Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***230***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ba da, Bianca,poti sa le stergi.

Asha deci, Ana tot cu Pitonul... buuuun, am inregistrat....

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

M-am ingrozit! Bianca la tine a ramas numai o poza, cred ca e ok acum. Cred ca si pozele deniseimada sunt acolo. Fetelor, faceti ceva si protejati albumele.

Ela, nu am avut nici un fel de asteptari de la soacra, sau daca am avut mi s-au dus inca din primele luni ale copilului, dar ea s-a oferit si m-am gandit ca macar pana la 11 cand se culca copilul sta, nici nu trebuia sa stea mai mult. Dar de acum poate sa stea, vorba Biancai, acasa la ea, sa doarma pana mai tarziu, sa economiseasca benzina, ca eu ma descurc cum pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Ah, sa va zic, azi cand dormea copilul au inceput cei de alaturi sa gaureasca peretii (schimba geamuri si usi cu tot cu toc). Stiam ca au de gand ca au lasat bilet la bloc, asa ca tot ce am putut sa fac a fost sa ma pun langa el, sa-i acopar urechea cu mana, ca altceva nu stiam ce sa fac si el dragul mamii, tremura tot si ma strangea cat putea el de tare in brate. Si am stat asa vreo jumatate de ora sigur, timp in care conopida mea fierbea, apa se evapora si...deja mirosea a ars dar eu nu ma puteam desprinde. Asta ca sa treaca nervii ce mi i-am facut cu soacra, ca doar cui pe cui se scoate, imi trebuiau alti nervi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

Salutare
Bine ati revenit bulgaroacelor!!!
Va rog sa ma scuzati dar eu nu am inteles despre ce cont este vorba unde s-au adaugat aceste animale??? eu am pe webshots cont , in semnatura si nu am vazut nici un fel de comentarii.
Fetelor sa va zic ce am tras azi cu radu: mergem in parc, inainte sa plecam il dau cu crema si parca mi s-a parut ca si-a pus manuta la ochisori cand l-am cremuit. In parc sesizez ca are ochisorii rosi, dupa ce venim din parc ii lacrima unul, l-am sters cu ser si apoi am pus picaturi netacin caci ii mai facusem tratament acum 3 saptamani. Dupa ce se trezeste mai rau era f inflamat si umflat atunci mi-am reamintit prin ce a trecut mihaela cu fetita. Am sunat pediatra imi confirma ca este conjunctivita prin tel si sa urmez tratamentul. Dupa o ora nu era nici o ameliorare si parca mai rau. Il imbrac si merg cu radu la urgente la spitalul de occhi acolo imi confirma diagnosticul dar mi-a zis sa am grija sa il tin sub observatie caci poate fi si inceputul unei raceli si sa ii dau nurofen seara.
Cand ne-am intors d ela spital am indurat o caldura infernala in taxi caci nu avea aer conditionat, ma tot gandeam cum poate raci caci nu l-am tinut in curent sau aer conditionat, dar se poate lua si din aer .... Cert este ca deabia dupa ce am revenit acasa am realizat cum am reactionat... am sunat pediatra si mi-a zis sa facem tratament local doar fara nurofen. Eu ii dadusem dar dupa aceea radu a mancat doar ciorbita si apoi a mai bagat inca 1 ora jumate de somn. Ma ingrijora ca nu prea a mancat azi dar am pus-o pe seama calduri.. Ai vostri puiuti cum au mancat azi?

http://family.webshots.com/album/571720469OjAmWI?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello!

Hai ca incerc sa vin si eu cu povesti din Bulgaria, dar acum ma preocupa subiectul cu nemernicii astia. Eu aveam 2 pedofili fani ai pozelor mele. I-am blocat. Mai suspectez pe unul, dar din greseala l-am adaugat acum ceva vreme si eu ca favorit si nu stiu cum sa mai fac sa il blochez acum. Aveti idee?
Daca fac albumele unlisted mai e vreun pericol? MONNVAS, tu cum ai procedat? Mie imi trebuie sa pot pune poze cu pitica si sa trimit un simp;lu link, fara logare sau altceva, pt tata, pt ca el saracul o vede pe Ana de cateva ori pe an si nu prea se descurca cu netul, asa ca ar fi complicat pt el cu parole si alte alea. Deci, insist, daca sunt nelistate, adica cu lacatelul galben, se mai vad? Sau apar doar daca te duci pe un link dat de cineva? Favoritii le vad daca nu au linkul?

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

CUREA,

nu cred ca e relevant cum si cat si ce manaca ceilalti ghiocei.
De cand l-am intarcat pe Vladimir mananca ca porcu'. Am o pritena care are un baietel mai mic cu 2 saptamani decat Vladimir si ea se plange ca nu mai mananca nimic. Ea ar vrea sa ii dea mancarea bucati insa el vrea numai pasata, ea vrea sa ii dea cereale cu lapte dar el vrea sa le manance asa, ea vrea ca el sa muste din banana insa el refuza si tot asa.

daca ai fost cu copchilul prin caldura cred ca numai de mancare nu-i ardea lui. Gandeste-te la noi, oamenii mari, ca daca stam mult in caldura parca nu ne e foame si ziceam ca vrem sa mancam ceva usurel.

