Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***230***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Luciabine ai revenit! Vream poze! Ma bucur ca ginerele meu s-a simtit bine si s-a distrat (dar chiar vroiai sa-l combini cu Miss Ghiocel, frumoasa Alexandra?) ma bucur de fapt ca toata lumea s-a distrat.

Fetele, ce stiti despre www.ganodermaclub.com/" target="_blank">GANODERMA? Am luat si eu azi pliculete de cafea, si cereale si au gust bestial.

Am mai luat ulei esential de portocale, pt mine fericirea miroase a portocale, sunt happy ca am gasit ulei esential, si nu volatil.
Si am mai facut si provizii de biscuiti de biscuiti bio pt copii.

Eu nu mi-am facut albumele publice inca...ma mai gandesc.

_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Salutare! Ce nervi mi-am facut de dimineata!!! Vine soacra-mea cica sa ma ajute, sa stea cu copilul sa fac eu treaba. Am vrut sa va povestesc pe larg, dar nu va mai incarc cu prostii din astea, pe scurt, vine la 8, pana ne dezmeticim, aerisim, bem cafeaua, udam florile, dau drumul la masina de spalat vase, se face 9. O intreb daca nu vrea sa iasa cu copilul la plimbare cat fac eu treaba, zice ca da, ii echipez si in fata blocului imi zice ca se plimba pana pe la 9,30 , 9,45 , ca apoi trebuie sa plece ca are o programare nu stiu unde. M-am uitat la ceas, insemna ca se plimba intre 15 si 30 de minute. Imi venea sa ii iau caruciorul din mana si sa o trimit acasa. Bun, ma abtin, ma duc in casa si incep sa aspir. Nu reusesc decat doua camere si bucataria, ca vine sa-mi spunca ca a sunat-o cumnata-mea ca vrea masina ei sa se duca cu copilul la dr ca i-au aparut nu stiu ce bube si treb sa plece. Nu trecusera decat 15 minute. Nu ma abtin si o intreb unde e dr ala de treb sa vina soacra-mea de la 15 km sa-i duca masina si cica acolo la ei in apropiere.
Eu am terminat-o cu dusul in fiecare duminica la ei, sa se duca barbatu-meu daca vrea, eu m-am saturat, dupa ce ca pot sa numar pe degetele de la o mana de cate ori vine intr-un an la noi, nici cand vine nu poate sta putin mai mult? Saptamana asta e in concediu si ce imi tot spunea ca o sa vina in 2-3 zile sa reusesc sa spal geamuri, perdele De acum daca vor sa-si vada nepotul sa mai vina si ei, nu tot eu.
Si ca sa fiu obiectiva, cand am fost la ai mei, m-a enervat si maica-mea ca era procupata sa ne indoape cu mancare, era juma de zi in bucatarie in loc sa stea cu copilul, ca si asa il vede numai 1-2 ori pe an.

Keutu cheliutu

Kea, nu te enerva, eu zic ca tu ai asteptari prea mari Si eu de Pasti cand am fost la Chisinau la ai mei ma tot gandeam ce fac cu copilul cat timp alergam noi sa rezolvam diverse treburi, imi imaginam ca maica-mea va sta toata ziua in bucatarie si nici nu-mi faceam vise ca vor sta ai mei cu nepotul pe care il vad tot de 2 ori pe an... De soacra-mea nu mai zic: la inceput venea de 2 ori pe saptamana cu noaptea-n cap (practic ne trezea din somn, eu noaptea alaptam in perioada aia...), si nici vorba sa iasa ea afara cu copilul, ma stresa pe mine si nici macar nu ma lasa sa mananc, sa ma mulg, sa ma spal pe dinti, ieseam afara si imi impuia capul cu toate barfele din bloc, le stiam pe-de-rost pe toate, deci nici vorba de ajutor prin casa sau sa iasa ea cu copilul sa fac eu treaba... Pana cand i-am interzis sa mai vina. Mergem noi la ei cand avem chef (cam o data pe luna), dar mai nou si de asta mi s-a luat, ultima oara s-au dus doar baietii in vizita

Inapreda, asta vroiam sa zic si eu, un loc ideal de concediu cu copil in Nordul Italiei e Laco di Garda, e aproape si de Venezzia, si de Milano, poti sa iei si telefericul sa urci in munti. Eu cu fostul meu prieten neamt am facut cu masina vreo 4000 Km in saptamana aia, am coborat din Franfurt a.M. prin Munchen (oprire), prin Austria (dormit la o pensiune printre Alpi), oprit 4 zile la Laco di Garda (Malcesine), bronzat pe plajele private, urcat in munti, vizitat o zi Venezzia, o zi Milano, dupa aceea coborat prin Firenze (oprire) si Maranello (muzeul Ferrari) la Roma (alte 5 zile, vizitat tot ce se putea). La Roma aterizai si a doua oara, de asta data o vazui nu ca turist ci prin ochii unui localnic.

Voi puteti face o combinatie Nordul Italiei - Slovenia - Monte Carlo cum zicea Bianca.

Si eu tot de aia am intrat, sa vad daca s-au intors fetele din Bulgaria si sa citesc impresii, poze...

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Fetele cititi aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154424&whichpage=1

Printre acei pedofili enumerati de fete se numara si family.auber care are contul vostru "mamici" in lista lui de favorite(a avut si contul meu da l-am blocat de ceva timp).In acel cont am vazut pozele lui Ela si Gina.....As fi vrut sa intru eu in cont sa fac albumele nelistate si sa-l blochez pe nemernic , dar nu mai stiu parola

Verificati-va albumele foto si nemernicii agatati de ele

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Ingrozotor!!! Multumim Mariana

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Am si eu nevoie de nr lui Dodo. Urgent pliiiiz
Multumesc.

Mai citesc si revin

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Am intrat eu pe galeria de favorite a familiei auber... si m-am ingrozit! Sunt sute de galerii adaugate... inclusiv fetele noastre Bianca, Aris, AlinaN, Oli... FETELOR nu mai lasati albumele publice. E un topic aici pe DC pentru ca sunt si alte mamici in situatia asta. Si te ingrozesti ce comentarii au facut la poze... Ce nenorociti! Oare nu se poate face nimic?

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

GINA, eu m-am uitat in galeriile lu aubert asta si nu m-am vazut pe acolo... mai caut.

Gata...m-am vazut

Mergi la inceput

BIANCA nu le mai lasa publice! Idiotii astia au aparut si la mine in lista acum luni bune... si m-am uitat sa vad ce poze au ei... Da' n-am aprofundat... Mi s-au parut cam kinky pozele cu proprii copii da' am zis ca francezii sunt mai obsceni asa de felul lor...
Frate!

Mergi la inceput

Poate exista vreo modalitate sa stergem albumul ala de pe picasa. Sa le tinem altundeva. Ca mi-e frica sa mai zic si unde...

Mergi la inceput

Mai sunt si Pisik si Shasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Acum le fac unlisted ca de sters nu cred ca se poate din cate stiu eu

Mergi la inceput