Nastere prin cezariana Elias 2010

Nastere prin cezariana Elias 2010 | Autor: eraducan

Link direct la acest mesaj

Buna tututor!
Urmeaza sa nasc prin cezariana la spitalul Elias, la sfarsitul lui august cu dr. Rotaru.
A mai nascut cineva cu el anul acesta?
De fapt, intrebarea mea era alta, intrebarile...
Cum este maternitatea, care sunt conditiile? Cat se mai da doctorului pentru cezariana? Dar echipei care asista? Am citit pe forumuri despre scoruri dar nu sunt chiar actuale..
Multumesc mult!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Si eu voi naste prin cezariana,tot cu dr Rotaru,dar in noiembrie.Poate am noroc sa ma ajuti cu niste informatii proaspete dupa ce iti vine bebele.Ce am auzit eu despre el este ca te trateaza bine,indiferent de ce ii dai,ca si tot personalul de la Elias.
Asa..ca puncte de reper,desi nu stiu cat de actuale sunt informatiile as putea sa iti spun ceva: dr incepand cu 300 eur
anestezist 2-300 roni,neonatolog 100 roni,asistenta de la terapie intensiva 50 de roni,la asistente cate 5-10 roni pt fiecare serviciul,inclusiv la cele de la bebelusi.
Cam astea sunt niste minime asteptam si alte informatii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

si eu tot cu dr Rotaru voi naste dar la sf lui decembrie
si eu cam tot atat am auzit ca se da pt cezariana.
acu mai asteptam info de la burticile care stiu ceva mai sigur si mai bine ca noi.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 16+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Buna dimineata fetelor!

Si eu voi naste la inceputul lui octombrie cu Dr. Rotaru la Elias!
ERADUCAN, sa stii ca maternitatea e OK. Bine, nici de lux, dar nici ca la alte spitale sa colcaie gandacii pe pereti! Si este unul din putinele spitale unde nu trebuie sa vii de-acasa chiar cu tot instrumentarul medical.
Cred ca tarifele scrise de Simona sunt ok. Cam atat se da.
Va urez la toate nastere usoara si asteptam cate un semn de la voi!

kisssss

Ghiocela 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa101 spune:

Fetelor eu am nascut la Elias, cu Dl.Dr.Tutunaru un medic deosebit, profesionist, am o minunatie de fetita de 1 an si 4 luni. Va doresc multa sanatate, nastere usoara, bebei sanatosi si mancaciosi si daca aveti nevoie de solisti sau formatie pentru botez, nunta, petreceri, aniversari - va rog contactati-ma sau vedeti aici:
www.petricaciobanu.ro
www.formatiabuchet.ro
http://alexandraciobanu76.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reina spune:

buna!as vrea sa aflu si eu de la mamicile care au nascut la elias cu dr Rotaru cum decurge o nastere cu dansul,care sunt tarifele de actualitate...etc.in principiu,ma intereseaza nasterea prin cezariana pt ca sunt programata(datorita unor probleme).aste rasp,urmeaza sa nasc la sfarsitul lunii noiembrie.

Mergi la inceput

chiar nu a mai nascut nimeni de curand la elias cu dr Rotaru?nu vrea nici o mamica sa ne informeze?!.si mai am o nelamurire,cine face cezariana,dr Rotaru sau un dr chirurg?!
va rog frumos proaspetelor mamici!

Mergi la inceput

Dr Rotaru se ocupa de operatie. nu te trimite la altcineva.
despre tarife,..nu stiu ce sa zic.
poate intra fete care au nascut recent cu el si dau detalii.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

multumesc bebelu86!ai idee daca dupa nastere prin cezariana,bebelusul iti este adus in salon pt a-l putea alapta sau mamicile trebuie sa mearga in sala nou-nascutiilor?!eu nu pot alapta natural,ci artificial.ma intreb daca spitalul asigura biberonul cu laptic sau va trebui sa-mi aduc lapte praf si sa-l prepar singura pt a hrani bebelul?!?sunt cam pe dinafara cu acest sb.va rog ajutati-ma cu niste informatii!

Mergi la inceput

trebuie sa mergi din 3in 3 ore la alaptat.
laptele din cate stiu il asigura ei. dar mai intreba sa fi sigura. bine..pana la urma trimiti p cineva pana jos la farmacie si iti ia dc e nevoie. k e farmacie vizavi de spital.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

am revenit...cu inca o intrebare:trebuie sa mai aducem de acasa haine pt bebe in afara de cele pt iesirea din maternitate?!eu sunt adepta scutecelor pt infasarea bebelusului si cred ca maternitatea dispune de asa ceva.e nevoie sa luam gelul pt baita,crema pt fundulet si uleiul de corp pt bebe sau spitalul are produsele proprii?si inca ceva,am auzit ca la cezariana e nevoie sa te dezbraci complet pt a-ti introduce cateterul in coloana;oare asa se procedeaza?!nu de alta,dar sunt putin cam pudica...incizia e pe abdomen,nu vad de ce e nevoie sa fi goala pusca.atat deocamdatamultumesc!pupici pt mamici!

Mergi la inceput