Acum sa iti zic de ochi. Acum vreo 2 saptamani Vladimir se trezea dimineata cu ochii lipiti. Pur si simplu lipiti si cu urdori. L-am tot curatat. Am sunat pediatra si mi-a zis spus sa i pun picaturi Coril cu ciprofloxacina (cate 2 pic in fiecare ochi de 2 ori pe zi) si daca in 2 zile nu ii trece sa mergem sa ii recolteze proba. Cica o forma de conjunctivita. Intr-adevar in 2 zile i-a trecut, dar in acelasi timp ii curgea si nasul...adica era usor racit.

Pana la urma sunt atatia virusi in aer ca nu trebuie sa "racim" noi copiii.

Ma gandeam ca oo groaza de boli se transmit prin "simplele" tepaturi de tantari care se plimba pe unde vor. Si in plus, de cand cu ploile astea si cu inundatiile ma gandesc ca multe animale au murit, s-au dezvoltat tot felul de carcalaci si uite asa ajungem bolnavi si nu stim de unde.

Hai ca m-am intins cat o zi de post.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Hello!

Hai ca incerc sa vin si eu cu povesti din Bulgaria, dar acum ma preocupa subiectul cu nemernicii astia. Eu aveam 2 pedofili fani ai pozelor mele. I-am blocat. Mai suspectez pe unul, dar din greseala l-am adaugat acum ceva vreme si eu ca favorit si nu stiu cum sa mai fac sa il blochez acum. Aveti idee?
Daca fac albumele unlisted mai e vreun pericol? MONNVAS, tu cum ai procedat? Mie imi trebuie sa pot pune poze cu pitica si sa trimit un simp;lu link, fara logare sau altceva, pt tata, pt ca el saracul o vede pe Ana de cateva ori pe an si nu prea se descurca cu netul, asa ca ar fi complicat pt el cu parole si alte alea. Deci, insist, daca sunt nelistate, adica cu lacatelul galben, se mai vad? Sau apar doar daca te duci pe un link dat de cineva? Favoritii le vad daca nu au linkul?

Mami de minune mica

eu stiu ca daca sunt "unlisted" le pot vedea ceilalti doar daca primesc link direct pe album. Adica pot vedea doar albumul pentru care trimiti tu link-ul nu si restul.

Sper sa am dreptate ca daca nu e naspa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Hellou! Bine ati revenit bulgaroaicelor. Mi-a fost dor de voi.

Naspa faza cu pozele. Mi-am parolat si eu contul personal. Si ca Pisik, am si eu nevoie se le trimit la prieteni dragi care ne vad ff rar.

Pisik eu nu ma pricep sa-ti dau sfaturi ca nu am umblat mult cu picassa dar o solutie ar fi sa-ti faci alt cont unde sa pui poze pt tati tau si cu ala sa fi mai grijulie in plus poti sa pui poze si dupa ce le vede sa le stergi. Nu stiu, zic si eu, ca nu ma pricep prea bine. Daca vrei poti sa incerci cu site-ul meu de poze. Asta nu e public si doar cine are adresa directa le poate vedea. Poti sa-i pui si parola si e ff simplu pt ca atunci cand intra sa le vada doar scrie direct parola in casuta si apar pozele. Daca vrei da-mi un semn.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

Multumesc tare mult bianca ai dreptate cu mancatul si faza cu microbii cati microbi sunt in aer si nu avem cum sa stim acest lucru...
Faza este ca nici eu nu prea am mancat azi nu imi ardea si mai ales aveam un gol in stomac dupa ce am venit de la doctor parca trecusem prin examen.....
Un lucru il stiu si il respect la fiecare masa nu il fortez pe radu caci mai rau fac mananca atat cat are nevoie.

http://family.webshots.com/album/571720469OjAmWI?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Nu cred ca daca sunt unlisted se mai vad. Imi poate confirma cineva care ma are in favoriti? Mai vedeti vreo poza de a mea?

Mare parte le-am sters, ca oricum erau prea multe albume si am lasat doar cele care marcheaza diverse momente, dar le-am facut toate unlisted si voi trimite linkul.
Asa ca de acum inainte o sa va zic ca am pus poze si imi dati pe pm sa va dau linkul. Nu il voi da decat la persoanele cunoscute.
Uof, iarasi sunt ca un copil care afla ca nu exista Mos Craciun. Si iarasi mi-o serveste sotul pe buna dreptate, ca sunt prea naiva si ma pun pe tava in lumea virtuala, care e plina de nemernici.

So, ma ajutati va rog sa imi ziceti daca mai vedeti vreo poza de a mea?

Mami de minune mica

Mergi la inceput