati de Ana zice ca si-a asigurat ceva bile albe in concediu asta, asa ca are provizii)
Gata, fug, ca trebuie sa ajung si cu Ana la doctor sa vedem daca mai are ceva, sa vorbesc de analize ca nu imi place chestia asta cu mancatul, etc. Promit sa pun si poze azi, dar nu promit cand
Pupici
Mami de minune mica
dyana27 spune:
neatza fetele
LA MULTI ANI CLAUDELA!!!!! sa ne traiesti 1000 de ani si sa ne mai dai cafelute dimineatza ca tare bune sunt ale tale
nasoala faza cu pozele ce sa zic, dar nu pot sa spun ca m-a uimit sau ca nu stiam ca se intampla chestia asta; stiu ca pozele pe net sunt supuse acestor riscuri, dar eu o sa le pun in continuare pe webshots si sper sa fie mai in siguranta, mai ales ca acolo nu se vad pesoanele favorite sau "prietenii" albumelor, deci mai greu sa le preia
si vorbind de poze va prezint un: mutzunici la mare
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
claudela spune:
Dyana, multumesc de urari!Si promit sa fiu mereu la timp cu cafelutele...
POVESTEA MIRUNEI
uali spune:
In primul rand....LMA Claudela!
in al doilea, am facut unlisted albumele de pe picasa...citisem si eu subiectul cu pedofilii...:(((
in al treilea, bine v-ati intors din vacanta cucuietelor
Gianina34 spune:
buna dimineata mamici,
La multi ani! claudela
bun venit acasa bulgaroaicelor
am inceput sa simtim atmosfera de acolo dupa primele postari; asteptam si restul plimbaretelor sa-ti bage nasul si .... bine-nteles POZEEEE
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic
Gianina34 spune:
am nevoie de un sfat: nu stiu cum mi-a intrat in casa un tantar care bine-nteles ca a capsat si micsunica; are 3 intepaturi care arata ca niste cosulete, rosii si inflamate. am incercat gelul de arnica (si cel homeopat si cel din plante , insa nu am vazut nici o ameliorare. Au trecut deja 3 zile si arata la fel - nu stiu ce sa mai incerc
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic
dyana27 spune:
pisik si bine ati venit; si hai si voi cu ceva poze, ne tineti pe uscat??? conditiile in bulgaria s-au degradat mult de acum 2-3 ani; diferentele sunt uriase pot sa spun; si asta la aceleasi hoteluri, nu compar cu ce nu stiu; dar vorba ta, oricum este incomparabil cu ce ni se ofera la noi in tara, deci infinit mai bine acolo; si Turcia s-a mai stricat prin unele locuri, Gina poate sa va zica mai multe ca ea a patit-o anul asta cu turcii. daca citesti in urma o sa vezi ca eu la cel mai scump hotel din albena nu am avut nici urma de curatenie in camera, mese la care nu am gasit nimic comestibil pentru mutzu, faza naspa cu personalul...; deci aia e; dar au compensat la alte capitole si per-total am venit multumita (dar nu cred ca m-as mai intoarce acolo si nici nu l-as recomanda familiilor cu copii mici)
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
Ilinca_M. spune:
Acum am citit si eu tot topicul respectiv; mda, stiam ca bantuie pe net pedofilii si se distreaza si ei cum pot dar tot intrand pe linkurile respective m-am intristat si ingrozit de ce fel de poze au facut unii parinti (sau mai degraba "prieteni" de familie, ca nu pot sa cred ca niste parinti pot fi asa de bolnavi sa puna pe surioara mai mare sa atinga ostentativ "niynyu" gol al surioarei ceva mai mici). Pana la urma au dreptate cei care pledau peste tot pentru A NU pune poze cu copilasii total goi indiferent cat de dragalasi sunt sau indiferent de context (ca-s la plaja/piscina/caditza/botez). Intai am zis ca e falsa pudoare/ falsa problema/ mult zgomot pentru nimic etc dar acum chiar mi se pare de bun-simt. De ce am hrani imaginatia nebunilor punand poze cu organele genitale ale copiilor nostri?
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
Ilinca_M. spune:
Apropo de "pelea goala", azi am plecat de dimineatza (pe la 8 si ceva) cu maica-mea la analize si am lasat-o pe Sophiphi dormind in patutz si pe tac'su in camera cu ea, tot dormind (bine, l-am trezit sa-i dau instructiuni dar e tare rau de somn).
Fiindca am mers si la Real ne-am intors pe la 10...husbandul atunci se trezise iar Phiphi era in patutz in nyunyu gol si scutecul intr-un colt de patutz. Zic:"acum vroiai s-o schimbi?" "Nu, io acum m-am trezit!"
Zic:"e clar, cine stie de cand incearca sa-ti atraga atentia sa te trezesti si in semn de protest si-a smuls scutecul!":)))
Bine ati revenit, tufete bulgaroaice, mai astept cu nesatz povesti! Pacat ca au fost si faze neplacute cu bietii ghiocei, dar totul e bine cand se termina cu bine!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
Bianca2503 spune:
Asa:
LA MULTI ANI, CLAUDELA! Sanatate si numai bucurii si impliniri si numai ganduri bune!
Vrem poze din BG!
Am revenit de la strand, am mancat sper sa si dormim si apoi ne ducem inapoi la balaceala.
Vazut David de Dyana la mare, la soare- frumos foc!
Am uitat ce mai vroiam sa zic